Ne izgassa magát, soha az életbe nem fog sittre menni. / ez ügyben legalábbis nem /
Ne izgassa magát, soha az életbe nem fog sittre menni. / ez ügyben legalábbis nem /
"egy sikeres jóval ifjabb ember"
A zárkában is remélhetőleg nagy sikere lesz.
http://bet.hu/data/cms158801/SzentirmaiGabor_Corvinus_E_Star_Nyrt_fundamentalis_elemzese.pdf
azért vannak érdekes momentumok..
amúgy a 2,640edb részvény a csúcson 38,81mrd forintot ért..
ha igaz ez a tulajdoni szerkezet:
Aegon Alapkezelő Zrt., 5: 33,00%
OTP Alapkezelõ Zrt.: 10,84%
Sandling Enterprise Ltd.: 7,27%
Soós Csaba: 27,23%
Utilico Emerging Markets Ltd.: 5,42%
akkor nem egészen 17% a közkéz..és ezektől a tulajoktól nem nagyon hallok szipogást..
Már pedig remélhetőleg a klónhálózatot is előveszik. Zuglóról nem is beszélve.
A díszpintyek mosni fogják kezeiket.
Egy rohadt garbó meg egy sikeres jóval ifjabb ember ilyen beteges gyűlöletet váltott ki?
Én az előbb voltam pisilni, halél a négerekre! / elnézést/
nem érzékeled?
a klónoknál a felelősség megosztás lett a főtéma
kérdés milyen széles Pataki háta
szerintem Merkel asszony sem lenne elég hátszélnek
Remélem, f*snak. Van miért.
Nehogy én legyek már a hibás azért, mert ellb*szta a spekijét!
Egyáltalán, hogy a francba jön ide Orbán, a pók, meg a reciprok?
Miért? Maga szerint vannak nyomozók, akik az E-Start és a körülötte folyó dolgokat már figyelik?
Ezek szerint már van feljelentés az ügyben? Vagy csak úgy hobbiból figyelgetnek?
Ön szerint mennyit talicskázhattak ki? Mert nekem akkor sem áll össze, hogy Soós miért hagyta nullára értékelődni a 10 milliárdos vagyonát, ha legalább ugyanennyi zsetont nem tolt ki?
Hogy lehet egy 10-20%-os fedezeti arányú, 10-20 milliárdos árbevételű cégből 1-2 év alatt 10 milliárdot úgy kitolni, hogy még az összes szemtanúnak is maradjon vastagon?
Én ezt nem igazán értem. Ha Ön igen, segítsen.
az elöbb még aláírás hiányzott..most már az miért ariel a betű tipus..
"kiderült, hogy az állatokkal sajátjaként rendelkezett, és eladta azokat"
Megshortolta a libákat, de nem zárta időben a pozit. A rendőrök zárták az ügyletet.
ez független ettől..mert vagy nyersz vagy nem nyersz.. nem az a kérdés piros lesz vagy nem piros vagy esetleg más szinű..a 0-át a duplázós matek miatt rakták be.. de látom levetted a lényeget.
:) úgy látom csak a tények zavarnak...kibújt belőled a valódi éned..a modorosság csak ácsingózás a kifinomultság felé..
ezért nem viszitek semmire.. e-star bukjon meg meg börtön..a cimboráid tózse..orbán bukjon nem számít ha az ország de akkor is.. az ilyen emberek reciprokai a természet erejének.. ha egy pók hálóját összetéped ezerszer is újra szövi..
"A börtön AL teóriáját nem egészen értem."
Majd megérti. Ha úgy döntenek és rájuk küldenek néhány szakirányú nyomozót, fognak ott találni dolgokat. A talicskázásnak nyomai maradnak.
egyébként Patakiék júniusban is IT tagok voltak
mégsem fizettek
Miért, nincs?
Gondolom, ha az érintettek nem értenének vele egyet, szólnának.
A mondandóm lényegét nem érinti: jelzés-értékű, hogy most az összes IT-tag beállt a közlemény mögé. Ez lehet az oka az önkorik nagy kussolásának.
Várják a gazdi eligazítását. Mert láthatóan izgalmas 3 hét kezdődött, gondolom Soós-ék nem ölbe tett kézzel várják, hogy eljöjjön értük a kaszás.
Ettől még persze eljöhet, de már nem sok veszíteni valójuk maradt.
A börtön AL teóriáját nem egészen értem. Mi a vád? Hogy elbukott 10 milliárdot a vagyonából? Ha pedig loptak, annak több tanúja is kell, hogy legyen--mondjuk Kassai, a 8 fős korábbi IT, a felügyelőbizottság tagjai. Senki nem vette észre? VAgy mindenki benne volt? Ugyan már. Azért nem akkora ász ez a cég , hogy 1-2 év alatt több milliárdot toljanak ki fejenként, na meg Soós is legalább 6-8-at, hogy megérje elértékteleníteni a részvényeit. Mindezt 1-2 év alatt....Kicsit conteo-san hangzik.