Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#558453 exmnbs1 Előzmény: #558443

"Arra a kérdésre, hogy miért kellett ilyen sürgősen megtárgyalni ezt a kérdést, Lázár János azt válaszolta: nem lehet hónapokon keresztül vitázni erről a témáról, mert ellenkező esetben félő, hogy felpuhulnak a törvényhozás szándékai. Arra, hogy a döntésnek van-e köze a segélyplafonról szóló tervekhez, azt felelte: "természetesen ez egy szociális kérdés is"."

Re: Rendkívüli ülést tart az Orbán-kormány

#558452 Spade Előzmény: #558442

Nagyon jó ez a topic, jobb mint bármelyik valóságsó. Néha szakadni lehet a pengeváltásokon. Abba ne hagyjátok, ez egy igazi érték ! :)

#558450 nemértem Előzmény: #558445

Az új játékképeket Fidesz csókosok hozták be és forgalmazzák, kizárólagos joggal , szoftverrel vannak ellátva, automatikusan befut a NAV-hoz a bevétel, a nyereség a 40%-a az adó.

Nem lehet csalni, mindent látni fognak, az 55 milliárd kalkulált szerencsejáték bevétel jelentős része erre lett alapozva. A csókosok meg 2014 választási kampányban nem lesznek háládatlanok, kis aprópénz majd akad a támogatásra.

#558446 Ibiza Előzmény: #558440

fékezett habzású barátom..a nyitó 411volt..

nálad tényleg nincs lejjebb.. én nálad ostobábbal nem találkoztam még..pedig van pár cimborád.

másoknak írom aki kezdő de van esze:

- aki nem kockáztat nem is nyer..de aki sokat kockáztat az sokat bukhat.

- a kaszinó az ahol feltesszük a zsetont a pirosra és várjuk amíg megálla golyó..a nyerési esély 50-50% ez szerencsejáték.

- a tőzsdén ha valaki befektet (és több esze van mint a fent említettnek) akkor valamilyen szempontok alapján kiválaszt papírokat és célárakat határoz meg.. egy vételit és egy eladásit.. ha -20%nál dobod de +50% a cálárad akkor ez már jobb mint a szerencsejáték..

- a fentiek különböző kombinációjában van a tőzsdei kereskedés szépsége..

- a kezdők topikjába sok tapasztalatot beírtak a rutinosak..

#558445 exmnbs1 Előzmény: #558444

nem. a pálinkaliberalizáció után itt a játékgépezés tiltása

ez volt most a legfontosabb

#558444 nemértem Előzmény: #558441

Látsz valami lényeges különbséget a tárgykört illetően? / amúgy nálam 401 volt az első kötés, de tök mindegy/

#558441 exmnbs1 Előzmény: #558440

E-STAR 411 HUF 150 09:00:27

E-STAR 411 HUF 33 09:00:27

E-STAR 411 HUF 250 09:00:27

ez volt a nyitó

#558440 nemértem Előzmény: #558436

A dupla nullás az egy nagyon jó liszt volt, bár miért pont ehhez értenél.

Szóval ,436 körül vetted, ma nyitóban eladtad 403 -ér, és lekaszáltad a szokásos 50-100% hasznodat. Én tudatlan, mit is nem értek....

Napraforgó magba beleharapni képzavar, hiszen a fogaddal nyitod fel, nem harapod. Nem véletlen, hogy a " rágtam, rágcsáltam" kifejezéseket használják, Rajtad kívül még senki nem mondta, hogy beleharapott a szotyiba. Örülök, hogy segíthettem.

Re: Rendkívüli ülést tart az Orbán-kormány

#558438 exmnbs1 Előzmény: #558399

"A miniszterelnök az önkormányzatok jövőjét illető kérdésre válaszolva azt hangsúlyozta: számukra az emberek a legfontosabbak, "nem a kormányzat vagy éppen az önkormányzatok önmagukban". A kormány tiszta viszonyokat teremt: az egészségügy és az oktatás az államé, és "amely feladatokat pedig az önkormányzatok jól tudnak ellátni, azokat végezzék el továbbra is".

Arra a kérdésre, hogy rendelkezésre állnak-e majd az önkormányzatoknak ehhez a szükséges források, a kormányfő közölte, "ha valaki vállal egy feladatot, lássa el saját forrásaiból, az önkormányzatoknak saját bevételeiken keresztül lehetőségük nyílik erre. Állami feladatot is csak így lehet ellátni".

http://www.portfolio.hu/gazdasag/orban_imf-hitel_nelkul_is_meg_tudjuk_oldani_csak_dragabban.173585.html

#558436 Ibiza Előzmény: #558423

milyen duplanullás..lemész Nemértembe..annál nincs lejjebb..(majdnem egy n-el írtam :)

írtam a fele pakkot vettem meg.(436körül vettem a másik felét nem kaptam meg))...fele infót adtam.. utána beírtam pár összefüggést amit látok..azt írtam van benne legenda..

nyitóban adtam el..nagyobb rangét vártam azért adtam el..meglátjuk..esetleg megveszem a teljes pakkom..

szotyi papír.. beleharapsz..ha jó kieszed a belsejét és eldobod..ha avas kidobod az egészet..esetleg veszel másik csomagot ,)

#558434 exmnbs1 Előzmény: #558430

W- A hétvégén az E-Star közzétette a régóta várt, nem konszolidált éves eredményét a 2011. évről. A főbb differenciák a márciusban publikált adatokhoz képest:

- Az veszteség 2 milliárd forint lett a korábbi 0,5 milliárddal szemben, amely elsősorban 1,1 milliárd forintnyi hitel leírásának köszönhető. Néhány kisebb tétel lefelé módosítása tovább nyomta lefelé az eredményt.

- Mivel az auditor nem látja biztosítottnak a társaság működésének fenntarthatóságát a cég likviditási problémái miatt, így nem záradékolta a kimutatásokat.

- Az eredménykimutatásban néhány változtatás volt az export árbevétel tekintetében, amely átkerült az egyéb bevétel sorra, míg a pénzügyi eredmények esetében, mind a bevételek, mind a kiadások hasonló mértékkel csökkentek.

Az E-Star közzétette a közgyűlési meghívó részletes verzióját is, amelyből kiderül, hogy az alapszabály tekintetében alapvetően technikai változásokat tervez az igazgatóság. Az is kiderült, hogy a cég likviditását is megtárgyalják a részvényesek. Két új felügyelő bizottsági tagot javasol a közgyűlésnek az igazgatóság. Az egyik korábban volt, a másik jelenleg is munkavállaló a cégnél. A cég úgy döntött, hogy megkezdi a jogi eljárásokat és felfüggeszti a tevékenységét azoknál az önkormányzatoknál, ahol jelentős tartozás halmozódott fel. Ezek a hírek alapvetően pozitívak (a gyengébb eredménytől eltekintve). Árfolyamhatást a likviditás körüli fejlemények tudnának igazándiból okozni."

#558430 nemértem Előzmény: #558423

kedves Vitriol úr, sokat kell még tanulnia. A profiknál az úgy van, hogy 470- nél nincs papírja, aminek a 80 % -át eladja 400- on , 50-100 % haszonnal, mert úgy szokta. Figyelni ,okosodni.

#558428 Ibiza Előzmény: #558419

sok stop van 400 alatt sztem azért tartják keményen..de meglátjuk..

amúgy kezdők ez a papír tanulságos.. itt sűrítve láthatjátok a tőzsdei működését..a hírek árfolyamok kisbefektetői viselkedések..

#558423 Arsene Lupin Előzmény: #558417

"vettem egy pakkot de ma eladtam a 80%-át"

Eddig tartott a dupla nullá titok? Hülyítés volt az.

"50-100%-okat hoznak általában.."

Ez nem hozott.

"van olyan kis szerencsétlen akinek nincs ilyen papírja de csak negatívkodni jár ide."

Mitől szerencsétlen?