Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#558419 Hathor Előzmény: #558417

Látnotok kell, hogy nincs eladó emberek!

Vevők 4-6000ekkel állnak.

Egyelőre nyálcsorgatos, ebből ma limites esés lesz elmaradt, bár még nincs vége a napnak, csak nehogy felfele legyen majd limites.

Milyen atombomba hír kell ide még a többieknek?

Lehozzák mindenhol a csődöt, remegtetést, paráztatást.

HA más is úgy gondolja, ahogy én is, hogy itt 4-500eladni elkótyavetyélés, akkor nem lesz kitől venni.

Hogy szoktad mondani? Akinek lefele nincs, annak felfele sem lesz? ,-)

Nekem még van egy két ilyen lúzer cég kinézve. Egyik csak életben marad. Egyelőre egyenlő összegeket fektetek beléjük.

#558417 Ibiza Előzmény: #558410

:) ne mérgeskedj..nem látod a tehetséges optimista jó képességű emberek gyüjtőheje ez a topik..egy jachtról írogattatnak egy bögyös szőkével..mert a kezük tele a pezsgőspohárral meg a kaviáros ezüstkanállal. semmit nem tudnak az üzletről..soha nem keresnek és nem is fognak..

van olyan kis szerencsétlen akinek nincs ilyen papírja de csak negatívkodni jár ide.

én is kedvet kaptam e-starhoz..vettem egy pakkot de ma eladtam a 80%-át..nem nagy pakk volt én szotyi papírokból nem veszek sokat.. 50-100%-okat hoznak általában..

de venni fogok.. csak más beszállási ponton.. sztem a jó híreket egy nagy esős jelzi..nagy forgalommal..d meglátjuk.

#558412 exmnbs1 Előzmény: #558408

a konszolidált mérleg nem jött meg, a másik ritka pocsék és nem auditálták

pl elfelejtették a kv-eket konzervatívan értékelni ami mostanág úgy 50% körül forog

#558410 Hathor Előzmény: #558408

Lupin Úr!

Nem hagy maga elmenni innen...

Nem fogyott el, bőven van. 10K alatti pakkom van, és több tíz Kt bármikor veszek.

#558408 Arsene Lupin Előzmény: #558406

"Tele vagyok szabadsággal, meg nyugalommal, amióta nem kell töprengenem mit is vegyek holnap.."

Magyarul elfogyott a pénz. Már zsurnalistára sem futja.

#558406 Hathor Előzmény: #558402

Sajnos nagyobb vak ló maga Lupin úr!

Minden megjött amit kértek Exszel. Van múltbeli mérleg, amin lehet csámcsogni most 2011ből, megjött flash report, megjött a hitel bejelentés. Maguknak semmi nem elég. ,-)

Jöhet felőlem cunami, 15%os esés három napig is.. az sem érint kicsit sem. Tele vagyok szabadsággal, meg nyugalommal, amióta nem kell töprengenem mit is vegyek holnap..

Könyv eladói meg üres..

előző záró alatt egy 500darabos eladói tétel..

ejjh, ejjjhh emberek.

A pszciho nagy úr maguknál!

Üdv.

#558404 exmnbs1 Előzmény: #558402

nehogy strategiai vállalatokká minősítsék egy tollvonással a többi hasonszőrűvel

Ha ezt túléljük,akkor ut…

#558403 Kiss Zoltán

Ha ezt túléljük,akkor utána csak full fundás cégekbe fektetek,pld.Kreditjog! :)

#558400 Hathor Előzmény: #558392

Üdv.

Azt mondtam, hogy nem írok.

Viszont a looserségemet beírom, hogy de van.. aki fennmaradt a fán!

Én igen fennmaradtam, és továbbra is szeretnék még venni. Nagyon kecsegtetőek a hírek is a vételre számomra..

432-503as bekerem továbbra is meg van, és meg is marad idén, ha csőd, ha nem csőd. ,-)

További infot nem írok... mert mondtam, hogy nem írok, csak közöltem a tényt, hogy van aki looser és fennmaradt a fán!

Sok sikert mkinkek!

Üdv. október végén.

Nyilvánvaló.most már nem…

#558397 Kiss Zoltán

Nyilvánvaló.most már nem a cég térfelén pattog a labda. TA alapon max a kormány az ügyben

várható intézkedéseit lehetne elemezgetni.Hogy fűtés nélkül maradjanak a felsorolt települések,

számomra elképzelhetetlen,lesz döntés,de hogy mi az már csak a jóslás kategóriájába tartozik!

#558395 exmnbs1 Előzmény: #558394

egyetlen hírt kommentet sem találtam az érintett települések részéről pedig tele a net a felmondás hírével