Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

E-Star

Re: nincs cím

#558360 Kiss Zoltán Előzmény: #558357

Tudod úgy vagyunk velük-Lupin,Ex-mint az egyszerű vásárló az Isztambuli piacon,csillog,villog a

termék,valahol tudjuk,hogy nem igazi,de nem hagyjuk magunkat lebeszélni,mert mi okosabbak

vagyunk!!!Aztán amikor már látjuk,hogy igazuk van,akkor már késő!!!

#558359 nemértem Előzmény: #558357

Egyáltalán nem érdekli Őket a" balek mentés" Életükből, egyéniségükből fakad, aminek az okai biztos nem irigylésre méltóak, közöm nincs hozzá, ha lenne, akkor megértéssel viseltetnék iránta, de szenvedő alanya ne legyek. Sokat ülök itt a tőzsde miatt, de ugye a turulos totyik az vicces, marad ez ,de ez meg idegbaj a sok rosszindulat miatt.

#558357 Bendeguz Előzmény: #558354

Ezzel egyetértek. Ha nem volnál lelkileg érintett, akkor láthatnád, hogy Lupinék azért művelik az egészet, nehogy egy idetévedő zöldfülűnek eszébe jusson belevenni. Plusz amennyit ők kaptak az elején (tőlem is), azt most némi kárörömmel adják vissza. Kezd sok lenni, de a szelence kinyílt, nem fogják abbahagyni.

#558354 nemértem Előzmény: #558351

Hála Istenek, nem tudhatod, értheted, miről beszéltem. Természetesen az orvosnak oda adod az egy milládat, de a 15 millába kerülő kezelést az állam fizeti.

Én nem védem az E-start, de az én korosztályom még úgy szocializálódott , hogy aki a földre került, azt nem rugdaltuk.

#558351 Bendeguz Előzmény: #558346

Van benne szerencse is, de nagyobb részt magam tettem érte, hogy tanult ember legyek, jó munkám legyen, megbecsüljenek. Mindenki előtt ott a lehetőség, hogy tegyen valamit a rossz sorsa ellen, sokan inkább a kifogásokat és a bűnbakokat keresik. Nem akarom elvinni a témát az egészségügy irányába se, de ha tényleg beteg leszek, a családomnak fogok krva sokba kerülni, ugyanis egy rohadt szűrővizsgálatra is 4 hónap a várólista. Ellenben ugyanannál az orvosnál, ugyanabban a rendelőben már másnap elvégzik egy laza 20 ezres vizitdíjért. Titeket pedig nem értelek, miért véditek még mindig az E-start. Nyilvánvalóan hazudtak, loptak, csaltak. Ha nem személyesen Soós Csaba vagy, vagy egy beosztottja, akkor teljességgel érthetetlen.

#558350 nemértem Előzmény: #558349

A menyiben a Fidesznek bármi köze lenne az " okos emberhez" , hidd el, nem utálnám őket.

Elképesztően buták, primitívek , sajnos zsigerileg.

#558349 Kiss Zoltán Előzmény: #558331

Érzelmektől és szimpátia mentessen is 2014-ben a Fidesz biztosan nyer,a jobbik kb,8-10% miatt,

néha-néha majd egyeztetni kell velük.Igaz a 2/3 nem lesz meg,de holnap ha azt akarják,hogy a

fűtési idény visszamenőlegesen az év 2/3-ra legyen érvényes ezt is megtehetik!Ettől függetlenül Földvár-igazad van-figyelmeztető,az okos ember ilyenekből kell.hogy tanuljon!

#558348 banyaiz Előzmény: #558331

Remélem a kis kecsegék ebből leszűrik a tanulságot , hogy ideje átmenni emberszabásúba, vagy rossz vége lesz. Nem bánkodnék még néhány ilyen eredményen.

#558346 nemértem Előzmény: #558341

Egyet tehetsz, gondolkodsz. Azért mert Te szerencsés vagy, soha ne feled, bizonyára vannak Nálad okosabb , szorgalmasabb emberek, akik kevésbé szerencsések. Nálam is vannak, nem Rád hegyeztem ki.

Nem jóságból fizetsz adót, hanem mert kinyírnak , ha nem teszed.

Tb-t fizetsz , és jajongsz? / én igen/ De ha egyszer igazán beteg leszel -NE LEGYÉL- belekerülsz 10+15 millába alsó hangon a társadalomnak. Az életbe nem fizetsz annyi járulékot.

A fentiek nem azt jelentik, hogy nem a Te /mi/ válladon van az az ország, azt sem jelentik, hogy vizesnyolcasok jól gazdálkodnak a pénzel, pusztán csak annyi, hogy ne egy síkon nézzünk ás lássunk, mert e világon a dolgok sokkal összetettebbek.

#558343 nemértem Előzmény: #558337

Nem vitatom, Nálad még fel fel fedezem a humánum és a szélesebb látókörűség jegyeit, de a " tisztelt" tagok közül / szemmel láthatóan jó viszonyt ápoltok/ nem egyen csak a rosszindulattal tűnnek ki. Ez azért nem off,mivel szeretnék itt információkat olvasni, annak hiányában elmés vagy értékes észrevételekben örömem lelni, ehelyett 80 % -ban a papagáj aspektus, a fröcsögés véget nem érően . Sajnálom, hogy ilyen ide nem illő dolgokat írok, ahelyett hogy 42x beírnám, holnap limites esés, ebola, tájfun.

#558341 Bendeguz Előzmény: #558335

Mit tegyünk a népért? Annyi adót juttatok havonta a feneketlen zsebbe, hogy elszörnyedek néha. Főleg ha megnézem mit kapok cserébe. Tegyen a nép magáért, nem mindig másoktól kéne segítséget várni.

#558335 nemértem Előzmény: #558332

Nem is gondolom itt jópáratokról , hogy a saját jóléten túl a nép sorsa érdekes lehetne.

Elnézést, nem sértésnek szántam, egyszerű megállapítás.

#558333 Kissherceg Előzmény: #558332

egyébként nem is értem ,hogy miért 2014-ig kell izgulni egy e-star topikban, ahol elég volna csak a köv. 3 hét miatt aggódni.

#558332 Kissherceg Előzmény: #558331

várhatóan 2 évig a politikusok dolgai miatt fogok izgulni. :) Jobbik 5-10% között lesz. Egyébként nem foglalkozom addig velük, mert csak időpocsékolás.

#558331 nemértem Előzmény: #558328

A kiváltó okon semmit nem változtat.

Orbánnak Dunaföldvár azt üzente, fogytán vagy a regimentje. Hihetetlen magas részvétellel nagy zakó Érik a gyümölcs , csak nem a Steinbeck féle. Ne feledkezz meg valamiről 2014-ben.

#558328 Kissherceg Előzmény: #558327

azért former megnyilvánulásai alapján már problémák titkolása vagyis 9-10k-s árfolyam mellett is kiderült a politikai hovatartozás. Nem menekültek sehova, csak most nyilvánosan vállalják, hogy nagyobb visszhangot érhessenek el.

#558327 nemértem Előzmény: #558320

Egyrészt min. 6 orgánum írt róla, abból kettő volt jobbikos, másrészt írod a lényeget, politikai menedéket keres, mert kell keresnie, ami nagyon gáz.

#558326 exmnbs1 Előzmény: #558317

akkor maradna max 8m EUR

és hol vannak még a magyar önkormi céges bukták miatti korrekciók