Ha nem lesz csőd, akkor már Csabika sem lesz a cégnél. A részvényeseknek az a verzió is t*könszúrás lenne, bár nem hiszem, hogy lesz olyan barom, aki megsegít egy negatív NPV-jű céget.
Ha nem lesz csőd, akkor már Csabika sem lesz a cégnél. A részvényeseknek az a verzió is t*könszúrás lenne, bár nem hiszem, hogy lesz olyan barom, aki megsegít egy negatív NPV-jű céget.
Miért lenne? Amúgy a KEG miből él évek óta? Szegények hírből sem ismerik a nyereség fogalmát....(évek óta)
Jövőre 3mrd EBITDA minimum :-)
Egyébként most Nyíregyházán is einstand lesz? Nem lesz! Tudja mi nem lesz még? Melegvíz meg fűtés, na az nem lesz!
Miután a zsarolással nem értek el semmit Csabikáék, és most már a fő céljuk a sitt elkerülése kell, hogy legyen, kénytelenek lesznek meghúzni magukat. Az érintett önkorik majd megoldják valahogy a helyzetet. Ha kell, einstand lesz.
Lesz bizony!! :-)
Szerintem a zártosztályon lesz tennivaló, amikor kiderül, hogy mégsem lett csőd és egyeseket bevisznek :-)
azért ez így leírva még nem volt... gyászjelentés kinézete van... meglátjuk, szerintem nyitásban le 10-15%-ot, aztán vagy pattan, vagy nem :)
Mindent tudtunk :-)
Leírják, hogy a kötvény kifizetés okozhat gondot.
Kinek új ez? Tegye fel a kezét!
Lesz haszon télire? :-)
De itt alighanem csődeljárás indul heteken belül.
Eddig zsarolásnak tartotta!! De azért örülök, hogy a mai véleményét is megismerhettük :-)
A saját tőkének negatívnak kellene lennie Ex szerint! Most akkor hazudik a könyvvizsgáló??
Miért lenne pánik? Mi van ebben amit eddig nem tudtunk?? (illetve nem tudtam :-)
A csőd lehetősége már kb. 9 hónapja fel van vázolva.
Gyerünk Lupin bá, még van idő, találjon ki valami jobbat! Mit lát még?
A szerződések felmondását korrekt lépésnek tartom. Lesz elég tennivalójuk amúgy is a csődbiztosoknak.
Ugyan én életemben nem vettem KEG-et, de olvastam ezt-azt... nekik már évekkel ezelőtt is komoly problémáik voltak a "vállakozás folytatásának elvével" UGYE!
Nem gondolod, hogy van egy kis összefüggés a likviditási gond és az eredmény között? :-)
Legalább most egy ideig lehet ezen rágódni a károgóknak, a múlton.
"A magyarországi átstruktúrálás részeként a korábban az EETEK Limited érdekeltségébe tartozó RESZ és EPV Biogáz Kft. tulajdoni joga az NRG Finance KFT-hez került, akinek 2012 elejétől 90%-os tulajdonosa az E-Star Alternatív Nyrt"
Akkor most mi is a helyzet,, evvel az NRG Finance , RESZ történettel???
"Az elmúlt fél évben jelentősen csökkent a magyarországi banki adósság (pontos számot beírni)"
Valaki írja már be, mert nekik nem sikerült... :-))
A 7. pont a csőd lehetőségét vázolja fel.
Kemény volt a Deloitte, nem lehetett őket megvenni, túl nagy égés lett volna. Nagy bunyó lehetett a háttérben.
Ha a jelentésbe orvosi kifejezéseket helyettesítünk, akkor attól a zárójelentéstől nem perdül táncra a család.