Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#558041 Arsene Lupin Előzmény: #558035

"..van benne legenda.."

Tribuszerné és Repülős Gizi is legendás alakok.

Amúgy ha lett volna esélyük valami segítségre kötvény ügyben, nem szaladtak volna a Jobbikhoz. Ezzel a remény utolsó szálát is elvágták. Most már a kerályi udvar nem engedheti meg, hogy gyengeséget mutasson.

#558035 Ibiza Előzmény: #557986

idézd már a kamut..egy szót írtam..Jeremie2 ha tudsz vele valamit kezdeni ok..ha nem akkor nem.. ..visszaolvastam pár oldalt ezt senki nem említette..beírtam utána már mindenki hallott róla..tréfás nem?

ha vettél akkor valamiért vettél..ha nem akkor mire nyargalászol a támán.. beírtátok 118x senki ne vegyen mert csőd és armageddon..ok..és?

pörögtök mint a majom f.. a stanecli..

van egy hitelkeret van egy pályázat..van egy követelés mennyiség.. a cég egy zöld vonalat nyom ami most divat.. ezek bármilyen kombinációja bejöhet...szerinted tudják ki kell fizetni a kötvényeket és ülnek várják a nagy napot?

írtam speka papír..van benne legenda.. erre kell nekem..amúgy nem érdekel túlzottan..mint ahogy a többi szotyi papír sem.. csupán ha keres valamennyit akkor ok..

Na most akkor indulnak,v…

#557991 Kiss Zoltán

Na most akkor indulnak,vagy nem?Ez a cíkk három nappal később készült,mint az "SOS"

interjú,igaz ez csak utalásokat tartalmaz!

#557986 rbbj11 Előzmény: #557964

de okt.24-i kötvényfieztéses kérdésemre csak nem reagálsz Ibiza...mégis igaza lehet Lupinnak, csak jössz a légböl szedett kamuval

Re: könyv

#557977 Kissherceg Előzmény: #557966

örülök,hoy ilyen sokan rákaptak. Azt értem ,hogy nyereségből kértek, de a költségekből?

#557975 Dicsák Előzmény: #557964

Jobbat tudok, futárszolgálat - tablettás bor.

Akasztón, és Kiskőrösön van néhány "üzletember" ismerősöm tudnak segíteni ilyen ügyben is :)

Jah igen, Lupin úr említette gerincmasszázst, azzal is foglalkoznak, csak az kicsit drágább, mint a tablettás murci :)