Nem idegeskedek, csak utálom a gerinctelen fajokat, permetezni szoktam az ilyet :))
Nem idegeskedek, csak utálom a gerinctelen fajokat, permetezni szoktam az ilyet :))
jeremie 2 mire kiírva és lehívva lehetne, már nem lesz e-star.
Nem tudsz az okt.végi kötvényfizetési határidöröl??? :O
A politikai ellenzékek ugyanilyen embereket szoktak küldeni a másik párt felvonulására.
Ezeket úgy hívják, hogy provokátor. A feladata köztudott.
ne idegeskedj róka tesó,csak feladod a labdát :))
Ez nem igaz,remekül "billegtet" is
"Csendben nyerje magát halálra."
Milyen jogon utasítgat itt bárkit is, hogy csendben legyen!?
Elmegy Maga a büdös **** ;)
Nem azt írtam, hogy a hüvelygombáról akarunk beszélni.
E-Starról akarunk beszélni, de a szarrá rágott csőd témán kívül másról is.
Megint a szokásos melléduma, terelés. Magának erre terjed ki a tudománya.
Herceg helyében már rég kib@sztam volna Magát a fórumról, mert csak ennyit tud. Meg azt is, aki idehívta Magát anno a tőzsdefórumról :)))
Habár ez Herceg oldala, kib@szhat innen engem is ;)
Ne idegelje magát! Csendben nyerje magát halálra. Nem engem kell meggyőznie, hanem egy hülyét, akire esetleg rákenheti a pakkját.
Beszélgessenek nyugodtan a hüvelygombáról is. Akit nem érdeklek, úgyis átlapoz.
:) tényleg fura vagy..írtam lejjebb veszek még..akkor nekem jó a ledumád..
teljesen kifordulsz magadból e-star kapcsán..ennek komoly oka kell legyen..
Benke jelenleg egy, a kerályi udvar által nem kedvelt cég alkalmazottja. Mondhatni dezertőr. A hasára kenheti korábbi kapcsolatait.
Nyomhatná a ledumát máshol is az E-Starról, mert néha szeretnénk másról is beszélni nem csak a csődről.
Megértette szerintem mindenki az érveit, meg Ex egysorosait is. Újat nem tudnak mondani a csődön, sitten kívül.
Nyitni kellene egy másik topikot, de attól tartok követni fog minket minden nyílt fórumon, topikban.
Gebusz? Hát már a vágóhíd sem üzemel! Ebből max fekete vágás lehet.
itt nincs pénz..tehát? ha lesz segít..:)
de komolyabban... a pénz az pénz..nagy átjárások vannak..tőkecsoportok..
neked nyomják a simicskát kajaibrahimot.ezüsthajót..gumicsontnak de nagy összefonódások vannak..
Tévések is mondják előtérben kedélyesen eldumcsiznak röhögcsélnek a politikusok..majd bemennek és elmondják egymást és pártjukat mindenfélének..
parasztvakítás van..ebből élnek a fujjfujj-hajrá a lételemük..a birka meg nyammog a naki dobott gumicsonton (kis képzavar)
"lazíccsá.."
Nem én vagyok ideges. Ön görcsölt be a ledumámtól. Sz*rja le, miket írogatok, és csendben keresse magát halálra.
Kedves Gebusz,ne csipkelődj, ne ironizálj. Kimondottan szemét az lehetsz/ minden bolond ide jött, stb/ , de tréfálkozásnak semmi hely nincs! így folytatod, lovi helyet mehetsz a vágóhídra!
lazíccsá..úgy látom ez neked valami személyes ügy..sokat buktál tán és halotti tort akarsz ülni..dolgozd fel lépj tovább..
tanulj a Forma1 pilótáktól.. dühöng káromkodik ..de amikor nyilatkozik már letette eldobta és csak előre néz..nem cipeli tovább..csak így lehet nyerni..
dobd el a vudubabád..
igen, látni a nevét 1-2 tőkevesztett lánycégükben mint vezető
EX! Te nem veszed észre, hogy az egész Magyar gazdaság felszámolás alatt van?