Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#557918 Arsene Lupin Előzmény: #557914

"nem nagyon megy neked a szövegolvasás..a szövegértés.."

Sosem voltam a szellem bajnoka. De attól tartok, Ön sem.

Dupla nullás titkokkal, meg Jeremy2-vel kezdte a kábítást, most meg stopkiszedésig ereszkedett le.

#557915 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #557912

"Lesz fűtés, ha kell einstanddal. Amúgy, ha kell, a túlszámlázást is demonstrálni fogják. Juliska néni remegő kézzel fogja mutogatni a számlákat a híradóban."

Ebből a kijelentéséből megint égés lesz...... Visszaolvastam a termést, maga nagyon aktív volt! (érzi a vesztét?)

Ha ennyire szerelmes a kerályba, miért nem kéri már meg a kezét? Mostanában (el)gyengülés jeleit vélem felfedezni rajta, szóval a végén még igent fog mondani! (éljen az ifjú pár)

#557914 Ibiza Előzmény: #557912

nem nagyon megy neked a szövegolvasás..a szövegértés.. fele pakkot vettem..comprende amigo

a másik vétel most is bent van..

ha megnézed leszúrt tegnap..talán egy teszt volt..

azért vettem..mert lehet benne egyből egy fel kör..fele pakk sem rossz..

gyerekek vadásszák az aljakat.. utána remegnek ha nincs meg a csúcs..

én ha eldöntöm veszek akkor belövök egy vételárat..egy sávban megveszem a fele pakkot és van egy ár ahol bővítek..ez akár felfelében is lehet..

el szokták játszani az eséssel/emelkedéssel valakik valahol már tudják a tutit..ha valóban tudják a tutit akkor kicsavarják a kezekból..levadásszák a stopokat..mert ugye a stop a brókered barátja.

#557912 Arsene Lupin Előzmény: #557909

"ha igaz a megfigyelésem és tapasztalatom akkor megy egy le kört.."

Ha lesz még egy le kör, akkor mire volt tegnapi bevásárlás?

#557906 Ibiza Előzmény: #557903

"dupla nullás Jeremy2 titkokkal kamuzni."

de kavarsz ügyeskedsz..és baromi eszesnek gondolod magad.. én egy kulcsszót írtam be.. neked még ennyi sem volt..azt sem tudtad mi az..én látok embereket mozgásokat

#557903 Arsene Lupin Előzmény: #557895

Egyszerűbb lenne azt mondani, hogy a rángatásokra spekizik, ami akár be is jöhet, mint dupla nullás Jeremy2 titkokkal kamuzni.

#557891 Arsene Lupin Előzmény: #557889

Tegnap még dupla nullás infóval kecsegtetett, már már csak "benne van a speki". A kaparós sorsjegyben is.

látom sok itt a pf szöke…

#557889 Ibiza

látom sok itt a pf szökevény.. mintha a bolondok szigtén lennék..:)

van aki venni akar és le akarja dumálni a piacot..van aki eladni aki fel..és van aki idejár csak röhögcsélni..

ez egy szotyi papír de benne van a speki..nincs ingyenleves a tőzsdéken..(nagyon ritka) a portfóliómban néha van ilyen..

Én nem tudom mi lesz..de látok összefüggéseket..embereket..mozgásokat..olvassatok újságot is..ne csak a netet gúglizzátok (az is valami)

#557888 Arsene Lupin Előzmény: #557884

Én meg azt nem értem, hogy a beragadtak, akik úgy gondolták, hogy okosabbak a ledumálóknál, miért idegesek, hiszen ők meg az tudják, hogy tuti lesz az emelkedés. Arra gondolni sem merek, hogy egy esetleges emelkedésben ész nélkül rászórnák a már bűzlő palacsintáikat a behülyített naiv spekikre.

#557886 Dicsák Előzmény: #557879

Figyi arctalan kistökös.

"Ibizaplayer" az oldal alapítása óta itt van. Nem kellene elkezdeni ezt a minősítgetést!

#557885 exmnbs1 Előzmény: #557880

a magyar államkötvényeknek konkurenciát jelentenek a vállalati kötvények

az E-Star kv nem fizetése a lakosságot az állam finanszírozása felé tereli

#557884 Dicsák Előzmény: #557871

Azt nem értem, hogy akik tudják, hogy tuti csőd lesz, miért próbálják ezt folyamatosan bizonygatni naponta 1000szer.....

#557880 Arsene Lupin Előzmény: #557873

"bántják a Magyar céget"

Egy kerályi könyvvizsgáló kommandó néhány nap alatt bebuktatná Csabikáékat, úgyhogy a Jobbik ment éppen a vékony jégre. Hamar kiderülhet, hogy egy lopó, csaló, hazudozó céget véd. Márpedig ennek kommunikációjában verhetetlenek a kerályi médiások.

A kerályi udvar nem akar közelebb kerülni a Jobbikhoz, mert az lenne az a pillanat, amikor a szoclib oldal impotens töredékei azonnal vállvetve összeállnának, ezen felbuzdulva pedig nyugaton újból kiadnák a kilövési engedélyt.

De ami a legfontosabb. A háttérben létezik egy informális egyensúly a jobboldali és baloldali gazdasági lobbik és pénzügyi támogatók között. Senkinek sem érdeke, hogy a szélsőjobbon megjelenjen egy újabb játékos. Együtt fogják lerugdosni a pályáról.