Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#557877 tigus Előzmény: #557861

"− Pályázott Jeremie-forrásokért a társaság által még tavasszal alapított E-Star Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt.?

− Hosszas mérlegelést követően végül nem indultunk el a pályázaton. "

NAPI interjúból 2012.09.17.

#557874 birkanyiiroo Előzmény: #557826

A társaság honlapján 2011-el megállt az idő. Egyáltalán bejárnak még a Székács utcába? Folyik még a cégnél értelmesnek nevezhető tevékenység a talicskázáson kívül?

#557873 nemértem Előzmény: #557870

Vékony jégre csalta a Fideszt a Jobbik, ezzel a " bántják a Magyar céget" megvilágítással.

Igaza van, hogy zsigereik szerint erre fel még jobban eltaposnák, de akkor mi lesz z egyetlen egy kamuval, amivel még szavazókat tudnak megtartani, a jó öreg " megvédjük a Magyart" dumával?!

Nem beszélve arról, hogy lassan a Jobbikkal is barátkoznia kell,2014-ben szűkölve fogják a kegyeiket keresni.

Úgy gondolom, ez ügyben a Jobbikot megnyerni szószólónak az igen ügyes lépés.

#557861 banyaiz Előzmény: #557853

Azt nyilatkozta a cég, hogy nem pályázott , nem olyan régen olvastam ezt mikor kijött havi jelentés.

Mégis pályáztak?

#557860 banyaiz Előzmény: #557852

Lézernek? Pl emlékszel biztos mikor az Erstén azt kérte számon, hogy a néhány milliárdos devizakötvényt vissza is kell fizetni . Mik vannak? :)

A jóember a végtörlesztés és egyéb elmebetegségektől önkívületi állapotában Kambodzsába képzelte/képzeli magát, röviden ennyi a gond vele. :)

Lásd ebben az ügyben is. Csak annyi a különbség, hogy amíg ez egy erstének egy bolhacsípés, addig kisebb cégeknek betehet.

#557858 Janicroft Előzmény: #557853

Volt itt már Jeremie1, meg EBRD, OTP nem tudom milyen új alap, MFB, FHB, OTP ajánlat, bla bla bla. Bár kívánom hogy a cég rendbevágja magát, de elnézve a politikai környezetet ez most már egyre nehezebbnek tűnik.

igértem ha megvettem a p…

#557853 Ibiza

igértem ha megvettem a pakkom elmondom az infóm..

na jó..a fele pakkot megkaptam a leszúrásban..ezért a fele infót elmondom..

a kulcsszó Jeremie2..

#557852 Janicroft Előzmény: #557818

Azért az általad felvázoltak kissé borúsabb képet festenek annál hogy "nem fair play". Tehát ha van olyan dolog amiért le lehet csukni akkor csukják is le, a többivel együtt aki erre rászolgált, de ne azért csukjanak már le valakit mert így akarnak példát statuálni. Ez a rendszer elmúlt, és jó lenne ha nem mennénk el ebbe az irányba. Egyébként miért is statuálnának példát? Lézer Janinak mi a **** baja is van?? Az hogy nem fizetik ki egy általuk megrendelt és használt szolgáltatás ellenértékét, a szolgáltató pedig rá mert kérdezni hogy ugyanmár ki kellene fizetni a számlát fiúk. Ezért akar revánsot venni Lézer Jani? Ha ez így van akkor nagy szarban vagyunk, de nem csak az Estar hanem egész Magyarország....

Re: "Meglesz a hitel"

#557839 Arsene Lupin Előzmény: #557833

Nem találom a hírt a Tőzsdefórumon. Pedig (az ingatlanos?) Faragó tuti biztos volt múltkor. Dotáció nélkül már le van sz*rva Csabika?

#557838 exmnbs1 Előzmény: #557834

távhő hírek: ár nem változik, 4mrd HUF KEOP nyílik hamarosan, Főtáv mintaprojekt, Kaposvár 1mrd távhő korszerűsítésre

a kérdéses fűtési szezon érintettjei továbbra is hallgatnak

#557834 Arsene Lupin Előzmény: #557832

Lesz fűtés, ha kell einstanddal. Amúgy, ha kell, a túlszámlázást is demonstrálni fogják. Juliska néni remegő kézzel fogja mutogatni a számlákat a híradóban.

#557832 Grizzly Géza Előzmény: #557831

Szijjártó belövi a haját és a reggeli kávézós műsorban felmondja a leckét: a Jobbik a profitéhes és túlszámlázó milliárdos vállalkozó mellé állt,míg mi a zemberek oldalán állunk és megígérjük hogy mindenhol lesz fűtés. Így vagy úgy,de lesz...

"Meglesz a hitel"

#557831 Arsene Lupin

Azért ma már nem találkoztam a magabiztos "meglesz a hitel" beírásokkal. Vagy pedig az összes jól értesült beírónak sürgősen Honoluluba kellett utaznia.

A mai Jobbik akció után kizárt. Az a Jobbik sikeres intervenciójának tűnhet, annak pedig nem örülnének a többi pártban.

#557829 Grizzly Géza Előzmény: #557826

A Jobbik a kis emberek mellett van,hogy legyen fűtésük és ne fázzanak :) Nem szélsősőges,max radikális (picit)