az kihaló ágazat ))
kedves könyeskelemen32
részvénycsere, mint a shop-librinél... :)) szép is lenne, ugrana is az árfolyam a tízszeresére :))
A Waberer's International Zrt. árbevétele 17,4 százalékkal nőtt az első félévben az elmúlt év azonos időszakához viszonyítva, és meghaladta a 216 millió eurót - közölte a társaság kedden az MTI-vel.
Az EBITDA - a kamatok, adózás és értékcsökkenési leírás előtti eredmény - még gyorsabb ütemben, 33 százalékkal emelkedett és megközelítette a 30 millió eurót.
Az alkalmazotti létszám mintegy ezer fővel bővült. A létszám és a teljesítmény növekedésében szerepet játszott a tavaly év végén végrehajtott két akvizíció, amikor a Szemerey Transport Zrt. és a Transpont Hungária Kft. került be a Waberer's csoportba. Ennek ellenére az organikus fejlődésre törekszik a társaság.
A társaság júniusban 600 pótkocsi szállítására írt alá szerződést a német Schmitz Cargobullal. A már korábban lekötött darabszámmal együtt a Waberer's az idén a német cég összesen 730 új járművét helyezi üzembe.
A társaság kötelékében már közlekedik a jövő évtől érvényes környezetvédelmi normáknak megfelelő Euro 6-os vontató is, amelynek csekély káros anyagkibocsátása mellett üzemanyag fogyasztása is kedvező.
A Waberer's International Zrt. Európa egyik legnagyobb közúti fuvarozó társasága, Kelet-Közép-Európában piacvezető. A 3000 szerelvényből álló flottája évente több mint 250 ezer komplett rakományt, 330 millió kilométer futásteljesítmény mellett juttat el Európa országaiba. A társaság értékesítési árbevétele 2012-ben 377,5 millió euró volt.
tulajdonodi szerkezet is stimm. 60%szemerey család a többi sajátrészvény. az mu mf meg francia multi nem is olyan rég óta.
ők cirka feleakkorák mint a szemerey. szerintem egyértelmű.
"A következő akvizíciós célpont egy saját szegmensében magyarországi piacvezető társaság. A túlnyomórészt élelmiszeripari termékek fuvarozására optimalizált, több száz speciális kamionszerelvényt működtető vállalat tulajdonosai magyarországi magánszemélyek. A cég árbevétele stabilan évi 10 milliárd forint nagyságrendű."
Ez nagyon a Szemerey Transport zRt. re hajaz...
így is igaz, úgyis igaz :)))
"Szeremleyéknek nincs szüksége lére és nagyon jó politikai kapcsolataik vannak. "
Ez is igaz :D
elírtam :) boros kaját ettem, lehet azért :)
MFcargo...? Ők komoly részesedéssel bírnak a hazai élelmiszer szállításban...
az nagyon erős volna, ha őket megvennék. Szeremleyéknek nincs szüksége lére és nagyon jó politikai kapcsolataik vannak.
elkezdtem...és most képzelj el egy kúrvahsszú káromkodást.
átfejelem az íróasztalt és leszopom magam, ha a szemereylesz az.