Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#557719 Kissherceg Előzmény: #557716

Te is elég egy síkú vagy... biztos azon boldog emberek között lehetsz akit átkúrtak és ez elégtétellel tölt el. Élvezd sokáig..

#557718 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #557706

Azt senki sem vitatja, hogy a cég sok mindent elb@szott... Én is kíváncsi lennék, ki mekkora részt vállalt a történetből, Csabikának is volt szerepe bőven..., nem gondolom, hogy hónapokig a fejét a hóba dugta volna és nem látott nem hallot semmit, továbbá Ákoska és a többi IT tag szerepe is érdekelne. Ha Ákoska vagy/és a többi IT tag milliárdokat elszórt, akkor az nem megoldás, hogy lelép oszt jó napot, ügy lerendezve.... én elrendezném velük a dolgot, hacsak nem lenne vaj az én fülem mögött is... Amúgy én az önkormányzatok tartozásáról beszéltem... aminek szvsz nem sok köze van ahhoz ki, mit, mikor b@szott el (ki kell fizetni, oszt majd csinál utána az E-kaki amit tud).

#557717 Arsene Lupin Előzmény: #557715

Nincs mögöttük tőke, és a kerályi udvar nagyon vigyáz, hogy ne is legyen. Szerintem erről a háttérben megvan az egyetértés a szocikkal is.

#557716 nemértem Előzmény: #557696

Figyelj ide, tanácsolnám Neked, hegyezd füled, mega vállalkozók közé kerültél!

Én szerencsés vagyok, életem során csak mega szobafestővel, mega rendőrrel, mega bíróval, mega tisztviselővel, mega fórumozókkal, mega orvosokkal, mega üzletfelekkel, mega tököm tudja még, mekkora hatalmas arcokkal találkozom. Te meg lapulj, tanulj!

#557714 Arsene Lupin Előzmény: #557670

"Nem szép dolog tönkretenni a nemhaveri cégeket."

Nem a kerályék kezdték el szétlopni a céget, nem ők vették rá Edét és klónjait az orbitális hülyítésre, és nem ők fenyegetőztek veressel és csonttöréssel, és nem is ők anyáztak, mindent nyilvánvalóan Csabika tudtával.

#557712 Kissherceg Előzmény: #557696

ezt hívják vállalkozásnak, emberek 100.000ei vannak ilyen helyzetben itthon... Klón tökéletesen értelmezte mire gondolok, simán átvészelhette volna a cég ezt a problémát.

fplayer?

#557708 potter

már nagyon rég nem jártam forumokon. Former kolléga mit szól a témához?

köszönöm előre is!

#557706 Klón Előzmény: #557696

Azért én érteni vélem a herceg-féle megjegyzést.

Természetesen ultragáz, hogy nem fizetnek az önkorik--de legalább ekkora gáz, hogy Kassai és csapata(hogy ebben Soósnak mekkora a szerepe, nem tudom) eltapsolta a kötvénypénz nagy részét management fee-kre, szar projektekre.

Ha az meg lenne, legfeljebb ugrana 1 év tiszta nyeresége, legfeljebb lelakatolnák a magyar intézményi kazánházakat novemberben, aztán lehetne vitatkozni, hogy szociálisan érzékenyen hány öregasszony hal meg nemfűtött-településenként.Persze szigorúan a nemzeti együttműködés jegyében.

És a részvényár is nagyjából csak feleződött volna.

#557696 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #557691

Az viszont tény, nem fizetnek az önkormányzatok! Szerinted ez nem tény? Szerinted ez így természetes és így helyes? Ha esetleg vagy olyan bolond és dolgozol, oszt nem kapsz érte fizetést .. akkor az úgy f@sza!?

#557695 nemértem Előzmény: #557685

Engedjen meg egy példát, hogy ne beszéljünk el egymást mellett évekig.

A legtöbb lány képes hibázni, mondjuk egy kis szex a buli után , a nevét sem tudom emberkével.

Aztán túlnyomó többségük férjhez megy, gyereket szül valami világtalannak, / jobb esetben normálisnak/ társadalmunk oszlopos tagjává válik.

Kisebb számú szerencsétlen teherbe esik, kitagadják, stb. Kár ezt vég nélkül ragozni, nem volt itt senki nagyobb ringyó az átlagnál. / talán az állam/

#557692 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #557686

Vazzeg Te tényleg pihenésre szorulsz, a "nektek" az nem rád és a fideszre vonatkozik(bár gondolom ezt rajtad kívül mindenki értette....). Az meg, hogy nem kell Önkormányzatokkal szerződni??? (Gratulálok, hát nem azoknak kellene lenni a legbiztosabb ügyfeleknek) Egyébként az E-kaki felismerte a problémát és más irányba is terjeszkedett ...

Legközelebb szerződést kötnek a pokol fűtésére, az ám a nagy biznic, a menyországban meg majd kötnek szerződést közvilágításra.

#557691 Kissherceg Előzmény: #557681

a cég emelkedés során is büdös volt, csak most már sokan érzik... Ez a simicska sztori is csak mutogatásra jó, hogy lehessen kreálni bűnbakot... Embereknek mindig kell hibáztatni valakit, psziho...

#557687 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #557678

Szerintem a Simicska mondja meg a Viktornak, hogy mennyit, mikor, és hova utaljon.....(átvitt értelemben persze) A Kedves Vezető nincs abban a helyzetben, hogy haragudjon a Lajoskára.

#557686 exmnbs1 Előzmény: #557673

milyen nektek?

de tetszik

újabb önsusztermatt illetve öngól hogy te is értsd

a fidesszel pedig ne akarj összemosni engem

#557685 exmnbs1 Előzmény: #557674

kötelező volt a nem fizető önkormányzatokkal szerződni?

még mindig nem mondták fel a szerződéseket

hát odarohanni a román pofonért miután előző szolgáltató bedőlt?