az a tökön rúgás majd a pac felől érkezik és nem feléd
az a tökön rúgás majd a pac felől érkezik és nem feléd
Ne vigye túlzásba! Gondoljon bele, miket beszél!
Fönn az M-1 teletexten az E-star ügye,jobbikos képviselő vár arra választ,miért akarják szinte szándékosan csődbe vinni a céget,bizonyos körök+egyebek!
:-)) Należała do taty
Nem , de gondoltam olyan lehet, mint amilyennek Vitriol a Soóst kívánja.
Ilyen vidám életigenlő embereknél megpróbáltam elképzelni , amikor flörtölnek..
:-)) Csak nem? Láttál már vizihullát? Oszt miért rúgná tökön?
Ne legyél ünneprontó! Lesz hulla , lesz halotti tor. Szép hulla lesz, püffedt zöld lesz az arca , a haja hínár szerűen lóg majd. Tiszta élvezet lesz! Pogi is lesz, Vitriol a csak az aggastyánokra jellemző romlott mosollyal felkéri Exet, ki kislányos bájjal évődve tökön rúgja. Csuda jó kis buli lesz, lesz majd hulla jó tor-ta.
Mire Te megosztod az "infóidat", addigra már mindenki látni fogja az árfolyamon, hogy mi a helyzet.
Vágod a centit? Két héten belül biztosan jönnek..... Gondolom addig nem mondják fel a szerződéseket, amíg valami halvány esély van a megegyezésre. Van egyáltalán olyan önkormányzat amelyik eddig rendesen fizetett?
Mi van a szerződések vizsgálatával. Szvsz kamu az egész, nem vizsgálnak azok semmit, ha vizsgálták volna, akkor már rég telekürtölték volna a világot, hogy a szerződések ilyen-olyan sz@rok , ami viszont azért lenne igen érdekes , mivel fityeszesek kötötték őket. (persze biztosan megvezették szegénykéimet)
Esetleg nem találtak semmi problémát? (akkor viszont ideje lenne fizetni)
Nagy szeretettel várom, ha lesz pozid... Addig nem lenne muszáj...
Ami az ovis színvonalat illeti , egyrészt egy ovis aranyosabb egy gizda felnőttnél, másrészt ennél feltétlenül szakmaibb is "olvastam nem hívták le lengyel hitelt? ez igaz?"
milyen mérleget nézel?
mert auditált éves az lassan másfél éves lesz
neked van?
ha van akkor illene tudnod amiket kérdeztem.
visszaolvastam pár oldalt de csak az ovis bejegyzéseket láttam..
nekem van pár infóm..amit csak akkor osztok meg ha lesz pozim..
mikor jönnek az új közlemények a szolgáltatás felmondásokról?
még 27nap, 18 munkanap a kv kifizetésig
Ezúton keresünk olyan velejéig rosszindulatú kedves fórumtagokat, kiknek az életben nem volt ilyen papírjuk, nem is lesz, viszont hülyeségeket tudnak fecsegni akár éveken keresztül.
kicsit komolyabban..
olvastam nem hívták le lengyel hitelt? ez igaz?
mérleget kellene nézni a követeléssel szemben mennyi a tartozás..
Tegnap 448 forintocskán volt lehetőséged a "pakkod" dobására, én szóltam :-)
http://www.vg.hu/vallalatok/csuszik-a-munkaval-a-kozgep-zugolodik-a-kisvaros-387451
Na, Makón is új választások lesznek...
Egyébként a csak "10% profit" nem számít pofátlan extra pofitnak? A 20-40%-ról nem is beszélve...