Kár volt kóstolgatni. Ezzel a "300 és 600 között nekem teljesen mindegy" hitvallással forradalmian új megvilágításba helyezte a kockázat fogalmát.
Kár volt kóstolgatni. Ezzel a "300 és 600 között nekem teljesen mindegy" hitvallással forradalmian új megvilágításba helyezte a kockázat fogalmát.
hathor megelemezhetné a mai gyertákat
eltünt vele együtt a forgalom is
Na ja! Vihar előtti csend...
Nagy dolgok vannak készülőben , pezseg az élet a papír körül.
"negyvenszáz ultimó"
12m EUR-os éves EBITDA, OTP, EBRD, MFB hitelek, Jeremie
okt kötvényfizetés, klónozás, önkormányzatok megtáncoltatása, Lázár kesztyűbe dudálása, resz eszközvétel,
fejlesztések
Melyik az a bátor aki bepróbálkozik 6 darabbal 448-on ? Taresz mondjuk kicsi bukóval kiszállhatna... (most még)
"három kis pirossal megkontrázta ellenfele negyvenszáz ultimóját."
év menedzsere díj, fehér garbó, bőrkanapé
Moldova György: A börtönválogatott (részlet)
http://dia.pool.pim.hu/html/muvek/MOLDOVA/moldova00256a/moldova00266/moldova00266.html
Mind a francia, mind a mexikói csapatot a legszigorúbb védekező taktikára utasíthatták az edzők, mert a középkezdés után mindkét csapat otthagyta a labdát, és rohant hátra a saját kapujához. Colstokot vettek elő, a tizenhatos vonala mentén kimérték azt a helyet, melyet az edző meghatározott számukra, és nem voltak hajlandók elmozdulni onnan.
A labda a mérkőzés végéig ott feküdt a középkörben anélkül, hogy bárki is hozzáért volna, mindkét oldalról egy-egy ügyeletes hátvéd figyelte látcsővel, hogy szükség esetén riassza társait. A bíró eleinte próbálta akcióra bírni a csapatokat, de látva, hogy hiábavaló, felhagyott vele, és leült ultizni a két partjelzővel. Ötvenezer néző feszült csendje követte, mikor kezében három kis pirossal megkontrázta ellenfele negyvenszáz ultimóját.
A mérkőzés, mint gondolni lehet, gól nélküli döntetlennel végződött, Paprikás elismerően bólogatott:
– Ez a két csapat játssza jelenleg a legkorszerűbb futballt a világon. Nekünk még nagyon sokat kell dolgoznunk, hogy utolérjük őket.
Látom vannak azért itt kiművelt emberfők is:-) Mondjuk én rosszul idéztem..
Ez szimpatikus, az önfegyelem! Mondjuk öregedő dagadt nőkre én sem vetem rá magam, pedig hát egyáltalán nem tetszenek.
"...Élt 2 évet. Én éppen 15 éve húzom az ipart.nemegyszer átéltem a mai napot. Nem esett jól--3 hét alatt épp 32 millió a mínusz-- de pont ezért tudom:ennek be kellett következnie."
Élt 2 évet? Dehát akkor a nyereményének annyi, akár úgy is mondhatta volna, hogy az elmúlt 2 éve így nyeretlen lett, azaz nyeretlen 2 év. ))
Remélem csak viccelsz! Ha valakinek esetleg nem lenne meg... Üvegtigris..
:-)) Ráadásul, sok(sokk) felvonásos darabnak igérkezik.. Műfaja: tragikomédia .