Yo reggelt!
Gyorsan megválaszolom a tisztelt bíróságnak a kérdést.
Leszögezem, hogy itthon sem számoltatnak el, így nehezen viselem, hogy másnak magyarázkódnom kelljen. Három hozzászólásra most még megválaszolom a kérdéseket, felvetéseket, és október 25ig nem írok többet ide.. semmi értelme.
Maguk a csődről írnak, én mást gondolok. Minek erről minden nap beszélni, írni.
Magának megválaszolom a 22Ks pakkot.
"A belsős ember kivette volna tegnap a 22K-s pakkot 450-ről."
Sem az ember, sem én nem mondom, hogy nem lehet lejjebb az árfolyam.
Mondtam magának 300 vagy 600nál dupláznék. Ezen a szinten van bőven.
Tehát arról nem beszéltünk, hogy esetleg olcsóbban nem lehet venni, vagy drágábban.
Slynak:
"Ennyire azért nem kell poziból beszélni.:-))"
Mindenki poziból beszél, nálad látszik, hogy olcsóbban szeretnél venni.
Ha valaki felfele vár valamit, érthető hogy nem lefele fog beszélni az árfolyamról. Illetve aki lefele várja, érthető, hogy nem felfelét fog kiabálni. szerintem ez logikus. Ha megleptelek, bocsi.
"Ha már egy fórumon is "tuti" bennfentes infó terjed, az azt jelenti, hogy inkább tömni szeretnének."
Privát beszélgetés volt a beszélő engem nem akart tömni, én meg nem szoktam hazudni.
Ettől ugyanúgy fenntartással kezelem, mint bármi mást. Az a biztos, ha már megoldódott a dolog, addig csak feltételezünk valamit.
Ibizának:
":) nem mondod,hogy egy 6milliós forgalmú papírra rajzolsz TA-t.."
Mindenre lehet TAt rajzolni, ami mozog. Kicsit fel-kicsit le, oldalaz,, és már ki is jön egy trend.
365ös alj óta már nem csak lefele vonalakat kell húzni, azóta más dolgokat is lehet látni a rajzon.
Nem mindenkinek persze. Aki meg nem ért hozzá, annak meg annyit sem.
Én azt rajzoltam a képekre, amiket pillannyilag látok rajta.
Sosem látom útólag másképpen, még ha nem is jön be egy gey elképzelés, akkor azt mutatta a rajz, én azt rajzoltam meg. Tegnapi rajzom ezt mutatta, azt rajzoltam meg.
6MFT forgalom tegnap volt, előtte 20-50MFTos forgalmak voltak, első nyolc legforgalmasabb részvényben benne van a papír minden nap, tegnap délelőtt 11ig még a richter forgalmát is megelőzte ezzel a kis forgalommal is.
Kuncogni nevetni szabad.
Várjuk az értelmes hozzászólásokat.
Ennek hiányában gágogást, meg ledumát kell olvasniuk.
Én október 25után írok majd.
Nincs sértődség, megh iilyesmi, de sokszor felesleges, meg minek, meg ugyanazt tudom én is mondani.
Mondtam, van aki naponta húsz linket rak a múltból, van aki ájjel nappal csőd, meg Csabika sittről beszél. Van aki csak gágog. Mást nemigen tudok itt olvasni.
Értelmes dologgal nem tudom ezek szerint támogatni a fórumot, majd beszélgetünk kötvények után, addigra kiderül valami mindenki számára!
Yo kereskedést!