http://www.szekelyhon.ro/aktualis/gyergyoszek/amint-lehul-az-ido-futenek
Az avatar kiköpött Ákoska. A stílus pedig egy az egyben a lópacié. A kettő között nincs feltétlenül összefüggés.
Akkor jó éjszakát mindenkinek, a mai friss hírt sem publikálták, gondolták jó lesz az holnapra, csak addig nehogy megromoljon nekem...
Talán még az Ede nick mögött is azt látná...
Nem úgy vagyok értesülve. De Ön csak jobban tudja.
Most nem találta el.Ez az orosz típusú,jóllakott napközis,nem a pej paripa,hanem a pimpilie.
Gondolom keresett már eleget a cégen... Mondhatnám úgy is, hogy kiszedte már a maga részét (de nem akarok más tollával ékeskedni :-)
Izgatja a dolog. Sok munkája van abban, ami most szétporlik.
Ez Csabika copyright-os szövege. Amúgy ha vége a cégnek, visszamehet Eplénybe szánhúzó lónak.
Én nem használok bértolnokot... de ezt egyszer már letárgyaltuk, voltam én már hárman is.
Szerinted ez az Ede most is itt nyomul? Miért tenné?
Az OTP-nek egy fillért sem kell belenyomni az Ekaki-ba! Nincs rá szükség. A jövő igen kecsegtető.
Ede és haverjai több nick alatt nyomulnak. Ráadásul a lópaci nick alatt két eltérő stílusú beíró is volt. Vagy kiesett a szerepéből az Ede.
Lupin! Én nem megjelenek...., sajnos igen sokat kell a számítógép elött görnyednem :-), aztán közben szemem a pályán!(ezen a pályán is, meg a sípályán is).
A rovar- és féregirtás sem betegség. Időnként a rókákra is rámegyünk, ha nagyon elszemtelenednek.
Magyarázza már el nekem, hogy miért nyomna az OTP pénzt egy durván negatív NPV-jű projektbe! Azért ott se mindenki hülye.
Csak nem minél olcsóbban (több rv-t kapva) akar tőkét emelni valaki, azért tartják itt az árát?
Te honnan vetted az értesületlenségeidet? :-) FHB? Egyébként az E-kakinak nincs is szüksége hitelre! (tele van gyémántokkal, némelyik ugyan még csiszolatlan, nem is csillog annyira, de gyémánt..)