Regisztráció Elfelejtett jelszó

Erdőbénye

Re: nincs cím

#557051 Waszeitung Előzmény: #557032

Ha konkréttá válik a dátum akkor kiderül hogy ki és honnan,hogyan jön,akkor lehet kalkulálni a kaja pedig közösen lett eldöntve,a vásárlást sztem annak lenne célszerű majd intézni aki elsők között érkezik,azok tuti nem Matgabék lesznek mert Ők komppal jönnek! :D

Én idén szeretnék a biliárdasztal alatt aludni,az stabilnak tűnt,ellentétben a csapattal! :D

#557043 KawaBazsy Előzmény: #557032

Tavaly önszerveződött több autó, a kaját meg megbeszéltük így fórumon keresztül, s a Picirigós különítmény megvette.

#557014 Bendeguz Előzmény: #556890

Nekem oké. A bevásárlásnál fele annyival kell kalkulálni, mert vasárnap úgyse nagyon leszünk éhesek, meg amúgy is a fél falu jól lakhatott volna annyi hússal :))))

#557002 Waszeitung Előzmény: #556964

Uhh,az kicsit kemény after volt,szerepelt benne minden amire nem számítottam úgyhogy nagyon szépen megkérlek ha Pesten ki szeretnék szállni akármilyen indokkal,azt ne engedd! :D

#556964 picirigo Előzmény: #556874

Így van...legalább nem kell hűtő! Nekem kiváló az időpont!

Waszi! Igen, hosszú hétvége, így no problemo ha véletlenül megint Pesten töltenéd a vasárnapot, egy előre be nem tervezett after party miatt !!! :D:D

#556898 Waszeitung Előzmény: #556874

Most akkor melyik a hosszú 7 vége?

20.-a nekem is jó,addigra legalább már qva hideg lesz a tó,meg jobban hűl a patakban a sör! :D

#556874 Csokigyáros Előzmény: #556743

engem meg lehet győzni mindenről... az össznépnek a 20.-a lenne jó? ez mindenkinek jó lenne? mert akkor meg tudom oldani, csak át kell szerveznem egy pár dolgot... de értetek mindent! :) csak döntsétek el....

Megnéztem a tavalyi vide…

#556733 picirigo

Megnéztem a tavalyi videót...anyád!!! Beszartam!!!! Naggggyon kemények voltatok!!! Aki régen látta nézze meg...megéri :D!!!