http://www.felfedezesek.hu/index.php?content=felfedezesek&cid=3&id=337
"De kinek az orra elől vitték el azt a gyémántot? A kötvényesek orra elől. Kinek is van jó sok kötvényecskéje?"
Na és kit fognak emiatt lerugdosni a pályáról, esetleg a sittig?
Vagy ahogy Lupin linkelte, lehetett volna belőle NB1-ben focista... az ország azért nélküle is elvegetálna valahogy, és a drukkereknek is hóót mind1 , hogy egy falábúval többet kell-e elviselniük.
De kinek az orra elől vitték el azt a gyémántot? A kötvényesek orra elől. Kinek is van jó sok kötvényecskéje?
Egyébként egy sz@r cégben nem is illik gyémántot tartani!
Lesz haszon télire :-)
Sajnos mentális problémái vannak...Rossz nézni, ahogy legyőzik a kényszerképzetei...
Én nagyon sajnálom, hogy rossz pályát választott, mondjuk kiváló BKV ellenőr lehetett volna, mi gondja lenne?!
"hitel ide, gyémánt oda"
Ezt mondom én is. A gyémánt odalett.
Az oké, hogy baromságokat beszél (egyébként néha csak dadogott), abban nincs semmi meglepő, de baromira sz@rul nézett ki, biztosan csak megfázott a lelkem. (nagyon aggódok az állapota miatt...)
Hitelnél is azt mondta, hogy ez a lóképű Lajcsi gyerek majd odateszi magát, oszt nézhet az E-Star! (aztán hitel ide, gyémánt oda)
Most nehogy megkérdezze, hogy ki mondta ezt a baromságot! :-)
Mikor odakapcsoltam , azt hittem valami bűnügyi műsor, rögtön szabadon engedtem a kutyákat, a közbiztonsági szubjektív érzésem gyengülése véget. Megnézem jobban, hát a jótevőnk beszél épületes baromságokat .
"maga bennfentes lehet, valószínű korányis"
Se bennfentes, se korányis. Egyszerű kazánkovács (és amatőr nőgyógyász).
Tegnap, különösen sz@rul nézett ki kedves vezetőnk .... mikor azt ecsetelte, hogy most éppen Litvánia a követendő példa
Ha útban lesz Lajosnak (és Jóskának?), leszedik a pályáról. A fiúk az üzletben nem ismernek kegyelmet.
A szelepes labdát a lengyel sportolók nézték ki maguknak.
Azt hittem téged meg kilőttek a nagy medve vadászatra való tekintettel. Éppen javasolni akartam, hogy bújj el egy E-Star kazánházban, elvégre oda a kutya sem jár...
Kedves Vitriol úr, miből gondolja, hogy miközben a vazallusok népes hada egyre nagyobb aggodalommal szemléli , hogy Kedves Vezetőjük egy megháborodott Jean Valjean arckifejezésével egyre nagyobb baromságokat mond, pont az lenne a legnagyobb gondjuk,hogy Soós urat leckéztessék?!
Labdát? Minek vinné, maga mondta, hogy abban már szelep sincs!
Ne tegyünk elhamarkodott kijelentéseket az "eseménytelen napokkal" kapcsolatban :-)
Nem tudom honnan vannak az infoi,de maga bennfentes lehet, valószínű korányis. de ha ennyire bennfentes hogy-hogy nem tudott a hitelről,ami még a charton is látszott??? :-)