Te már megint csillogsz mint a kiszervezett gyémánt!
Te már megint csillogsz mint a kiszervezett gyémánt!
Ezen a világon minden relatív.
H. G. Wells
A vakok országa
A kedvenc csapatra áldozni is kellett volna. Most már lehet, hogy késő.
Pl lehetne egy olyan béke, hogy megkapja a lejárt önkormányzati lóvékat, tovább élnek önkor szerződések sőt újak is lesznek, de a befolyó lóvé felét a Vidi támogatására fordítja, kell oda még egy-két portugál "klasszis". :)
Inkább ezt kellett volna erőltetni nem az inkasszálást.
Tegnap délelőtt ilyenkor ugyanitt álltunk kb..
ráborítottak eladóira, aztán délután eltüntek az eladók.
NA én lépek, mert a fény, az kint van a napon!
Megyek is oda ,-)
Akármelyik topikba megyek, mindegyikben csak a legsötétebb felhőket várja mindenki, a sötétséget meg nem szeretem.
Pesszimizmust beszéljék meg egymás között.
Győzike is elkezdett koporsókat forgalmazni állítólag..
"Közben Csabika az év üzletembere lett. Biztosan azért, mert egy simlis ember."
Telitalálat!
Szervezés és olajozás kérdése. A World Finance TOP 100 (2010) is az lehetett. Igen profi és baromira drága médiacéggel dolgoztak akkor. Viszont jó pénzért az év hastáncosnőjének is megválasztották volna Csabikát. Ez a profizmus.
valahogy nem hallani semmit a nagy resz eszközbevásárlásról amit még júniusra ígértek, refinanszírozásostól
"Állítólag gazember. nem? Akkor minek hisztek neki, hogy nincs pénz kötvényre? Ez már hihető sztori? gazemberünk mindenkinek elmondja mekkora balek vagyok?"
mert el tudjuk képzelni az igen jelentős lejártszállítói kötelezettségeket, amik ugyebár nem nyáron keletkeztek
valamint nem világos mi a fenét tudna még zaciba csapni
Ez a beteszek nagy pakkot az eladói oldalra, olyan, mint a Japánok halászati módszere. Erős fénnyel a kifeszített háló felé terelik a megriadt halacskákat.
Csabika ahhoz csóró gyerek már. De a Vasasnak jól jönne, oda sok pénzt nyomat most a kerály. Hiába, a Kálmán ügyesen nyal:
/Orbán Viktorról/ Ha nem adja politikára a fejét, akár NB I-es futballista is lehetett volna.
Dunaújvárosi Hírlap, 2001. július 5.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?go=112439574&t=9209815
"telekürtölte vele a sajtót hogy a kv-ekre nincs pénz
még 29 napja van a kv kifizetésig"
Állítólag gazember. nem? Akkor minek hisztek neki, hogy nincs pénz kötvényre? Ez már hihető sztori? gazemberünk mindenkinek elmondja mekkora balek vagyok?
Újabb 2000es vevő jött 450re.. csak nem adja neki..
"haha és megvette valaki a 21800-at?"
nem vette, mondtam hogy nem is fogja.. előbb fog kiállni a könyvből, mint kivegyék.
Jó pihenést, oszt szabi alatt rá se nézz erre a kakira! Egyébként Ex is eltünt minimum egy hétre a nyáron, oszt csöndben is volt nagyon, biztos Észak Koreába ment .
haha és megvette valaki a 21800-at?
egy hete még 490-en volt
te nem de csabika igen
telekürtölte vele a sajtót hogy az nem az ő választása és a kv-ekre nincs pénz
még 29 napja van a kv kifizetésig
21800as eladó egy darabot nem adott el.. de sikerült beijesztenie a remegőt, aki kidobált pár ezer darabot ezen pakkocska bemutatására.
Remek és remek..
nyakonöntötte volna 440ig a könyvet 10Kt eladott volna.. annyira nem akarta..
Ez a csőd, meg Csabika börtönbe vonulása meg a kisbüfik szüleménye, amit kitalálnak a régmúlt eseményeiből, hogy biztosan így lesz.
Közben Csabika az év üzletembere lett. Biztosan azért, mert egy simlis ember.
Nem is tudom ilyeneket hogyan lehet mindenhol leírni?! Mintha klotyóból rántanák ki azt az embert, akiről beszélnek.
Lehet naív vagyok.. de amíg nincs csőd, addig nem beszélek róla.
És eközben több milliárddal tartoznak neki az Önkormányzatok, amiről szerintem nem Ő tehet.
Így kell venni 450-en 3000 db-ot