ha olyan volt, mint former, jobb is hogy lelépett. Az ő szövegeire hallgatva is el lehetett szépen bukni mindent
ha olyan volt, mint former, jobb is hogy lelépett. Az ő szövegeire hallgatva is el lehetett szépen bukni mindent
Rényivel szemben Csabika nem biztos, hogy megússza a sittet. Politikai döntés lesz, szerintem.
Mára ennyi. Teste van ennek a kadarkának, 3:25:
ez lesz a topik sorsa: http://stocklandyard.hu/forum/topic/68
"nem értem mi a kapcsolat Lupinnal"
Semmi. Én 10 éve nem járatom a lapot, és Ede még kisinas sem lehetne KGT-nél.
Ezt a partit már végigjátszom. A mattháló felállt. Néhány hét van már csak hátra.
Köszönöm, bár be kell valljam elvesztem. Ez alapján azt gondolnám hogy a napi.hu főszerkesztőjéről van szó, aki egyébként könyvet is írt, de nem értem mi a kapcsolat Lupinnal. Mindegy, tényleg nem értem.
ez még kevés hozzá, csak totál pipogya történet ez.
:)
Vannak ősi mesterségek, melyekhez évezredek óta ugyanazok az eszközök illenek.
Én csak visszaadom a kölcsönt. Ha gondolja, tiltson ki.
Kamumedve ne konspiráljon, még a biteken sem jutott túl. Semmi közöm KGT-hez.
megkímélné a topikot egy napig felhasználók jelző nélküli megszólításával?
Akár fizetőssé is tehetné ezt a topikot. Zsurnalisták, elemzők és egyéb perverz alakok innen merítkeznek. A nagy számú kukkolóról nem is beszélve.
a hanta papa tudja azt jól! ))
bennfentes infó terjesztése a topikokban, vételre buzdítás!, aztán a nagy zuhanásban rávételek
és végül "csodás" kiszállás , persze utólag bejelentve
állítólag )))
"Vagy csak én vagyok ilyen tudatlan?"
Igen. Gondolom, hogy a kamumedve nem az orvos Korányikra célzott. Van egy közülük, akinél Ede még kisinas sem lehetne.
ez kétségtelen tény, azonban ebben és más kis papírok topikokban szoros korrelációt látok.
Azt azért megjegyezném, hogy egy írás hossza és színvonala között nincs összefüggés. John Nash például mindössze pár oldalnyi dolgozatra kapott Nobel-díjat.
A
"Csődben az E-Star"
és a
"Felszámolják az E-Start"
csak így egy soros headline-ként fogom beírni.