3:10-nél kezdődik a "kitalicskázási útmutató"
3:10-nél kezdődik a "kitalicskázási útmutató"
leállhatnál már Te is, mert a színvonalat Te se emeled sűrűn az oldalon... Lupinnak legalább vannak értelmes 2 sornál hosszabb írásai, bár ritkábban, de legalább van...
Mindenki pihenjen már, hihetetlen amit összehoztok hetek óta
a sértegetős hantás szövegén kívül látom másra nem képes, nem csoda!
Ha majd a biteken túljut egyszer, akkor majd nézzen utána a központozásnak is.
Persze, utólag oltott, kamumedve.
Jó lenne, eldönteni, hogy a falu bolondja vagyok vagy korányista. Ha úgy gondolja, hogy bármi közöm lenne nevezett személyhez, nagyon téved. Mint ahogy a biteknél is kiderült, hogy síkhülye a dologhoz. Pedig ott még közelebb volt a megoldáshoz, mint ezzel a korányis dologgal.
én beírtam hol adtam el, az hogy maga mit hantázik itt (mint mindig) az a maga dolga korányis kamus, nem mellesleg a mogyorózásában is biztos voltam
mondjuk azt is tagadta, de hát mit várjon el az ember egy ilyen korányistól
nem szégyenli magát!
Most vásárolták fel töredékáron a cég maradékát.
http://vallalkozoi.negyed.hu/vnegyed/20120917-megmenekult-a-cerbona.html
"Ezt is csak maga találta ki. mint a többi hüleségét."
Ugyan már, kamumedve.
Beragadt 550 felett, és demonstrálta, hogy síkhülye alapinformatikából, amiből sejtésem szerint valami diplomája lehet.
Onnantól, attól tartok, nem kedvel engem. Pepét viszont nagyon megkedvelte, eltűntek a korábban sűrűn belinkelt karikatúrák. Gondolom, szépen "összemelegedtek" a beragadtak fáján vacogva.
Amúgy fogalma sincsen, hogy hány éves vagyok.
csődvédelem az nem ördögtől való
az is csak akkor lesz, ha a kötvényesekkel nem tud megegyezni, mert a kifizetés a határidőre nem biztosított
lásd pl orco
hogy is van ez a csődkérelem engedélyezési ügylet?
kgy-t 30 nappal előtte ki kell írni fix napirendi pontokkal
a péntekiben ilyen pont nem volt
holnap viszont 24-e, legutoljára tehető meg
Ezt is csak maga találta ki. mint a többi hüleségét.
papa
Nem csinál mást mint "idézőjelben" kötekedik másokkal. unalmában
nem szégyenli magát, hogy öregségére idáig süllyedt le?
mondja ezt, aki sza a rezet bevallottan))))))))))))))))))))))))))
kettőnk közül te keccsöltél itt egész nap))))))))))))))))))
Na tényleg megyek pihenni, most jutott eszembe, hogy valakinek be kell fizetnie a járulékokat, hogy a naplopóknak legyen miből kaját, bort rendelni a fórumozáshoz.
További jó munkát kívánok hajnal 1-ig, majd hajnal 5-től! :)
Gondolja, hogy a falu bolondját "bízná meg" a gaz ellenség, hogy tönkre dumáljon egy ilyen prosperáló és makulátlan céget? Mert hogy állítólag küldetést teljesítek.