Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: törölve

#556207 Dicsák Előzmény: #556188

"Ennek nyoma sincs a forgalomban."

Látszik, hogy egy habzó szájú provokátor...

Szeptember 3-a óta a forgalom (15 nap alatt):

1.250.080 db

Milyen forgalmat akar még?

Egész nap itt .assza a rezet, legalább azt figyelné, hogy milyen forgalom volt, ha már beleszól.

#556205 Dicsák Előzmény: #556186

Kéretik, hogy a floodolást is gyomláld ki akkor.

AL és Ex ugyanazon, 100.000-edszerre is beírt ismétlései, illetve Ex egysorosai, amelyeket még ugyanabban a percben írja, illetve percenként.

Persze csak akkor, ha következetes akarsz lenni.

A kis pöcs jelző az pl. használható.

törölve

#556201 w_ee_d Előzmény: #556197

Igen leírtam neki,portfolio,E-star topik-ban.

Látom nem zavarnak a tények kicsit sem. )))))))))

törölve

#556197 Arsene Lupin Előzmény: #556195

Blöfföl kamugép. Már ott lebukott, amikor Exnek utalt arra, hogy már számtalanszor leírta neki.

Beragadt hülyítő. Még klónnak is gyenge, pedig ott sem nagyon húzós a pályaalkalmassági.

#556196 Janicroft Előzmény: #556193

Még egyetleneim véleménye is érdekelne, úgy látom viszont hogy ők (muvezetovel együtt) teljesen eltűntek, miután itt elment ebbe az új irányba ez a fórum.

#556195 w_ee_d Előzmény: #556188

:))) Ejnye-bejnye,hát nem tanulunk a moderálásból?

Soha nem mondtam,hogy van info-m.Nem tudom,honnan jött ez elő!

Leírtam miért gondolom,a pénz meglétét.Csabika eddig csendben volt,most elkezdett játszani.

Tekintettel a moderálásra,nem szeretnék jobban belemenni,azonban részvény árát tekintve,nem rossz kereseti lehetőség,ezt továbbra is fenntartom.

Magamról minden infot megadtam(kezdő vagyok,nincsenek belső infoim)ezek után ha valakit mégis sikerülne"beültetnem" az talán meg is érdemli.Egy hónap hosszú idő lesz most az E-star életében.

#556191 Janicroft Előzmény: #556186

Semmi értelme nem volt, eddig sem, ezután sem. Ennek itt soha nem lesz vége, jobb ha megszokod. Itt személyeskedés nélkül nagyon rég nem volt hsz.

Én személy szerint muvezeto hsz-eit hiányolom nagyon, érdekelne mit gondol, ha követi még a céget egyáltalán.

#556188 Arsene Lupin Előzmény: #556185

Kamugép, kit akar itt átb*szni?

Jön a süket dumával, hogy új fiú, közben hülyeségekkel próbál etetni.

1. Tegyük fel gondolatban azt a lehetőséget, hogy Csabika össze tudja szedni a kötvénypénzt. Ez egyelőre olyan dupla nullás titok lenne, hogy legfeljebb az Ede lenne innen beavatva, a nagy farkú lovak és klónok sem, nem hogy ilyen kis p*cs. Ede valószínűleg a klónokkal sem osztaná meg egyelőre titkot, hanem bárhonnan is, de Csabikával pénzt szerezne, és venne, venne. Ennek nyoma sincs a forgalomban.

2. A kerályi udvarban sokakat feldühítene, ha Csabika nem csődölne be októberben. Már pedig fogható, billeg a sitt szélén. Még csendben leléphet, valószínűleg nem üres kézzel. Különben durván leszedik a pályáról.

3. Úgyhogy nem kellenek a baromságai. Aki meg elhiszi, az magára vessen.

#556187 Camilla2 Előzmény: #556186

Nem sajnálom a honoráriumot,de ne nézd végig... az előző 1o oldalt dobd ki úgy ,ahogy van ..

#556186 matgab Előzmény: #556181

kigyomláltam az utolsó oldal hozzászólásait.

Kéretik végre nem egymással hanem a céggel foglalkozni a hozzászólások során.

Ja és természetesen megfelelő honorálás ellenében bárki kérheti, hogy az előző oldalakat is nézzem végig. Vállalom.

törölve

#556185 w_ee_d Előzmény: #556182

na látod ,ez a kamu...erre írtam,hogy ne csak nézz láss.Ha viszont nem tiszta,majd az lesz,mikor ugyanez az ember előáll,hogy sikerült megszerezni a lét.(erre írtam,már most megvan)Ha nem lenne meg,nem mondta volna,de mivel mondta,ebből az jön le,hogy megvan! ))))))))))))))))

#556184 w_ee_d Előzmény: #556180

Nem tudom felétek,hogy hívják azokat az embereket,akik minden erejükkel próbálnak valami nagy okosságot "világgá" kürtölni,miközben az nagy hülyeség.Persze erre még rájön,hogy ezt eljátssza többször is...Felénk ez egy visszafogott jelző,amivel illettem érte.

Arc hatalmas,ez így van,és tényleg nem veszélytelen egy tulajdonság...Viszont azt mondom,többet hoz mint visz az életben.Mindennek fényében pedig felvállalható,sőőőőt...jobban örülnék,ha sok pitiáner,tutyi mutyi alak helyett,több ilyennel találkoznék,még ha ezáltal több konfliktust kellene is felvállalni...

Mit ne mondjak,élvezem,az életem a konfliktus...Ez visz előre,mikor újra és újra bizonyosságot nyer az igazam... Ehhez viszont a buktákból tanulni kell,másképp a kudarc meg ugyanúgy hátra fele húzna...örülök,hogy sikerült normál keretek közé szorítanunk a kommunikációt,még ha pár nap kellett is hozzá.

Re: nincs cím

#556182 exmnbs1 Előzmény: #556178

attól hogy üvöltözöd még nem igaz

a héten Soós a sajtót telekürtölte azzal hogy nincs meg

te jobban tudod nyilván(((((((((((((((((((((((((((((((

törölve

#556181 Dicsák Előzmény: #556171

Maga tényleg egyre szánalmasabb ezzel a klón dumával...

Újat nem tud kitalálni?!

Gondoltam benézek ide ebéd utáni séta közben, úgy látom a két ügyeletes itt van. Néha azért nyissanak ablakot, nehogy magukba büdösödjön a levegő :-D

Sent from my HTC

törölve

#556180 rbbj11 Előzmény: #556175

okoska, jó név...

Bolondnak titulálni vkit első beíróként? Hm, nagy az arc is, és bevallottan kevés a tőzsdei tudás. Még veszélyesebb együttállás