nagy önbizalom, kevés tapasztalat, robbanásveszélyes együttállás
nagy önbizalom, kevés tapasztalat, robbanásveszélyes együttállás
nem hiszem,hogy komolyabb levezetést igényelne,az,hogy valamire meg van a pénz.
NEM MEGLESZ,MEGVAN!
ne csak nézz,láss is! )))))))))))))))))))))))
nem tudom mikor volt 2100!
Megtippelni sem tudnám.
Nekem ez akkor jött képbe,mikor beesett 500 alá nem olyan rég.Ugyanúgy,ahogy kredit is 13-on,addig azt sem tudtam van.Mivel kezdőcske vagyok,MOL OTP RICHTER próbálkozásaim voltak,főleg,nem sok sikerrel,kicsit össze vissza mentek a trade-ek :D
Bár lehet nem is nekem akartad írni??Mindegy,még pár info rólam,hátha valakire ráillik a személyleírás ))))))))))))))))))))))))))
portfolio,hasonló nick OKOSKA!!!
Tudod,klónok ellen legjobb a naplózás!!Viszont ez igaz nem klónok ellen is!
Micsoda gyenge próbálkozások ezek komolyan! )))))))))))))))))))))))
Látod,megint lebuktam a smileyk miatt,én vagyok ex!! :DDDDDDDDDDDDDDD
Szerencsétlen bolond vagy!
ha nem klón, akkor tévedtem. Akinek nem inge, ne vegye magára a klónságot.
Pofátlan dolog a II.kerületben kezdeni. Olyan, mint amikor Demszky idején hóeséskor mindig a Budakeszi utat tisztították meg elsőként.
"Minden alkalommal,mikor ezzel jössz leírtam neked,"
Új fiú, de minden alkalommal leírta. Beragadt klón.
nem kifejezetten E-star, csak e témához tartozik. re: esco
http://penzcentrum.hu/lakas/ingyen_felujitjak_a_tarsashazakat_budapesten.1034015.html
Sziasztok!
El kell keserítselek ex-ecske,sem kamu nincs,se beültetés...Akinek határozott véleménye van,ami ellentétes a Tieddel,az csak kamus beültető lehet?
Minden alkalommal,mikor ezzel jössz leírtam neked,leírom ide most is,az E-star mint cég,lehet mélyen,de jelen pillanatban a részvényeibe beszállva lehet vele pénzt keresni.EZ A LÉNYEG a tőzsdén nem?
500 alatt beültetéssel próbálkozni?Gondold végig,mibe ültetnék be?A papír úgy hullámzik egy ideje,hogy erről a szintről sima kiszállód lehet minden héten,ha beleveszel...
Minden rossz szándéktól mentesen írom amit írok...HA TETSZIK,HA NEM!!
Szép napot!
Monika Lewinskyt ajánlanám új FB tagnak,ő legalább átérezné a kisrészvényesek helyzetét!!!:)
mivel itt van tevékenység, vannak szállítók is, vevők is nemcsak az álmok világában játszódik a történet
Nem hiszem, hogy Csabika hasonló trükköt merne játszani. Túlságosan figyel most a politika.
pár éve a gene esett rendesen
Rényi elkezdett végelszámolásról sajtózni, azzal úgy 250 körülre leverték
majd utána pár nappal előadta hogy őt félreértették és csodásan "megmenekült" a cég, egy spanyol hitellel tőkét emeltek (amit neki végkielégítésként kifizettek jórészt a másik felét pedig a Fund vágta zsebre egy lánycég tulajdonrészéért)
ment egész 810-ig és ott hatalmas tömést rendezett
voltam tavaly
csoki az volt, becsomagolva megtekinthetted mint bárhol
a kóstoló pedig 1-2 legolcsóbb vacakból amit méltán nem vettél eddig sem
viszont volt zseniális etyeki sonka jóféle házikenyérrel, az megérte a hosszú sort
Gondolom, Csabika azért lengette be a csődvédelmet, mint a felszámolási kérelmet kikerülő alternatívát, mert tudja, a kamu új fiúnál is jobban, hogy a kötvények ki lesznek fizetve. Az a Csabika, aki még december végén is napokon belülre ígérte az OTP hitel aláírását. Az a Csabika, aki a rossz híreket mindig elfelejtett időben közölni. Ez a Csabika fogja most ok nélkül lebegtetni a csődvédelmet?
ex holnapi programnak ?
http://fesztival.mandiner.hu/cikk/20120921_csokicsodak_a_budai_varban