Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#556105 macika Előzmény: #556103

én ott voltam és láttam papa

sok embert átverhetett a bennfentes infós szövegével, hiába szóltunk

nem szégyenli magát! és most itt "oktat"

förtelmes (

#556103 Arsene Lupin Előzmény: #556100

"az csak egy városi legenda.."

Kamumedve, kérdezze meg Spade dokit, vagy nézzen utána a Tőzsdehíren.

"de az nem ahogy a korányis próbálta a bennfentes infós szövegre vásárlásra buzdítani a tömeget a beragadt pakkjaival )"

Kamumedve, soha nem volt semmi bulim a Korányival. Idézzen példákat!

Egyébként úgy látom, kamumedve, hogy egyre nehezebben viseli az 550 fölötti pakkjának a lelki terhét. Nyugi, 200 alatt még rosszabb lesz. Önnek is megígérem, hogy idegelni fogom a csődig.

#556102 nemértem Előzmény: #556099

Kicsiny gyermekkoromtól polgárőr szerettem volna lenni... Vagy Soós .... de hát nincs mit tenni, már gyereknek is édes voltam... / ez aztán egy óvodás poén volt/

#556101 rbbj11 Előzmény: #556010

na mert te aztán tudod, mit csináltam 12k-nál. Az itteni nickek kb. 90%-a nem is létezett, mikor én már rfv topikban beszélgettem a túlértékeltségről. Olyan buta vagy....ez kb. olyan, mintha egy plasztikai sebész rendelőjébe egy éve felvett mosónő szövegelne az ott 5 éve dolgozó sebésznek, hogy ne tereljen....Én, plasztikai sebészként csak annyit mondok kedves takarító, hogy menjen inkább haza, és nyomjon be egy sört a kocsmában.

#556100 macika Előzmény: #556094

az csak egy városi legenda...

de az nem ahogy a korányis próbálta a bennfentes infós szövegre vásárlásra buzdítani a tömeget a beragadt pakkjaival )

#556099 Arsene Lupin Előzmény: #556096

A polgárőr valóban billegő példa, mert halottam olyan polgárőrről is, aki a szolgálat leple alatt járt el otthonról félredugni.

#556098 Arsene Lupin Előzmény: #556081

"Ennyi maradt még neki a hátralévő időre :-)"

El kell, hogy szomorítsam, de igen jó fizikai állapotban vagyok, mint a kazánkovácsok általában. A szellemi állapotom pedig sosem volt kiemelkedő, azon nincs mit romolni. De a tőzsdéhez és a hülyékkel való csatározáshoz bőven elég.

Úgyhogy végig fogja miattam idegelni az E-Star csődjét, és remélhetőleg Csabika lesittelését is, bár ez utóbbi erősen politikafüggő.

#556097 rbbj11 Előzmény: #556044

te mégis hogyan akarsz belém kötni, mikor a topicomban az elmúlt fél évem minden vételi és eladási szándéka rögzítve van?! :D

Ez a kamus klónok ellenszere: naplózás.

#556096 nemértem Előzmény: #556089

Köszönöm, így értem. Azt kérdezi Vitriol úr, hogy mi hajtja a polgárőrt? Azt nem tudom, hogy mi, de hogy ki, pl. Mari néni, akit végre meg akar erőszakolni valaki, az bizony fejszével hajtja a derék polgárőrt, ha e galád tettben megakadályozza a jó svádájú szatírt.

#556094 Zotya32 Előzmény: #556093

'Ott még közgyűlési napirendi pont is voltam'

Mi volt a napirendi pont címe? melyik közgyűlésen? :)

#556093 Arsene Lupin Előzmény: #556089

Ugyanilyen bunyó volt anno a Phylaxiánál is. Ugyanilyen beragadt figurák védték a céget és T.P.-t. Ott még közgyűlési napirendi pont is voltam. Ott is megkaptam, hogy ha gyalázom a céget, akkor miért daytradezek vele.

#556092 Arsene Lupin Előzmény: #556086

"Valójában mi késztethet 2 embert arra, hogy hónapokon keresztül napi 10-12 órában megpróbáljon devalválni egy papírt?"

Mi késztethet egy polgárőrt, hogy polgárőr legyen?

Mi késztethet egy önkéntes véradót arra, hogy vért adjon? Az, hogy sör, virsli és daytrade is van időnként, az mellékes.

#556090 Arsene Lupin Előzmény: #556079

2012.06.06 18:38 Nyeretlen_Keteves (Tag) nincs cím

Lupin bátyám, hadovált nekem tegnap este valami lombard libákról, meg szigeten tömés, majd zuhanás, meg stb. (Szerintem itt ma nem csak lombard libák vették az E-kakit). Persze fordulhat a kocka, holnap biztosan nem lesz ilyen rally (de hát ki tudja, ha egy üzlet beindul ugye). Reggel, annyi időt nem hagytak hogy felvegyem az oxigén palackot :-)

Ex : Nyeretlen_Keteves 0:2 , de még van két kereskedési nap a héten, tehát lehet még döntetlen :-) Jövő héten meg még fordítani is lehet. Mondjuk, ha kiderül, hogy nincs hitel akkor t.. szúrom magam.

---------------------------------------------------------

És hogyan áll a t*könszúrással, mert rendesen beragadt ezek szerint.

#556089 Kissherceg Előzmény: #556086

tulajdonságuk ilyen, ex pl 10éve tolja.... csak estar előtt más volt napi renden, ami elfoglalta... Most estar a főmutyi. ezzel foglalkozik. AL pedig már beleszaladt fiatalként egy estar sztoriba, így neki azért ismerős a történet

#556086 nemértem Előzmény: #556083

A világon semmi nem történik érdek nélkül. Valójában mi késztethet 2 embert arra, hogy hónapokon keresztül napi 10-12 órában megpróbáljon devalválni egy papírt? A kérdésemet se nem intrikusnak, se nem provokatívnak nem szántam , valóban nagyon érdekelne az igazi ok...

Re: Klónok háborúja :)))

#556085 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556078

Egy utolsó baráti jó tanács(oszt én is megyek): Ne nagyon fickándozzon abban a bizonyos mocsárban, mert csak egyre mélyebbre süpped ugye! Na ugye!

Később, fog maga kikecmeregni a hazugságspirálból mint E-kaki a csődspirálból!

Jó hétvégét mindenkinek! Még magának is Háry Jani.