Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Klónok háborúja :)))

#556082 Dicsák Előzmény: #556080

Már rég abba keveredett..

Na megyek süttetem magam tovább, jó idő van itt 500-on :-)

Re: nincs cím

#556081 Dicsák Előzmény: #556072

A Lupin név mögött egy provokátor bújik, egész életében az volt, az ilyen már nem változik soha. Minden írásában a terelés, a provokálás van. Ennyi maradt még neki a hátralévő időre :-)

Aztán el ne menjen a gép mellől Lupin bá, bor, ágytál legyen közel :-)

#556080 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556078

Soha nem írom be a kispapíros trade-jeimet.

Ezt valóban sokszor írta.... viszont azon a szép júniusi napon, olyan ideges lett ugye, hogy elszakadt a cérna! Háry Jani!

Idézet:ma is kivettem...(Ezt nem Ön írta? esetleg a klónja?)

ezek szerint egyébként tegnap is kivette jún 8.hoz képest.

Kérdés továbbra is aktuális, : mikor hazudott nagyobbat: Ma, vagy júnis 8 ?

Ne próbálja megmagyarázni a megmagyarázhatatlant: Ön hazugságspirálba keveredett! Mattháló! (Ismerős? :-)

#556078 Arsene Lupin Előzmény: #556076

2012.06.07 15:04 Arsene Lupin (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Lxrose

Soha nem írom be a kispapíros trade-jeimet.

#556077 Arsene Lupin Előzmény: #556073

"Egyébként Ön szerint én már 10k-nál is beragadtam..."

Ezen a néven biztos nem, mert a 2000-es felrántás előtt jelent meg.

#556075 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556072

Evvel az a probléma, hogy akkor sem ismeri be hogy hazudik, mikor bizonyítva van UGYE!

Egy igazi jellem!

A kötvényesdi megoldásáról én is tudok, nyilt titok :-)

#556074 Arsene Lupin Előzmény: #556062

Valamikor be kell jelenteniük a csődeljárás kérelmét. Addig meg húzzák az időt, és próbálkoznak pénzt szerezni valahonnan.

#556073 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556068

Ön egy hazug ember, és ez már bizonyítva is vagyon! Hazugokkal nem tárgyalok :-)

Egyébként olvasson vissza....és akkor esetleg nem ír ilyen bödületes baromságokat UGYE!

Kérdés... mikor hazudott nagyobbat, ma vagy júniusban...

További jó terelést....

Egyébként Ön szerint én már 10k-nál is beragadtam.... (akkor most mikor ragadtam be?)

Szerintem a jövőben Hazudós Lupin névvel írogasson, az hitelesebb lenne UGYE!

#556072 w_ee_d Előzmény: #556067

halihó!

Szomorú azt látni,egy idecsöppent ÚJ-nak,hogy VIP tagok hazudoznak,és még meg is akarják magyarázni,Tisztelt tagok,pedig alap tiszteletet sem tanúsítanak mások iránt...Kíváncsian várom ki mivel lep még meg...

Egyébként egy valamit jobb ha mindenki elfogad:KÖTVÉNYEK KI LESZNEK FIZETVE!!

Köszönöm a lehetőséget,nem is rabolom az időtöket,nehogy kizökkenjetek a "szerep"etekből ;)

Kellemes 7végét!

#556071 Arsene Lupin Előzmény: #556042

"a kerály hamarabb lesz a történelem kukájában, mint Soós a kaptárban."

Mindkettőre van esély. Nekem egyik ellen sincs kifogásom.

#556070 Zotya32 Előzmény: #556064

ettől még lehet csőd is, gondolom, kell hogy legyen 1-2 új fb-tag mert a létszám erősen csökkent az elmúlt hetekben. Ha már mérleg nincs, legalább ez a formaság legyen meg. :)

#556069 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556060

Lengyeleknél nem lesznek mostanában új projektek. A Lengyel IT tag lelépett, neki az lett volna a feladata. (nem ő tehet róla).A következő 3-4 évben lejáró kötvényeket nem tudja kifizetni az E-kaki, ez teljesen világos, viszont 7-8 év alatt igen, egy normális vezetés mellett (persze ez csak az én véleményem), a kérdés mit lépnek az intézményi befektetők. Ha bedől az E-kaki akkor leshetik a lóvét, ha tovább tud üzemelni, akkor van esélyük, hogy lesz valami a pénzükből (tudom evvel sokan nem értenek egyet, de hát ez csak egy klón véleménye ). Nem mi fogjuk eldönteni a kérdést az biztos. (és akkor a politikáról nem is beszéltem)

#556068 Arsene Lupin Előzmény: #556018

"Mondjuk, én is mondtam augusztusban 600 környékén, hogy szeptemberben minimum dupla(nem jött be, de én beismerem)"

Ne hülyítsen, 2000 körül ragadt be először.

#556067 Arsene Lupin Előzmény: #556018

"Azt mondta kend, hogy ne izguljak, ma is kivette belőle a lóvét!"

Maga keveri a daytrade játékot a beragadással.

#556064 nemértem Előzmény: #556060

Én nem vagyok egy csőd szakértő / kivéve , ha nagyon sok vhisky-t iszom/ , de a napirendi pontok mintha nem közvetlen csőd előtti állapotra utalnának?!

#556063 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556061

:-)) Szvsz a közgyüli előtt már mindenki tudni fog a kötvényesdiről, nem csak én UGYE!

Azért Ex-nek is lennének üres órái E-kaki nélkül...

#556062 banyaiz Előzmény: #556061

Hű ez a közgyűlés elég viharos lesz szerintem. Azért ehhez is merészség kell, hogy a kötvény lejárat előtti napokra időzítik.

Ezek vagy nagyon bátrak, vagy már tudnak valamit hogyan rendeződik a kötvények témája, és jó hírt tudnak mondani. Vagy már minden mindegy.