Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Klónok háborúja :)))

#556061 Zotya32 Előzmény: #556058

mi lesz itt novembertől? Ha már nem lesz E-star, mihez fognak kezdeni a klónok? :)

vissza fog esni a stocky látogatottsága... vmit intézzenek a közgyűlésen, hogy ne érjen véget a cég története... így hogyan lesz 1 millió munkahely, ha már a klónok is munkanélküliek lesznek?

#556060 Grizzly Géza Előzmény: #556049

Kérdés hogy jön ki belőle,mit fizetnek ki ha egyáltalán... Akkor marad főleg Lengyelo,ott még új befektetések kellenének a meglévő ktv-ek törlesztéséhez,de miből legyenek új projektek??

#556050 Grizzly Géza Előzmény: #556042

Nem divat ebben az országban gazdasági "problémák" miatt börtönbe menni,akkor nem lenne aki bejárhatna a Parlamentbe...

#556049 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556034

Pontosan ezért jó, hogy az E-kaki nem csak Magyarországon nyomul, és hogy felszámolja az önkormányzati bulit...

#556045 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556042

Vitriol(naftalin) Úr éppen most bukott meg egy kis hazudozáson.... Még szerencse, hogy mindig minden szavát elhittem :-))

Re: nincs cím

#556044 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556015

"még Lupin is vett..."

Ezt a baromságot honnan veszi?

Lupin papa, az nem baj, hogy rossz a memóriája,(ebben a korban ugye) de a hazudozás azért már gáz!!! Mondtam már sokszor, ne hazudozzon sokat az ember, mert egy idő után nem emlékszik, hogy mikor mit hazodott UGYE!

Dolgoztam Ex helyett......

" http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1753/307

Én kiszedtem a magam részét ma is a papírból, délután már nem is voltam semmilyen poziban. "

Mit nem ad Isten, a legjobbkor szállt ki abból a papírból amit nem is vett meg!! :-))) Gratulálok!!!

Ön szemrebbenés nélkül tud hazudni!!!

A másik igazmondó rb kollégának is ajánlom, azokat a napokat visszaolvasni, mivel ő sem vett ugye :-)

#556042 nemértem Előzmény: #556036

Drága Medve úr , ez egy végső állomás a gaz Soósnak. Remélem, kedves meggyengült látása a málnaszedésben még nem gátolja? Vagy a turista marcangolásban?

Egyébként Vitriol úrral van egy Havas Henrik féle / elveszítem, cseszek megadni/ fogadásom, hogy a kerály hamarabb lesz a történelem kukájában, mint Soós a kaptárban.

#556036 Grizzly Géza Előzmény: #556035

Jó napot kolléga! Mi ez az új kép,egy hóágyú? Nem látom pontosan,kicsi mint,a nyári fűtésszámla )

#556034 exmnbs1 Előzmény: #556020

" a szakmai számítások szerint az idén 10 milliárd forint feletti veszteséget lesznek kénytelenek elkönyvelni a távhőcégek a mesterségesen leszorított hődíjak miatt. Az elnök szerint ez azt jelenti, hogy a következő fűtési idényben számos társaság nem lesz képes talpon maradni. Jelenleg hozzávetőleg álagosan tíz százalék körüli tarifaemelésre lenne szükség ahhoz, hogy működőképesek maradjanak az erőműblokkokt"

http://tozsdeforum.hu/gazdasag/indul-a-tavfutes-de-vajon-mennyiert/

#556031 exmnbs1 Előzmény: #556023

sehol

ahogy új IT tag választás sem fér bele a közleménybe új tulajdonos esetén

Re: nincs cím

#556018 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #556015

Papa!!! vagy most hazudik, vagy júniusban tette UGYE! Megkérdeztem akkor, hogy mivel utálja a céget, ezért biztosan nem is veszi az rv-t,erre mit mindott kend???? Na mit?? Azt mondta kend, hogy ne izguljak, ma is kivette belőle a lóvét! Maga virtuálisan szokott kereskedni??? Ex majd visszakeresi...

Az én memóriámmal nincs semmi baj... Csúnya égés lesz ebből!

Mondjuk, én is mondtam augusztusban 600 környékén, hogy szeptemberben minimum dupla(nem jött be, de én beismerem)