érdekes lesz mennyivel is szavaznak majd
Addigra jöhet a csődvédelem,lesz majd pogácsa-eső,győzze majd csabi kapkodni a fejét :)
Miért pont 22-e?? Tudom, legalább 30 nappal korábban meg kell hirdetni, de 22-e, a 4 napos hétvége egyik napja lesz.... re: október 23.
Miért? Oda vagyon írva a végére: Várják minden kedves részvényesüket:-)
közgyűlési meghívó okt 22-re, de utat nézd :)
ez vidám lesz:
Pluszban zártunk,mit akartok? :))
Remélem agyonbaszták a közmunkás klónok :))
Ki kicsoda? :))))
hun van a mai hír főnök? nem ez volt megbeszélve a központban :-)
"Oszt vetted is! "
2000 körül volt a lokális csúcs, ahol te állítolag eladtad (persze ez csak esés után derült ki), de mégis itt ragadtál vmiért a totyikba, és éjjel-nappal ex társa lettél.
Szal nem vettem ott és akkor a kamuralliban, mint te....de ezt a marhaságot csak úgy csuklóból lökted, tudom én. De veled ellentétben én hiteles vagyok annak kapcsán, h. mikor hol mennyiért szállnék ki és be.
10 k feletti ár nagy mellélövés volt, azt se tudod mit beszélsz, csak nyihorászol itt egész nap
Ne linkelj be olyanokat, amit minden Matyar állampolgár a saját bőrén érez, mert a végén gúnyolódásnak tűnhet! Én már sehova nem tudok úgy menni, hogy ne érezzem magamon a világ irigykedő csodáló tekintetét.
Laza kötény után szép esernyőcsel, csak hogy kicsit elszakadjunk a sakktól. Ede úgyis szereti a focit-- lehet amúgy, hogy egyszer ez még jól jöhet neki.