Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#555847 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555832

Amikor én "nagy kanállal habzsoltam", akkor mintha egy picit megugrott volna az a fránya árfolyam . (ráadásul még csak nem is volt 1600, de azért örülők, hogy figyelemmel kíséred pályafutásom, csak kicsit felületesen).

Te viszont csak 10K felett szeretted igazán? (mintha olvastam volna itt a totyikban valami hasonlót, ha nem így volt, akkor bocsi, de engem nem érdekel annyira a pályafutásod)

Klón vagyok ember, nekem szerepelnem kell! (Zavar esetleg? annyi baj legyen)

Gondolkodást meg hagyd másra, mert nem az erősséged...

"Ezt a majd veszed te még szöveget 2000-es árnál is elsütötted"

Oszt vetted is!

Egy kis táplálék ráadásnak

http://www.hir24.hu/kulfold/2012/09/21/orban-magyarorszag-gazdasagi-siker-kuszoben-all/~~fokusz

Gondolom Te is ezt kajálod...

#555832 rbbj11 Előzmény: #555824

mert kb. 1600 nagy kanállal habzsoltad, és mivel azota folyamatos szereplö vagy a topicban, gondolom, rád maradt egy kupac.

Ezt a majd veszed te még szöveget 2000-es árnál is elsütötted

#555824 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555814

Ezt miért nekem írod???

Neked nem volt drága 10K felett?? (akkor 1000 környékén gondolom ingyé volt.)

Majd veszed Te még ezt mint a cukrot :-)

#555817 nemértem Előzmény: #555808

Na de uraim! A 2/3-os szinthez ne süllyedjünk már le! / hu de utálom a nyálgépeket, akik másnak a vitájába belefáznak/ na de mindegy.

#555808 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555795

Te szimplán egy f@szkalap vagy, de ezt eddig is tudtad ugye? Na ugye!

Csak nem megsértődtél Lázár szintén f@szkalap barátod említésétől??

Egyébként a kocsisoron szedtem fel, ahol a haverom az egyik igen közeli rokonodat!

#555795 birkanyiiroo Előzmény: #555791

Ugye nem kellett volna belevenned ugye? Na ugye.

Ugye??? Ez valahonnan nagyon ismerős, ugye? Lehet hogy még az Asia centerben tetszett felszedni ugye? Na ugye! :-) Ma már ne nyissál többet, tessék visszaügetni szépen az istállóba, én sem vagyok már szomjas, ugye. Gigááágááá, ugye, ha még nem mondtam volna, ugye.

#555791 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555786

Téged meg én frusztrállak, hála istennek ugye...

Egyébként nem lettél szebb, mondjuk okosabb sem.

Legközelebb jobban gyúrjál rá, lehetséges(nem biztos), hogy akkor egy értelmes mondat azért csak össze fog jönni ugye.

#555777 nemértem Előzmény: #555742

Egy baj van, hogy amikor írtam , felfogtam, csak gondoltam senki nem lesz olyan pitiáner, hogy egy ilyen silány poénra rááll. Újra naiv voltam, mint ebben az országban egyre gyakrabban.

#555769 exmnbs1 Előzmény: #555767

lehet persze abban reménykedni hogy az ellenfél hülye és továbbjátszva pattra menhető a parti

#555767 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555760

A sakkban biztosan... Hogy mi illik azt meg hanyagoljuk inkább.(a játszmában résztvevők nem éppen illemtanárok ugye, sőt még hasonlót sem igen láttak)

#555760 exmnbs1 Előzmény: #555740

a matthálóban az a legfontosabb hogy illik felismerni és feladni a játszmát

a sakkot ritkán játszák mattig

ugy látom, spekire ma kr…

#555759 rbbj11

ugy látom, spekire ma kreditjog alkalmasabb lesz, mint ez. Még a forgalma is nagyobb