Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#555475 rbbj11 Előzmény: #555467

dehogy beszélünk a tizedéről. Ha most buknak, akkor is kapnak vmennyit. Mondjuk a harmadát negyedét az eredeti pénznek.

Amennyit ide be kéne toljanak, azzal a megmaradó 2/3 azonnali veszteség közel másfélszereződhetne.

De mondom, nem kell nekik pénzt betolni ahhoz, hogy a helyzet megmeneküljön. Megoldják máshogy.

#555472 exmnbs1 Előzmény: #555469

érdekes a lelépő IT tag mocskolása ezúttal elmaradt

pedig Lantos és a lengyel kapott még rendesen

#555471 exmnbs1 Előzmény: #555469

érdekes a lelépő IT tag mocskolása ezúttal elmaradt

pedig Lantos és a lengyel kapott még rendesen

#555470 Klón Előzmény: #555457

Látod, ez teljesen logikus és jó meglátás. Pont ez erősíti, hogy ha egyszer megtették, megteszik másodszor is.

#555467 Klón Előzmény: #555433

Akkor egy naiv klón kérdezi:

Valóban nem fog fájni az OTP-nek egy idei éves 6 milliárdos extra leírás a vállalati kötvényalapoknál? Ott, ahol 2-3 tizedszázalékos hozamokért egymás torkát vágják el az alapkezelők? Kicsit érdeklődőbb lehetnél a pénz és tőkepiacok ezen ágának történései iránt.

Az újabb pár száz milliókért lesz felelősségre vonás vagy az eddigi milliárdokért, amiket az idén kell leírni, úgy, hogy a döntéshozók személyükben is ugyanazok? Ha kirúgják, nem ezért rúgják ki, hanem a korábbiak miatt. Sőt, lehet azért rúgják ki, mert semmit sem tett meg a hiányleírások elkerüléséért.

A jelenleginek nem lehet másfélszerese a provizórikus bukás. Tizedannyi pénzről beszélünk, mint az eredeti befektetések összege.

A jelenlegi állapot: 3-4 milliárd bukta a piac itélete szerint. És ez csak nőhet, mert semmi vevő nincs a kötvények könyveiben.

#555458 rbbj11 Előzmény: #555444

nem tudom, ki vitte el, de jelen időben nem kell róla beszélni, mert sztem rég kirúgták. De ha mégsem, akkor is kötve hiszem, hogy újabb döntést hozhat e-star ügyben még valaha. Tehát az új döntést új ember kell felvállalja, aki nyilván nem akarja összepiszkolni a kezét elődjéhez hasonlóan.

Ennek ellenére sztem lesz megoldás, de nem úgy, hogy jelenlegi tulajok öntik a pénzt a fekete lyukba, hanem pl. extrém hígítással vagy átütemezéssel stb-vel, van tucatnyi megoldás. Ezt készíti elő a napokban Csabika kommunikációja.

#555457 exmnbs1 Előzmény: #555447

állítólag a kv-ek AEgon és OTP-nél vannak nagyrészt

a cég ugyebár képtelen volt kamatot fizetni már az első kamatfizetéskor és ekkor pont ez a 2 pénzintézet elfogadta Soós rv-eit amiből kamatfizetés lett

#555455 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555441

Ahhoz képest, hogy nem tárgyalsz, igen sokat írogatsz nekik ugye! Ez a duma(klónokkal nem tárgyalok ) akkor jön, mikor az érvek fogytán vannak...

Egyébként most majd mindenki inkább fogadna arra, hogy E-kakinak vége..(oszt lehet, hogy igazuk is van) de várjuk meg azért a villanyoltást.

#555453 rbbj11 Előzmény: #555446

kötvényben? nem

2014-es kötvények túl távoliak, októberieket vennék jó áron.

#555449 rbbj11 Előzmény: #555439

sztem még nem dőlt el, de sztem sokkal nagyobb az esély arra, h. okt-t kihúzza, minthogy nem

#555447 Klón Előzmény: #555406

Mitől szánalmas?Hol van benne a valóságtól eltérő tény, logikai következetlenség?Megint csak minősítgetsz, de a tények újfent zavarnak. Tényleg nem értelek.

Miért, neked nem a 3k tetszene? Akkor mi? A dögvész, a halál mindenkire, aki valaha e-star részvényes volt? Nem beteges ez egy kicsit?

Miért ne újabb "beöntés" jönne? Pont ugyanazok pénzéből, akiknek a vagyonát 4000-es árfolyamon kockáztatták. Most miért lenne másképp?

Önkéntes nyugdíjalap? Közgyűlés? Jó hogy nem nyugdíjalap-kisrészvényeseket írtál, akik lecserélhetik az alapkezelőket. Mi van veled ex? ez nagyon övön-aluli.

#555444 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555433

És azért ki viszi el a balhét az OTP-nél, hogy eddig ide dobálták a lóvét? Egyébként a hogy ha, meg valszeg az micsoda?

#555440 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555431

Okostojás! Sokan használják így is - úgy is, mi meg riszálunk így is -úgy is.

Egyébként nem más! hanem én, amúgy meg nem mind1???