Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#555439 exmnbs1 Előzmény: #555433

ha a megmentés lenne a forgatókönyv akkor lapítás lenne most, nem sajtó hadjárat

#555434 exmnbs1 Előzmény: #555423

"és hasonló mértékben csökkentette a 2012-es 20,5 millió eurós prognózist 12,3 millió euróra." (EBITDA)

#555433 rbbj11 Előzmény: #555397

itt senki nem naív. Pontosabban, csak a klónok talán.

Világos, hogy ha a rossz forgatókönyvet nem vesszük figyelembe, logikus a feneketlen kútba pénz dobálás, mint Gör.or esetében is.

Csak éppen ez nem Gör.or, ha bedől, nem fog nagyon fájni sem OTP-nek, sem Aegonnak, bolhacsípés.

De azt nem vetted figyelembe, hogy ha megint olyan helyre dobálnak pénzt, ami már val.szeg úgyis veszett fejsze, akkor ki vállalja azért a felelősséget otp-nél? Ki vállal be egy olyan döntést, amiért utólag simán kirúgják? Azt, hogy egy mérleg nélküli, csőd közeli cégbe százmilliókat dobált? Ha mégse menekül meg a cég, és 6 hónap múlva bedől a kóceráj, és emiatt mondjuk másfélszerese lesz a jelenlegi buktának a mértéke, szerinted azt ki vállalja be karácsony előtt (h. stílszerű legyek)?

#555432 nemértem Előzmény: #555417

Azok nem röfi barátok .q és slussz! Amúgy kelet pigmeusi tájszólással van, Te félművelt Gebe:)

#555429 Illuzio Előzmény: #555209

Miért szív az OTP?????Az összes elrekvirál lakást-ingatlant ŐK értékesíthetik különböző strómanokon keresztül.Ez sokkal nagyobb......

#555417 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555403

Megkérnélek, hogy a jövőben ne használj Francia szavakat! Tudod, nekem nem volt gyerekszobám :-)

Egyébként is cui prodest..(egyesek szerint)

#555411 exmnbs1 Előzmény: #555397

arra a kamumérlegre gondolsz amit nem voltak hajlandók auditálni?

van még pozitív sajáttőke?

mert az ESCO és Patakhő meglepik még hátra vannak ám

tőklt is tol majd be szívességből az otp?

#555406 exmnbs1 Előzmény: #555397

szánalmas levezetés, annyi látszik hogy neked pl 3K tetszene

amit mostanában beletettek az mind a feneketlen kútba ment

gondolod újabb beöntés jön kinek is a pénzéből, aztán meg még több és még több?

pl az önkéntes nyugdíjalapból?

ott nincsen közgyűlés? hát olyan ügyfelek akik lépnek az ilyen rizikózós alapból máshová?

#555405 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555393

Én nem tudom, hogy mit néz az OTP, de ha nem hosszabbít, akkor azonnal bukik, ha netán hosszabbít, akkor is nagy az esélye a buktára később ugye (de azért történhetnek csodák). Amúgy E-kakinak 2013-ban simán kellene hozni 3Mrd EBITDA-t. Addig szarakodott az OTP, hogy a gyémánt visszament a bányába...

#555403 nemértem Előzmény: #555397

Teljesen logikus. A végítélet, dögvész, siralomház jóslatoknál nem lehet megkerülni az alapkérdést: Qui prodest?

#555399 exmnbs1 Előzmény: #555392

equilor mikor nyilatkozik pl a kényszerlikvidálásokról illetve a jelenlegi árfolyamról?

#555397 Klón Előzmény: #555393

Te mintha tényleg semmiből nem tanulnál.

Januárban kértek évközi mérleget legalább? Abból mit olvastak ki? Hogy érdemes 4000-en százmilliókért beszállni a cégbe.

Ha tényleg ezt olvasták ki, és ez lett a vége, akkor rá kellett jöjjenek, semmit sem ér a mérlegolvasási tudásuk.

Ha meg nem kértek semmi ilyesmit, akkor most miért tennék?

Vagy egy ilyen év után hiányzik nekik egy 6 milliárdos kötvény és 1-2 milliárdos rv beborulás? A kettő együtt most jó esetben ér 3 milliárdot

Nem lenne sokkal jobb még 1 milliárdot beletolni a cégbe, felértékelve az eddigi eszközöket egyből nagyjából 7 milliárdosra, szépen eltenni a karácsonyi bónuszt, aztán 2014-ben lesz ami lesz?

Te melyiket választanád? Mondjuk sejtem: pusztuljon minden és mindenki, a Hortobágy legyen tele döglött libákkal, Soós börtönbe,Eplényt meg üsse meg a mediterrán guta.

Hozzád képest egy death metal együttes maga a gospel-fesztivál.

#555393 exmnbs1 Előzmény: #555387

az otp úgy hosszabbít majd hogy nem nézi meg a nem létező mérleget, árbevétel EBITDA becslést sem végez majd, a hitelek törlesztést sem kalkulálja?

#555392 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555386

Hááát persze hogy tudja.. Milyen áron ugye....az más kérdés . Ki fogja visszafizetni? Majd a Tömjén Zsolt elintézi, azt mondja: Isten fizesse meg! oszt jó napot! Lehet, hogy Csabika is erre játszik :-)