Na! :D
csajos kocsi? :)))
:) megnyugtattál :)
Bénye még nem tudni mikor lesz, Csoki közzéteszi a topicjában, ha eldől.
Szakértek, tanácsadok. SZTNH nem tudom mi és nem gúglizok rá :)
Ha jön Bakiba, akkor lehet! Tavaly kihagyta. Azóta visszakerült hozzá a sipka, a történet fél év elteltével happy enddel zárult :)))
Picirigóval megyek, nem cserélem el a jó útitársakat! Waszi, Picirigó, Fornit :D
akkor összeállítok egy kocsi listát amivel jöhetsz :)) Sztm Bendegúz is betársulna
Jelenleg motorral rendelkezem, ha az is jó. :-) De esetleg kölcsön kérni tudok majd kocsit, vagy betársulunk vkihez. Vagy addig veszek vmit, tavaly is pont akkor esett be a Touareg. :-)
Ezzel még Béla UAZ át sem bírjuk követni...G osztály AMG-t a népnek! :D
lefele kellene idén fuvar. Bazsy? :)
Tavaly az RX300-at vezettem oda, a Grand Cherokee 4.7-et vissza, alább nem adom! :-) Tessék addig fejleszteni az autóparkot. Ez megfelel.. :-D
http://www.hasznaltauto.hu/auto/mercedes-benz/clk_63_amg/mercedes-benz_clk_63_amg_automata-6048198
2.0, csak nem "D" hanem "I" :)))!!!...ja és a márka is más...de azért nyugodtan vezetheted BélaBáá wellness központjáig s vissza!!!!
Meguntad a 2.0D-t? Helyes! Cégen belül van azért ott sok henger.. Amúgy a 3.0d motort sem utasítanám vissza.. :-)
Akkor idén Bakiba viszi haza a Te sapkádat? Lesz itt keveredés sapka-fronton :))
Jó lesz nekünk a Lexus csomagtartójában is, csak vezetni ne kelljen :)))!!!
A sok hengert és az ottómatikát nem, csak a benyásat tudom biztosítani ha megfelel :D!!!
mikor lesz Bénye? múltkor írtál a vállalkozásba... szakértesz? :) SZTNH-nak?
Előtte még jó ötlet volt,de mérsékeltem volt meleg...viszont utána volt értelme a pántlikának :D
Amúgy 6 henger felett én is szívesen vezetek! :D