Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#555354 Grizzly Géza Előzmény: #555348

Nem jön ki belőle semmi,van 150-200 k darabjuk,az nem lesz 70 milla ha ráöntik a piacra,semmi értelme... A kötvények a lényegesek. Ott súlyos Mrd-okról beszélünk és gyakorlatilag minden el van zálogosítva,egy felszámolás esetén a kötvények értéke gyakorlatilag 0 közeli (mivel eszközöket szaré-hugyé veszik majd meg és előbb a hiteleket kell kifizetni).

Tehát a józan ész a megegyezés mellett szól(már amennyit tudunk),de itt van politika,esetleg személyes ellentétek,új feltörekvő simicska-cég,meg mittoménmégmi...

#555350 Dicsák Előzmény: #555314

Nyomon követem az elemzéseidet, és kezdek egy kicsit aggódni, hogy ez nem a Hathor féle Batman alakzat, ami a charton rajzolódik?

#555349 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555344

Ebből látszik mekkora koponyák ülnek ott a LÓtépénél! A fiam jobban kereskedik náluk!(mondjuk nálam is, szóval lassan átadom a helyem...)

#555348 banyaiz Előzmény: #555344

Ebben van igazság.

De arra gondoltam, hogy ha tárgyalnak Oti-val mi lesz a kötvényekkel, és ezek a tárgyalások nem vezetnek eredményre, nem hinném utolsó órában derül ki, és akkor (eredménytől függően) lehet borítják a részvényeket. Sok pénzt már nem kapnak érte, de Sándor 1 havi bónusza, esetleg fizuja még kijön belőle.

Mondjuk nagy bukás lenne otp-nek , részvény, kötvény. Szóval biztos hajlanak a kompromisszumra.

#555344 Grizzly Géza Előzmény: #555341

Ha olyan sokat tudnának,mint amennyit nem,akkor 4k-n nem vesznek részvényt,főleg nem tartják 400-ig,nem tudom... Ha egyáltalán tartották és nem adták kölcsön shortra... Nagy a katyvasz,briliáns elme szükségeltetik a menedzseléséhez :)

Re: Befűtési szezon

#555343 gerzion Előzmény: #555104

Nekem kicsit árnyaltabbnak kezd tűnni a (tech) helyzet (is) az esetleges fordulatot illetően.

Ez inkább egy szimmetrikus 3szögnek kezd tűnni, és amíg nem megy át az 50 napos MA-n, addig nem beszélnék fordulatról.

A tegnapi és mai hírek, megjelent cikkek nem az emelkedést támogatják.

és a forumokat olvasgatva egy örök mondás jut eszembe, úgy általánosságban, és a hülyét sem kell kifejezetten a legalpáribb metódusban érteni:

Ne állj le hülyékkel vitatkozni, mert lesüllyedsz az ő szintükre, és ott megvernek

#555341 banyaiz Előzmény: #555299

Visszatérve erre amit mondasz, ha az a cél a kötvényeseket megszorongassák elég jó úton vannak. Csak az a kérdés ez cél e , vagy következmény? :)

Otp-nél ott van egy rakás kötvény, elvileg előbb kell látniuk mi lesz a végkifejlet, és van 10% tulajdonuk , vagy volt pontosabban pár hete mert elvileg amíg 5% alá nem mennek nem kell jelenteni. Az előző Aegonos is 1 hónap múlva jutott el a nyilvánossághoz, ezt is elég "rugalmasan" kezelik.

Szóval azt akartam ebből kihozni ha Otp látja mi lesz a sztori vége márpedig mint kötvényes gondolom több infója lesz határidő közeledtével akkor részvény tranzakciói árulkodók lehetnek, persze akkor már lehet , hogy késő, illetve ez sem 100%

Jó nagy kutyulás lesz még itt.

#555340 Trianont Tagadó Tibi Előzmény: #555334

Hát nem is,figyelünk a részletekre,már meg is változott a szmájlid,hohóó... Mi őstagok kiszúrjuk ám a stilisztikai egyezőségeket,én dicsákot is tudom kiféle-miféle(annyit elárulok,hogy nem róka,az biztos)

#555334 w_ee_d Előzmény: #555331

Üdv Néktek is,bár nem vágom a többesszám okát! :)

Nem lesz könnyű ide beilleszkedni,az már egyszer TUTI! :)

#555333 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555323

Szerinted Maxi, meg George meddig maradnak?

(egyébként valóban jelentős megtakarítási potenciál volt a managementben :-)

#555331 Sly-- Előzmény: #555323

Üdvözöljük a Hathor-klónt.

Elárulnak a mondataid végén használt felkiáltójelek és a többnyire csak Ő általa használt mosolygós jel: ;)

#555330 birkanyiiroo Előzmény: #555317

Ő már régóta visszatért, a bristoli csöves meg akár "a befektető" is lehetett. Már csak az árfolyammal van kisebb gond, de a kalapos libák majd azt is megoldják.

#555327 banyaiz Előzmény: #555320

Hmm azt nem a kötvényekből finanszírozták?

mondjuk ez egy logikus magyarázat lehet amit mondasz. Na mindegy fennakadtam ezen az "apróságon".

Magyarul akkor leegyszerűsítve arról van szó, hogy muszáj volt ezeket a hiteleket törleszteni, nem szabadon választható opció volt amit sugallt ez a szöveg, hogy előtörlesztettek. Persze ez nem meglepő mert furcsa lenne előtörlesztés kötvénykifizetési gondok mellett .