és ennek szólhat az is,hogy nincs még meg rá a lé...lesz itt még csavar bőven,bár eddig "játék",csak a másik oldalon volt,de miért ne "játszhatnának" kicsit a cégnél is?!
és ennek szólhat az is,hogy nincs még meg rá a lé...lesz itt még csavar bőven,bár eddig "játék",csak a másik oldalon volt,de miért ne "játszhatnának" kicsit a cégnél is?!
Valószínű,hogy a kötvényeseket akarja megszorongatni némi engedményért cserébe,az nem fog menni hogy minden kötvényt 10% körüli kamattal kicsengessen
Olvasgattam egy picit cikkeket cégről, és ezt a flasht amit kidobtak.
Ami nekem rejtély lehet volt már itt róla szó akkor elnézést. Valahol megemlíti cégvezető büszkén, hogy az idei évben előtörlesztettek hiteleket elég komoly nagyságrendben.
Ezt nem tudtam értelmezni, hogy ez vajon miért történt, ha likviditási gondok vannak? VAn erre valami racionális magyarázat? Mert az kicsit furcsa kategória, hogy hiteleket idő előtt törleszt, aztán arról panaszkodik a kötvényesekre nincs együtt a pénz, és hitel kellene mindezt egy nyilatkozatban. Ez még Tolcsynál is magasabb színvonal:) Ami ennél is furcsább volt, hogy erre a nyilvánvaló ellentmondásra az újságíró nem kérdez rá, hogy mi is van?
Szóval ezt nem értettem. Vagy tényleges hitellejáratok voltak és azért visszafizették, nem előtörlesztették ahogy fogalmazta?
Semmi gond,ezzel,stílusom majd bizonyítja,hogy belőlem csak egy van!! ;)
A Jacek gyerek mentálisan alkalmatlan volt, hogy felfogja, minő fellendülés előtt áll a cég. Vagy esetleg sejti már a gyémánt további sorsát, és helyezkedik.
az a gond hogy az e-star is tartozik és ő is kaphat ugyanilyet mint Romániában E-ON-tól
Hát tényleg nem :-) Viszont legalább jó csapatnak szúrkolsz ugye.
"MÉS QUE UN CLUB" :))))))))
Thx!
Üdv a klubban!
na én is lépek picit, mert bámulni itt kár az árfolyam alakulását, még mindig 300és 600között van, amivel nem tudok mit kezdeni.
Mondtam, hogy minden napra jut majd hírecske...
Én is hadüzenetnek veszem!
Minket fenyegetnek, akkor mi is fenyegetünk, elvégre nagyobb kintlévőségünk van!
Ha nem fizetsz, hidegek maradnak a radiátorok.
Ideje észbe kapni. Helyes!
Sziasztok!Új vagyok,NEM klón,bár ezt úgysem hiszi el senki! :D :D
szvsz még okt előtt ki fog jönni az a hír,hogy meg van a pénz a kötvények kifizetésére...
Másképpen ezt most nem dobták volna be,hogy NINCS MEG!!
A folytatást nem kell ecsetelni!
Good luck Hathor ;)
Nemsoká jövök én is!
a címe miatt tettem be
a hadüzenet és nem a csődlehetőség van benne kiemelve
Ezt a hírt csámcsogjuk pár napja. Ugyanazt linkeled, csak mindig más tollából.
Dobj rá egy 20as pakkot Te is, megéri. 10Ft lesz.
Cég Aj. Vétel
2 2 1 827 db 450 HUF
1 1 1 000 db 449 HUF
1 1 500 db 447 HUF
2 2 4 000 db 445 HUF
2 2 125 db 442 HUF
Eladás Cég Aj.
465 HUF 250 db 2 2
466 HUF 470 db 1 1
467 HUF 777 db 3 3
468 HUF 22 222 db 3 3
469 HUF 1 015 db 3 3
Napi min: 450 HUF Napi max: 475 HUF
Nyitó: 460 HUF Előző záró: 466 HUF
Utolsó kötés: 450 HUF, 426 db (2012.09.20. 12:31:02)
Összforgalom: 90 kötés, 51 125 db, 23 434 708
ezeket
22222
777 eladói jeleket már ismerem OTPből, ami azt szokta jelenteni, annál magasabban leszünk, mint ahova berakják.
Lássuk itt hogyan működik.