Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#555241 Dicsák Előzmény: #555235

Lehetne egy egyszerű képletet is ráhúzni a sztorira, ha sikerül kifizetni a kötvényeket októberben, akkor min. 2k lesz az árfolyam napok alatt (persze, lehet, hogy már előtte megindul), ha nem sikerül kifizetni, megállapodni, akkor meg csőd (nagy valószínűséggel erre is már előtte megindul az árfolyam 0 irányába).

#555237 Sly-- Előzmény: #555223

Azért arra figyelj, ha elmész a gép mellől, vedd ki, nehogy nyakon öntsenek.:-))

#555236 Grizzly Géza Előzmény: #555231

Nem hiszem hogy a forradalmárok ennyire előre tudnának gondolkozni,egyszerűbb felrúgni a moslékos vedret mint megkerülni,a matekot meg unortodox módon művelik,de simi állítólag egy zseni,majd möglássuk :)

#555235 Hathor Előzmény: #555226

Van egy olyan üzenete ennek a 20-30Ks pakkoknak, hogy adjál csak ezen az árszinten jöhet. Nekem is ez a gondolatom.. ezen az áron nem érdekes ha beragadok, az sem ha elbukom a pénzt. Ha nem ezen bukom, akkor bukom a másikon.. nem igaz? Akkor bukjam olyanon, amiben látok storyt.. és adják alá a híreket is a remegőknek.

Mi van ha esik? történelmi alj alatt eladja, és ha forul visszaveszi.

Ekkor mi van? Buktál 30%ot, de innen duplázhatsz is alsó hangon, ha elindul.

Még valami.. ezen az árszinten kiegyenlítődik az árfolyam.

Van vevő, van eladó.

Van érdeklődés a papírra.

#555227 Grizzly Géza Előzmény: #555202

Azt kihagytam,hogy valszeg nem sok embernek kell egy ilyen adóssággal bíró cég,kivéve ha fizetnek NEKI az önkorik és megállapodik VELE az otp,így az adósság-hegyek eltűnnek,stabil nyereséges cég lesz,új projektekkel és aki itt vett több száz k-t strómanokon keresztül(csak elmélet) az hülyére keresi magát az árfolyamon(is). De hát ez csak egy kisbüfi álmodozása,a valószínűbb a csőd,kazánok államosítása és az e-os-nak átjátszása,felszámolás.

#555226 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555223

Akkor adjál kölcsön egy pici pakkocskát, nem vagyok nagyon elereszte E-kakival :-)

Majd kérek Csabikától Ő szívesen kölcsönöz...

#555209 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #555202

Na ez az! Azt tudom, hogy az OTP-nek nem kell a cég, viszont ahogy Te is mondod, tanult barátom :-) az Otika egyre nagyobbat szívhat a bulin. (de ezt már nyáron is írtam, oszt Lupin megmondta a tutit ...)

#555202 Grizzly Géza Előzmény: #555189

Nem az oti vadászik a starra,ez lehet a megoldóképlet. Nem adtak,mert sok volt az ár hogy átvegye simi. Lehet hogy még kölcsön is adták a pakkjukat shortra(illúzió). Scs beleszart a palacsintába a lengyel hitellel,szeintem a kölcsönét kibányássza ha van rá jogi lehetőség,így lesz 1 Mrd-ja+eplény felépült,ha az oti nem egyezik meg vele beszopott a kötvényeivel,ha igen,még kaszálhat a cégen is az árfolyam emelkedésből (a kötvényleírások után megint lehet pár ezer az árfolyam)...

Méghogy nem briliáns :)