Melós időszak elé nézünk, nem ígérhetek mást csak vért verítéket és könnyeket(AL) Pihend ki magad rendesen. Majdnem minden napra jut majd hírecske (lesz itt pezsi, meg haszon télire).Jó éjszakát. Holnap déltől tartom a frontot.
Melós időszak elé nézünk, nem ígérhetek mást csak vért verítéket és könnyeket(AL) Pihend ki magad rendesen. Majdnem minden napra jut majd hírecske (lesz itt pezsi, meg haszon télire).Jó éjszakát. Holnap déltől tartom a frontot.
Megyek is lefekszem, holnapra még átnézem a szöveget,amit küldtek a központból,nehéz nap lesz. Megírjam ex priviben? :-)
A cégnél nem fűtünk, tudod a drasztikus takarékossági program ezt nem teszi lehetővé. Csabika azt mondta talán júliusban (de ahogy ismerem a jövő évi fűtést is eltőzsdézi)
Hátha kell egy kis segítség, fáradt lehetsz már így váltás előtt! Én csak figyelem a sötétben tapogatózokat.
Ó Dehogy nem ! Magam klónoztam őket!
Én vagyok 10-ig,dicsák utánam jön,nyeretlen nem tudom mit irkál ilyenkor,ez már társadalmi munka,már nincs szolgálatban,ezért nem jár fizetés.
nézd meg a E-Star Management éves mérlegét
már 10-én fel is tették
érdekelne a véleményed,.kb -.410m HIUF sajáttőke
Jól látod! Klón hadsereg 3 műszakban készül.
Készül a szezonra! Viszont Grizzly, Nemértem igazolatlanul van távol!
a betli új Magyarul... egyébként látom, minden klón figyeli a pályát!
Szemem a pályán! :-) milyen válságról beszélsz??? az E-kaki csupán az emelkedés unortodox módját választja ugye. Egyébként semmi lényegesről nem esik itt szó jelenleg. Feleslegesen meg nem szeretek írogatni :-)
A taktikánk a következő, visszavonulást színlelünk, majd hirtelen, teljesen váratlanul csapunk majd le. Csatákat esetleg veszthetünk, de a háborút bizonyosan megnyerjük!
oktatáson ülünk,a holnapi kamukat egyeztetjük a cég pozijaival
mi az a batli