Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: anno ez még poén volt...

#554883 cédrus Előzmény: #554881

Gondolkozom rajta. Persze normális mennyiséget úgyse merek.

Csak tényleg azt érzem, hogy az istennek se képes igazán esni. Aztán lehet, hogy csak a sok szerencsevadász tartja meg. Igaz az is, hogy a hitel bejelentése után két nappal lejjebb van az árfolyam, mint előtte - de kiszórták közben a saját részvényeket, belebegtették a csődöt, és valahogy mindig van vevő, elég gyanús. Számomra nagy kérdés, ki vette meg ma valójában a nagy pakkokat, és valódi vevő volt-e.

#554882 Kissherceg Előzmény: #554880

azon kívül, hogy mindenkit számon kérsz, tudsz valami pluszt is adni az oldalhoz?

Kettőnek nincs köze egymáshoz, Én mindig a jó lehetőségre csapok le. A 250es célárat egyelőre nem cáfolta a piac. Kényelmes helyzetben vagyok, nem szorulok kapkodásra, soat adózom..

#554879 Kissherceg Előzmény: #554878

ebben a papírban utólag jelentem majd be, egyelőre jobb helyen van a pénz. Nagy rútság kell, hogy kiszálljak Rábából emiatt, abból kisebb kockázat mellett várok hasonló hozamot. Meglátom...

#554878 cédrus Előzmény: #554876

És vettél?

Én azt látom, hogy egy ideje semmilyen hír és történés nem képes igazán kinyírni a részvényt, szerinted meg gyenge.

Persze kérdés, hogy igazi vevők vettek ma, vagy a következő napokban fogják csak valóban leosztani a piacon ezeket a részvényeket.

#554876 Kissherceg Előzmény: #554875

persze, ha emlékszel anno azt írtam, hogy ha majd likvidálják a céget, akkor veszek :))

Érdekes, hogy nincs nagy tulaj...

#554875 Pyxis Előzmény: #554842

Nekem inkább z jutott eszembe, hogy megszólalt a gong indulhat a long :D

anno ez még poén volt...

#554842 Kissherceg

Emlékszem, hogy először 5000nél poénkodtam a kényszer likvidálással, de ez így elég gáz...

Kényszerlikvidálásra került a mai kereskedésben az E-Star által tartott 470 darab határidős kontraktus 483 Ft-os áron, így a vállalatnál maradt összmennyiség 321 darabra csökkent. A társaság az utóbbi évben igen jelentős veszteségeket szenvedett el a határidős pozícióin, mely csak tovább súlyosbíthatta az amúgy is gyenge likviditási helyzetet.

Nem sokkal a bejelentést követően érkezett a hír, hogy a maradék 321 arabos menyiséget is kényszerlikvidálták 449 forintos árfolyamon.

Re: nincs cím

#554837 Camilla2 Előzmény: #554813

Mi volt ez a felrántás,ha nem tömés ?... azóta csak esik ,de jól járt,aki megvette !

#554830 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #554827

Nem, nem Ő már szintet lépett, és már fénnyel táplálkozik, remélem feltöltötte az aksikat, mert ahogy nézem szűkösebb idők jönnek..

#554827 Trianont Tagadó Tibi Előzmény: #554824

Mit mászkálsz te annyit?? Vegyél példát exről. Napi 20óra a gép előtt. Reggel kaja-pia-red bull bekészít,ujjak átmozgat és start!!!

Kimentem a városba HVG-é…

#554824 Kiss Zoltán

Kimentem a városba HVG-ért-450-nél,mire visszaértem-511-megint el kell mennem,mire

visszajövök-alsó vagy felső limit lesz???