Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#554724 Frontin Előzmény: #554709

Mondjuk emelkedő hsz-nak emelkedő, és még nincs vége a napnak, akár vissza is húzhatják, még nem egyértelmű a letörés. Ehhez csak 463-ig kéne visszahúzni. A hsz-ekkel nagyon óvatosan kell bánni, engem ezek szivattak meg legtöbbször amig klasszikus ta-t használtam csak.

#554716 vincentlauria Előzmény: #554699

valóban. még most visszagondolva is meglepő, hogy az Év Üzletembere díj-tól hogyan jutott el a sumák cégvezetőig. Ezt akkor nem láttam megalapozottnak, azért mert nem volt bizonyíték rá, hogy SCS szervezte meg magának a díjat. Más kérdés, hogy ha látom akkor ezt a képet (12 éves cigánykölykök raknak ki magukról ilyen képet 30000 Ft-tal ezresekbenI, még kevésbé hiszem el, hogy képes megszervezni magának egy ilyen díjat. Most a díjat is tudom hovatenni, meg az Ön tapasztalatát is. Bejött, és tényleg ügyes, ha nem volt több infója, mint amit itt is megosztott (bőrkanapé + garbó = gagyi putriszökevény)

#554699 Arsene Lupin Előzmény: #554683

"Lupin nem linkelte novemberben"

Novemberben annyit mondtam, hogy ha valaki képes megorganizálni saját "Év Üzletembere díját", az még sok egyéb csúnya dologra is képes. Azért is kaptam rendesen. A Jobs koppintásért is, fehér garbóban. Még Ön is fehér garbóban tüntetett Csabika mellett.