Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#554540 Hathor Előzmény: #554538

Azt nem tudjuk, mert csak rossz hír jön tőled, azt felkeresed a föld alól is.

Ellenben 365-590között egy jó hírt sem találtál.

Valszeg most sem fogsz. És valszeg nem is akar senki jó hírt a kíváncsi orrodra kötni.

Vártad a flash reportot, hogy az sem jön, hitel sincs.

Most kijött mind a kettő, jobb eredmény a várnál, hitel is bent van, készpénzállomány is.

Sebaj ebből most semmi nem volt érdekes Nálad, csak az újabb rosszabb hírek felkutatása azóta is a régmúltból. Közbe a tőzsde előre áraz.

Re: 12.000-365.

Ha Lupin féle morfondírozáson járna az agyam, azt mondanám nyakig lehetsz shorttal, hogy ennyire kellenek ezek a rossz régmúlti hírek, de nem vagyok, így nem érdekel. Csak kíméld magad, mert néha fel kell állni a gép elől is, mozogni, beleszívni a szép napos idő levegőjébe.

#554533 Hathor Előzmény: #554531

Szia Ricsi!

Senkit nem érdekel a papír, de mindenki itt mereszti a sejhaját, egy brutál gagyi cégnél, ami csőd közelében van. Ehhez képest kész napi 16órát is eltölteni az atom rossz papírral, és 4oldalt tele írni a fórumon naponta.

:D

Mondtam, hogy engem csak magyar piac érdekel.

Akit más érdekel, az menjen oda. Van annyira alulárazva a magyar piac, hogy érdekeljen, főleg néhány papír. Főleg hármas bóvliban..

ennyi..

#554531 Ricsi Előzmény: #554480

Évek óta mondom neki a dax-ot, nem érdekli, mazochista kicsit a srác :))

De azért én csípem őt, és drukkolok, végre valami beüssön neki.

#554524 Hathor Előzmény: #554517

"ugye viccelsz?

a klónhadsereg megkér és lépnünk kéne rá?"

nem kell rá lépned..

ellenben el kell gondolkodni. Nem kíváncsi rá senki? akkor minek jártatom a számat 16órában itt, ha semmi értelme?!

Engem is megkértek. Elmondtam 10Kn hogy esés lesz, nem kérték, kiléptem onnan a topikból, többet nem írtam.

Lett bajom belőle? nem? Ma is élek.

Írogassál nyugodtan, de én nem olvasom.

Hogy miért látom, hogy 30linket raksz be? Mert előttem van, ahogy olvasom mások véleményét. Illetve más válaszol neked, ezért látható a reakció.

#554522 Hathor Előzmény: #554513

Ezt a kötekedést tényleg megint nem értem!

Láttam a 497es vevőt nyitó előtt, megköszöntem vételi szándékát.

kinyitott, megkapta. Mi a kérdés?

Vagy az agond, hogy megnéztem a nyitót?

Nem értem. Ha leírja válaszolok.

Na próbáljunk valami Lupin fejben kifundált gondolatot 30hozzászólásban kitárgyalni.

Mi olyan fontos lássuk?! Milyen Lupin gondolatot kell megválaszolni?

#554511 Hathor Előzmény: #554508

Engem nem hoznak ki a sodromból, ez a bajuk.

Rólam lepereg a személyeskedés.

Elfogadom, elraktározom a ledumálást, aztán tovább lépünk.

Ellenben ha minden nap ezt kell olvasni minden hozzászólásban az unalmas.

Engem megkértek RFV topikban ne írjak árfolyamesésről, nem írtam többet RFV topikba.

Van új Estar topik, elkezdtem benne írni, immáron felfele.

#554510 exmnbs1 Előzmény: #554508

"hihető"

persze az természetes hogy a kft tőkevesztéséről Apehos végrehajtásáról hír nem jön

#554509 Dicsák Előzmény: #554507

Össze kellene hozni őket.. :)

A farmon a reggeli libaetetések, ebédidőben kis borozgatás, esti séta az erdőben, biztos nyugalmat hozna :)

#554508 Dicsák Előzmény: #554504

Ti kezdtétek ki Hathort, ez egyértelmű. Vissza lehet olvasni, hogy kezdődött az egész. A szokásos bevett módszer, apró piszkálódásokkal, provokáló kérdésekkel kihozni a sodrából, majd Őt tüntetve fel bűnbakként, erős sárdobálás.

Mindenkivel ezt csináljátok, aki long gondolattal jön ide.

Nem tudom, hogy mi van a Kft-vel.

#554507 Hathor Előzmény: #554502

Állandóan mellé lő.

Nyitó könyvben beállt 50darabos vevő 497re, de eladás 495ön volt, így jött létre a 495ös nyitás, és nem én voltam az 50darabos vevő.

Jaj Lupin kolléga, kéne magának is egy asszony, mint másik társának egy pasi

#554504 exmnbs1 Előzmény: #554495

ez a személyeskedési műsor nem kicsit unalmas

viszont bennfentes mesélhetnél arról megvolt-e a tőkeemelés a Management Kft-ben, merthogy sajáttőkéje -400mHUF alá csökkent

#554502 Arsene Lupin Előzmény: #554470

"Köszöntöm a 497es vevőnket!"

Nem is volt kötés 497-en. Az a gyanúm, hogy a saját gigászi 50 darabos vételét kapta meg már 495-ön nyitóban. Kissé szánalmas a dolog.

#554501 Dicsák Előzmény: #554492

Ha visszanézed Hathor TA-s tevékenységét, amit E-Starban csinált, E-Star nagyon szépen TA alapján működött lefelé jövet. Kérdés, hogy felfelé is úgy működik-e.

Miért ne indulhatna ki ebből?

Sok félelem van még itt, de ha kifizetik októberben a kötvényeket, akkor vajon, hogy fognak állni a vonalak, hullámok....?

#554495 Dicsák Előzmény: #554468

Szia! Én sem akarom beleütni nagyon az orromat, de Hathor nem foglalkozott Ex-el, Lupinnal mindaddig, amíg meg nem támadták (amiért longolni mer), beszarinak, stb.-nek becézgetve :)