Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#554449 tigus Előzmény: #554414

ez alapján az anyavállalatnál a román operációk esetében kb. 1,4 mrd lenne a leírás....

#554448 Hathor Előzmény: #554447

Mindig arra a következtetésre jutok, az itt múlton csámcsogó banda között, hogy minek a múltról beszélni, amikor ki van csámcsogva a múlt töviről hegyire. Nem kell nagy észnek lenni, hogy lássa az ember chart alapján, számok alapján, hogy volt gond a múltban.

Én a jövőbe vetem a bizalmat, ez alapján cselekszem.

Exnek köszönhetően napi szinten csámcsogva van a múlt 20-30linkkel, ez nem érdekel. Nem tudom ki fizethet neki ezért a munkáért, hogy előszedjen a múltból 20linket rossz eredményekkel. Úgy néz ki kell valaki által fék az E-star piacának.

Ami érdekel, hogy ma Japánban is bejelentették a monetáris lazítást, amire 1.7%pluszba reppent az index, FED is bejelentette a QE3at, EKB a kötvényvásárlást, németek az ESMet. Tegnap emelkedő ZEW.

Piac megpihent az elmúlt napokban, remélem robog tovább az úthenger.

E-star shortolok mehetnek szembe az árral, de nem sokáig ,-)

#554447 Dicsák Előzmény: #554409

"A Társaság gyenge likviditási mutatóit enyhíti, az a tény, hogy kötelezettségei közül kiemelkedik az E-Star Nyrt kölcsön útján történő finanszírozása.

2012 júliusában kompenzálásra került a Az E-Star Nyrt-vel szembeni kölcsön kötelezettség és management díj követelés összege."

#554436 rbbj11 Előzmény: #554401

tempora mutantur, nos in illis mutamur

Változnak az idők, mi is velük változunk :))

#554434 rbbj11 Előzmény: #554382

leírtam, pontról pontra válaszoltam a korábbi bejegyzésedre. Nem vagyok papagáj, megérteni helyetted pedig nem tudok.

És az eszetlenség nem az én fejemből pattant ki, ezt is megírtam. Rajtad kívül már a kipattanáskor sem találta senki lehetetlennek, egyedül én veszem a fáradtságot, h. a sokadik hülye kérdésedre válaszoljak.

"egy shorttal pont annyit nyernének, amennyit Soós papírjai leértékelődnek" ... fújod a hülyeséget mint a papagáj, pedig már megcáfoltam. Nem érted, hogy ez pénzmenekítés. Csak az ált. iskolai matekkal jössz.

Utoljára leírom, egészen primitíven:

van egy cég, amiről tudod vezetőként, hogy padló, hamarosan nullát ér. Van benne pl. 50.000 rv-ed. Tegyük fel, h. tudod 5000 ft-os árfolyamnál, hogy eladni nem tudod a céget, mert nincs rá normális áron vevő, és nyereségessé sem tudod tenni. De egyébként is, ha eladod a leszálló ágban lévő céget, akkor mindenki u.annyit kap a rv-eiért, ez meg neked nem fontos. A megoldás, hogy kilapátolod a cégből a pénzt (l. kp-i ktg-k, stb) és közben shortolnak a pakkoddal, amit zárva majd a profitot neked visszajuttatva eléred, hogy egyedül neked nem csökken a vagyonod, miközben minden más részvényes tizedel (l. mostanában 500 ft az 5000-rel szemben). Ráadásul kinn van a pénz a cégből, a romokon marakodhatnak, akik nem "shortoltattak".

Ennél sarkosabban már nem lehet írni. Ha most sem fogod fel.....akkor fordulj dr. ursihoz. Ő feleennyire se lesz türelmes veled

#554431 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #554429

Gondolom :-) Mondjuk én annyira azért nem aggódok, hogy ettől ne jönne álom a szememre, de előtte elviszem a kutyát sétáltatni az erdőbe(ballonkabát alap), hátha találkozom evvel a Gizikével, meg a barátnőjével ugye....

Jó éjszakát mindenkinek.

#554429 exmnbs1 Előzmény: #554428

aggódok a management kft-ért)))))

resz oszti nem lesz elég a tőkerendezéséhez

miből rendezik majd?

#554426 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #554424

:-) No para! Már megszokhatták tőled! Csak azt ne gondolják, hogy az a ballonkabátos úriember én vagyok a képen....

#554424 Fornit Előzmény: #554420

Látom közben Gizike visszament a kiserdőbe. A reggeli olvasók meg nem értik, hogy mire föl a mutogatós :)

#554423 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #554409

EX ha Te nem lennél ki kellene találni vazzeg.. Szerinted, ha az összes Magyar, Lengyel, Román operáció nyereséges lenne akkor 485 Ft lenne az árfolyam? Lesz haszon télire...

#554421 exmnbs1 Előzmény: #554419

felesleges terelni

még jó hogy ez a csodás kft nem lesz adószámilag törölve, nagy kár lenne érte)))))))))