Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#554386 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #554380

Csak a Te kedvedért.

Itt lenne ez a Sjögren-szindróma

Szemészeti tünetek

pozitív Schirmer-I-teszt (< 5 mm / 5 min)

pozitív rose bengal-teszt

#554384 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #554380

Miért, Te azt nyomod? Mára elég a szindrómákból, holnapra is kell valami ugye, meg hát időt kell hagyni az ismeretanyag elraktározására.

#554382 Klón Előzmény: #554362

Okostojás(hogy maradjak a fellengzős stílusodnál), csak egyszer írnád le, hogyan zajlik ez a kölcsönadós,shortolós-lezárós sztori? Csak egyszer vezetnéd végig, lehet magad is rájönnél, mekkora eszetlenséggel traktálsz itt mindenkit. Kicsit visszavennél a virtuális arcból, s újraértékelnéd, hogy ki és mit tud a tőzsdéről.

Mert csak a fától nem látod az erdőt.A mai zárásokkal legfeljebb az srv-strómann spread-et nyerték meg. Ha Soós adna kölcsön, egy shorttal pont annyit nyernének, amennyit Soós papírjai leértékelődnek-egy kivétellel. Ha Soós pakkja a végső eladó és azzal zárják vissza a shortokat. Különben zérus-összegű, sima short spekiről van szó (soós szempontjából), ami semmilyen módon nem érdeke Soós-nak, tehát nyilvánvalóan senkinek, soha nem adná kölcsön a pakkjait ilyen célra.

Városi legenda, nulla valóság-háttérrel.

#554379 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #554369

Na, na ! Csak óvatosan a piával , mert nyakunkon a Korszakov- szindroma ugye

A Korszakov- szindróma egy neuropszichiátriai kórkép, az idegrendszer károsodása miatt létrejövő pszichiátrai betegség. Jól körülhatárolható neuropatológiai oka van: kimutatható a központi idegrendszer sérülése, amely szimmetrikus elhelyezkedésű frontális lebenysérülés, neuronpusztulás. A Korszakov-szindróma a jelentős alkoholfogyasztás – kifejezetten rossz minőségű alkoholok, likőrök, aromás alkoholok - különösen veszélyes a Zweigelt ...következtében alakul ki.

A Korszakov tünetcsoport kifejezést akkor használják, ha a betegség nem a túlzott alkoholfogyasztás miatt jön létre, hanem más okok eredményeként. Tehát a Korszakov-szindróma és a Korszakov tünetcsoport azonos formában jelenik meg, de kiváltó okaik különbözőek.

#554377 nemértem Előzmény: #554372

Ebben igazad van, de vagy legyen annyi, vagy lehet eszmét cserélni sok mindenről, lehet szelíden zrikálódni, tudom is én.

Pusztán azért aberrálttá tenni egy totyikot,/ hogy forgalma legyen, nem szimpatikus.

#554374 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #554365

Csak a végén, nehogy magára gyüjjön az a szapora :-) Én azt mondom, jobb félni mint megijedni. Mindenesetre, én az Ön helyében nem nagyon távolodnék el a mellékhelyiségtől (különösen E-kaki árfolyam emelkedés esetén ugye).

#554373 Arsene Lupin Előzmény: #554363

"Ez az avatar egy ártatlan kis gügyeség"

Nem is tudtam, hogy a gügyeség a bunkóság szinonimája.

"ellensúlyozandó a sehova nem vivő 24 órás dög unalmas károgást"

Én ma alig voltam itt.

Egyébként, ha nem szereti, miért olvassa? Mit kujtorog itt éjjel nappal, mint Gizike a kiserdő körül, miközben állítólag nagyon erkölcsös leányzó?

#554372 rbbj11 Előzmény: #554363

mi érdekelne itt a topicban? Ha napi 3 bejegyzés lenne? Mert kb. annyit lehet értelmesen beszélni egy rv napjáról

#554371 taresz Előzmény: #554369

Nemhogy Te is iszogatnál. Összekapnád a rezes bandát, és beülnétek valami hangulatos helyre.

#554369 Dicsák Előzmény: #554365

Gondolom borral tompítja az agyát ismét :) ezért nem hatnak úgy a szindrómások beírásai.