Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#554367 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #554361

De csak azért, hogy legyen egy kis tudományos ismeretterjesztés is ugye, ne csak összeesküvés elméleteket gyártsunk itt! Legalább ma is tanultunk valamit, ha már a tőzsdéhez úgy sem értünk. Úgy döntöttem nekifekszem ezeknek a szindrómáknak, még akármire is jó lehet.

#554365 Arsene Lupin Előzmény: #554361

Az emésztéssel semmi baj. És még a Stockholm-szindrómás mentálisan sérültek sem hoznak ki a sodromból.

#554363 nemértem Előzmény: #554358

Ez az avatar egy ártatlan kis gügyeség, ellensúlyozandó a sehova nem vivő 24 órás dög unalmas károgást. Ki a fészkes fene kíváncsi mindig ugyanarra?! Mint régen az iskolában, a büntetés:

Írd le Pistike 100x , kaki, bekakilás, soós gazember, libatömés, kerály győzni fog, gyémánt tipli, ecetera ecetera.

#554362 rbbj11 Előzmény: #554344

persze, h. u.annyi maradt. Látom, nem vagy tisztában a kölcsönzött rv-k révén shortolással...

"Szórtabb"? :)) Hm, szakmai és konkrét kifejezés. :) Se füle se farka.

Nem érted azt sem, hogy egy nagy pozit sok hét alatt is meg lehet nyitni és le is lehet zárni? Arról nem is beszélve, hogy az sem törvényszerű, h. egy stróman legyen.

De ez mind lényegtelen egyébként az árfolyam alakulás szempontjából, csak idegesít, ha vki látványosan nem ért a tőzsdéhez és tudálékoskodik.

#554361 nemértem Előzmény: #554359

Jézusom, szegény Vitriol... Nem kéne itt görnyednie, ha ilyen komoly kórság gyötri.

#554359 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #554352

Én erre gyanakszom :-)

Az irritábilis bél szindróma tünetei

A betegség tünetei betegenként nagyfokú változatosságot mutathatnak és néha más betegséget utánozhatnak. A leggyakoribb tünetek közé tartoznak: görcsös hasi fájdalom, puffadás, szelesség, gyakori hasmenés, ami székrekedéssel váltakozhat és időnként nyákos széklet. Gyakori a hasi görcsök és a hasmenés jelentkezése pszichés stressz alatt.

Bizonyos esetekben súlyos tünetek is kialakulhatnak, amelyek nem reagálnak megfelelően a kezelésre. Mivel az irritábilis bél szindróma tünetei más betegséggel együtt is fennállhatnak, legjobb, ha tüneteit megbeszéli orvosával. A legtöbb beteg esetén az irritábilis bél szindróma hullámzó lefolyású krónikus (idült) betegség.

#554356 Arsene Lupin Előzmény: #554352

Nem én f*stam egész nap a fórumon. Leírhatnám a jelenséget pszichológiai elemzésbe csomagolva is, de a Stockholm-szindrómát is igen nehezen nyelték be egyesek.

#554352 nemértem Előzmény: #554347

Jó volt ez a kis pihenő. Nem lehetne, hogy egy rövid beírás alatt ne említse 3x az anyagcsere végtermékét?! Tudom , hogy bizonyos életkorban ez a legfontosabb kérdés, de azt talán jobb magánügyként kezelni.

#554347 Arsene Lupin Előzmény: #554125

"Nem fogok azért nem venni, mert Ex, vagy Lupin azt mondja, hogy kész csőd, bukó, meg minden egész nap."

Szépen vetíti másokra a félelmeit. A mai beírásai egy ideges fosógalamb benyomását kelti. Nem kell állandóan azt hangoztatni, hogy nincs besz*rva, mert aztán hátha.

Tegnap még azt gondoltam, hogy milyen ügyes extrém sportoló. De ha valaki bungee jumping közben csinál a gatyába, annak csúnya vége lesz.

#554344 Klón Előzmény: #554342

És Soós-nak maradt ugyanannyi darab...elég menő "trade"

Főleg, hogy a vevői oldal szórtabb, mint a koncentrált eladói

#554342 rbbj11 Előzmény: #554322

amire kiváló magyarázati lehetőség, hogy zárták a Soóstól kölcsönkapott shortokat

#554341 rbbj11 Előzmény: #554311

480-t jól tartották, de hányszor volt már ilyen napon belüli "tartás" Istenem....és mindig -5 - -10% közt. Ha nem ez a rv. lenne, akkor grafikon alapján azt mondanám, aláállt az "okos pénz". De így....

#554335 Klón Előzmény: #554329

HAgyjuk már ezt,sztem.

A prompt eladások határidős visszakötésénél ezek voltak a vételi lábak. Technikai tétel, semmi más.

Szomszédban valaki azt í…

#554329 Kiss Zoltán

Szomszédban valaki azt írta,hogy a 32k és a 15k kötéseket az Equilor vette.Nem ők riogattak

egy interjúban délelőtt még tuti csőddel,lehetséges?

#554324 exmnbs1 Előzmény: #554322

a bux kosár feltételeit már múltkor nem teljesítette

40K az kb 20m-s forgalom

3m az több mint 110%-kal hígítás, Soós 25%-a helyett lenne kb 11%-os tulaj

sajáttőke pedig a mérlegfőösszeg kb 17%-a lenne

#554322 Klón Előzmény: #554317

Például.Ezt nem tudom.

De hogy nem véletlenül veszik meg a cég 5%-át egy nap, az biztos.

Még egy adat: az elmúlt 30 nap átlag-forgalma 40.000 darab, a cég 1,5%-a.

Egy hónap alatt a teljes rv-mennyiség közel fele megfordult a tőzsdén, Soós 25%-a, és még néhány nagytulaj nélkül! Azaz gyakorlatilag a teljes közkézhányad.

Ez sztem elgondolkodtató!