lesz fűtés?
lesz hozzá beszállítás?
a készletek elég alacsonyak voltak múltkor
lesz fűtés?
lesz hozzá beszállítás?
a készletek elég alacsonyak voltak múltkor
tigus azt írta, hogy majd az E-Star Saphiretól visszavásárlási opciója évvégén lejár
Ne aggódj Ex! Lesz haszon télire, sőt még utána is!
a resz visszavétel előkészítése ott van a cégadatok közt
".Ráadásul nem elhanyagolható, hogy egy 20 milliárdos árbevételű, nemzetközi cégcsoport igen alkalmas ilyen-olyan eredetű bevételek eltüntetésére, tisztára mosására."
a Mancs szerint pedig 20mEUR-nyi kv bevétel nem került a mérlegbe egyesek szerint
Soós nem válaszolt nekik az ezt firtató kérdésre
Terheletlen? Most terhelték a legértékesebb részt épp, a RESZ-t meg előbb ki kéne fizetni, annyira terheletlen, hogy nem az övék. Tudja egyébként valaki, hogy meddig van idejük azt kifizetni? Az az igazán aggasztó, hogy a lengyel hitelből még az se lett meg.
Az lehet, az viszont biztos, hogy nem én pakolgatom.
nem kell ez a rossz duma
mérleg nincs
sajáttőke a közlése nélkül is 40%-kal csökkent fél év alatt, 12m EU,R alig haladja meg az inmateriális javakat
az új hitellel olyan eladósodottságba katapultáltak amelyből nem igen van kiút pláne új hitel
Ebből rally lesz! :-)
Lehet elkezdődött az 1% alatti pakkok átpakolgatása a megfelelő helyre?
Szolok a titkáromnak. Egyébként igen ritka, hogy egy olyan részvénnyel lehet libikókázni, ami mögött valós értékteremtési potenciál van. A vége úgy is az lesz, hogy megindul felfelé, CSAK EL KÉNE TALÁLNI A PILLANATOT!
Ez igen leegyszerűsített magyarázat, talán túlságosan is.
Nem lehet csak úgy "átvenni" a piacot.Itt szerződések, jogviták sorozata áll fenn, még ebben 2/3-os rendszerben sem megy ennyire primitíven az einstand. Te pedig talán arról felejtkeztél meg, hogy a hitelekkel szemben szinte kivétel nélkül eszközök állnak, s láthatólag van még terhelhető tartalék( mégegyszer emlékeztetnélek a lengyel bank hitelének nagyságára, duplája a piaci kapitalizációnak)
Szerintem az E-etek részek nagy hányada terheletlen, pedig talán ezek érnek a legtöbbet a cégben.
Arról nem beszélve, hogy a Rábának és az Audi-gyárnak energiát szállítani már csak stratégiai szempontból sem utolsó.Ráadásul nem elhanyagolható, hogy egy 20 milliárdos árbevételű, nemzetközi cégcsoport igen alkalmas ilyen-olyan eredetű bevételek eltüntetésére, tisztára mosására.
Mondom mégegyszer, a befolyásoló tulajdonrész megvételére jelenleg elég 500-600 millió Ft befektetés.
Hát,ez bizony így van... Ez kimaradt a levezetésből... 10 Mrd kötvényecske+ az apró... Mondjuk egy masszív árfolyam emelkedés sokat hozhat az új tulajnak...
No akkor csipegesd fel ami alatta van, nehogy már nekem kelljen az aprajával is foglalkozni!
Elegánsan elfeledkezel a cég hitelállományáról...lehet, hogy egyszerűbb csődbe vinni az egészet, és egyszerűen átvenni a magyar piacot, ami szintén hoz nekik közel 2 milliárdot. Nemhogy még SCs-nek fizessenek vissza milliárdos tagi kölcsönöket.
Vegyük meg közösen Én mondjuk 200 darabot vállalok, Neked csak a maradékot kell kiégetned.
Megvegyem? :-) De már betárazták a következőt is... gondolom.
Ez annyira hatásos, mint ősszel csupasz horoggal pontyozni.
Igazat megvallva, én régóta keresem a logikáját ezeknek az " elrettentő" tételeknek, de sokszor nem jövők rá.
Ott van a következő 25K pakkocska...