:)))))
:)))))
http://www.vg.hu/tozsde/erste/varatlanul-leallt-az-eon-egyik-nemet-eromuve-386413
A NÜK nem ismer tréfát! :-)
Cég Aj. Vétel
2 2 404 db 486 HUF
3 3 2 250 db 485 HUF
1 1 200 db 484 HUF
1 1 125 db 483 HUF
1 1 300 db 482 HUF
Eladás Cég Aj.
491 HUF 321 db 1 1
492 HUF 200 db 2 2
493 HUF 500 db 1 1
494 HUF 500 db 1 1
495 HUF 500 db 1 1
Napi min: 478 HUF Napi max: 517 HUF
Nyitó: 517 HUF Előző záró: 516 HUF
Utolsó kötés: 485 HUF, 50 db (2012.09.18. 11:39:52)
Összforgalom: 119 kötés, 60 277 db, 29 364 171 H
791 db van a cégnek a többi másé
http://bet.hu/newkibdata/111789189/E_Star_saj_t_r_szv_ny__gylet.pdf
http://bet.hu/newkibdata/111352038/E_Star_saj_t_r_szv_ny_hat_rid_s__tk_t_s.pdf
665-ön nyitották
meglátjuk leszállíatják-e vagy újrakötik
Helyes.. akkor csak így tovább! Akkor ok nincs aggódalmra, érzed Te ezt.
Na én most el..
Jó gondolkodást, fejtegetést, lebeszélést a többieknek!
Köszönöm! Én nem károgok! :-)
nekem nincs semmi bajom ezzel a papírral. Emelkedésben sokat hozott, egyszer vitt esésben, amit a legutóbbi ralli megint visszahozott. Nekem zsebben a profit belőle. És nem kell amiatt sem izgulnom, hogy pár hét múlva csődbe megy v. nem
Nekem elég az ahogyan én nézem, szerintem Ti túl sokat akartok tudni..
mindent tudni akartok.. jókat lehet kamuztatni nektek.
Lehet hogy 3éve nem kereskedem benne.. de 10Kn is TA segítette azt hatalmas KBC fundás elmezéssel szemben, ami nálam esést vetített előre, mindeni másnál felfele mutatott 15Kra.
TAban nem kell hinni, hinni kell a híreknek, mást nem tudtok csinálni.
Ahogy Macika mondta, mentálisan nem jó neked ez a papír.
Minek lesni, ha nem hiszel benne. Jó setupot akarsz benne elkapni, de tele vagy félelemmel.
előre megbeszélt tranzakció volt... vagy saját számlás..
sztem inkább figyelj, mert én kb. 3 éve kereskedem a papírral, te meg újonc vagy benne, fogalmad sincs a cégről. Ez nem baj, csak akkor ne akard az én szemléletemmel összehasonlítani a puszta TA guru módszert.
Ebből még BÉT közlemény is lehet holnapra.
A határidők a héten kifutnak.
Hasonló. megnézed az elmúlt 20 évet hány cég tűnt el, vagy tűnt fel a semmiből hirtelen sok milliárdos bevételű cégként a különböző állami megrendelések kapcsán. Elég tanulságos. Mondjuk autópálya építő cégek. Egyik szezonban még az év építő cége 3 év múlva meg felszámolják, és magával ránt egy csomó kis cégek akiket elfeljtett kifizetni stb stb.
A korrupció elleni küzdelem stb , közröhej. :)
Nem közvetlen összefüggést keresek a papír és a Zew alakulása között..
előre tekintek a kilábalásban belőle.
Nektek sok minden nem fontos, ami nekem igen.
Nekem meg az egész napos károgás nem érdekes, ami itt megy.
Nem fogok azért nem venni, mert Ex, vagy Lupin azt mondja, hogy kész csőd, bukó, meg minden egész nap.
Mondtam már, hogy a csapat gyenge láncszem. Egy gépezet nem tűri a gyenge láncszemeket.
Röviden ennyi.
Robbajj is amit előadtál az utóbbi két hétben a parával, ide szállok oda szállok, kiszállok, beker alatt átadom, csőd lesz.. dupla vagy semmi szöveggel.
Hát meglepődtem.. nem kicsit
ex, én kritizálom is a céget. Okkal rászolgáltak arra is. De ha én felbeszélő vagyok, akkor Te micsoda?
A csőd vagy nem csőd egy nagyon jó esély a tőzsdésnek a pénzkeresetre, mert pénzt mindkét irányba lehet keresni. Ezért kell minden lehető infót összeszedni. Ha nincs semmi infód infód a cégről csak a nevét tudod és úgy veszel részvényt akkor ez egy dupla vagy semmi játék. Minél többet tudsz annál jobban tudod megbecsülni a történéseket. Nyilván 100%-os tudásod nem lehet. Ha így lenne akkor mindenki csak nyerne. Pedig a kisbefektetők közül csak 10% tud nyerő lenni a véleményem szerint. A többség ilyen-olyan okok miatt a vesztes oldalon foglal helyet.