Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#554120 banyaiz Előzmény: #554110

Hát ehhez tényleg nagyon sok infót kellene gyűjteni, hogy az ember nyugodtan beleüljön, főleg olyat ami 1 hónap múlva jelenik meg az újságban. :) 1-2 éve még máshogy nézett ki.

Persze , ha minden jóra fordul bármi benne van ebben egyetértek. Csak hát , hogyan azt kellene látni, és lehetőleg jó eséllyel. :)

Dupla-vagy semmit úgy gondoltam, hogy most októberben vagy tudnak fizetni a kötvényeseknek, vagy csődvédelem. Persze az is lehet megegyeznek egy halasztásban és nyúlik mint a rétes.

Nem gondoltam egyébként , hogy ide juthat ez a cég. Ennél jóval stabilabbnak gondoltam.

Figyelem majd a sztorit, úgy nagy vonalakban.

#554110 Protein Előzmény: #554105

Még annyi, hogy szerintem több is lehet benne mint a duplázás. Ha Te dupla vagy semmi storinak látod akkor nagyon jól teszed, hogy nem nyúlsz bele. Én általában csak akkor mozdulok egy papírra (98 óta aktív tőzsdés), ha a várt reális nyereség nyereség min. 5x felülmúlja a vélt veszteséget. Mivel azonban ezeket elég nehéz belőni gyakran maradok inkább passzív. Sok infót kell gyűjteni egy ilyen döntéshez.

#554109 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #554104

Mester! Lesznek még a héten ám itt nagy pakkok!

ZEW index - E-kaki, no most ezeknek van valami közük egymáshoz ? :-)

#554108 banyaiz Előzmény: #554105

Mindentől eltekintve ha csak rövid távú eseményeket nézem, kötvényesekkel végső soron vsz meg tudnak egyezni , ha akarnak mert nekik sem hiszem érdekük fejre állítsák a céget.

De kicsit messzebb nézve, az, hogy a forradalmárok nem kívánatos cégnek sorolták be, az elég nagy gáz. Az összes önkormányzat narancs színű, és ez még 2 évig így is lesz. Kivel fognak szerződni? Mert az rendben, hogy most felbontanak szerződéseket.

Szóval vsz ha ezt a viszonyt tudnák rendezni akkor lehetne valamiről beszélni. Lehet túl egyszerűen látom, de vsz kb ennyi.

Akkor lehetne behajtani egyszerűen kinntlévőségeket, lehetne esetleg mfb hitelt kapni stb, minden hirtelen pozitív lenne.

Viszont ha valakik ezt a forradalmár táborban kinézték maguknak , mármint ezt a területet akkor ámen kb.

#554106 Protein Előzmény: #554105

Szerintem ez a papír olyan mint a tőzsdénk, gazdaságunk, országunk csak kicsiben. Szép remények, majd tékozlás, rossz stratégiai döntések, idióta vezető (ez most nem aktuálpolitika hanem általában). Utána kijózanodás, megszorítózsdi meg lefaragózsdi, miközben az egész sokkal többet ért volna ha kihagyják belőle a hazárdjátékot.

Meglátjuk, hogy sikerül e a cégnek kirántania magát a saját hajánál fogva a szarból. Én mindössze négy hónapja figyelem a papírt, és megpróbálom abszolút kívülállóként tenni ezt. Sok emberrel találkoztam viszont, akik nyakig benne ülnek. Nem irigylem őket.

#554105 banyaiz Előzmény: #554102

Annyi a sztori a papírban vsz, hogy ha valahogy megmenekül ebből a helyzetből anélkül szétcincálnák, csődbe vinnék, agyonhigítanák stb stb vagy legalább a reménye ennek felcsillan, hogy kimásznak ebből akkor innen minimum dupláznia kellene.

Egyébként meg csőd és kisebb egyenlő 0 árfolyam, leegyszerűsítve.

Dupla vagy semmi sztori. Piros, vagy fekete.

Ami nekem piszkálja a fantáziámat, hogy az Otp benne van elég nagy tulajdonrésszel, és sok kötvénnyel. Viszont amikor a hitelkérelmüket elutasították, nem szálltak ki. Ezt nem tudom értelmezni vajon miért.

Van egy-két tippem de csak találgatás. Érdekes ennek a papírnak a sorsa mióta tőzsdén van, mint az állatorvosi ló minden megesett vele röpke néhány év alatt.

#554104 Hathor Előzmény: #554101

480as (jelenlegi) napi alajnál 20Ks forgalom egybl.

lássuk a folytatást.. ja.

ZEW index jobb lett a vártnál, elindult fel a csökkenő tendenciában.

500körül bázis építés. 458körül 20napos mozgó ami felfele ível, 50napos leért 522re

#554101 Sly-- Előzmény: #554093

kapott a puffer (?) rendesen

innen lesz érdekes a történet ma, hogy ekkora forgalommal hol zár majd

#554098 Camilla2 Előzmény: #554089

Nem ,én 11,5oo nál kiszálltam,azóta csak 15oo-19oo ( valhogy igy,pontosan nem tudom) ig voltam benne ,ha majd megint úgy látom ( ezt a kört most nem láttam előre ) csinálok egy kört , ennyi és nem több...