sztem slynak igaza van: úgyis mindenkinek magának kell itt bizonyítania, ráadásul minden nap
sztem slynak igaza van: úgyis mindenkinek magának kell itt bizonyítania, ráadásul minden nap
azért, mert egy mondatban háromszor is leírja hogy kamu, attól még nem lesz igaza
nemdebár
azért látom a mai mogyizás kissé megviselte )
Én akkor sem hiszek a füllentős kamumedvének. Gyanúsan összemelegedtek Pepével 550 felett. Akkora lett a szerelem, hogy még a karikatúrák is eltűntek.
Úgyhogy az állampolgári hülyeség jogán úgy vélem, hogy a kamumedve nem bontja ki az igazság minden szálát.
igen maga szerint - mint azt írta - ma is a tetőn vettem
ez van papa
kár hogy nincs egy darabom se,(még azóta se, elég kár) de fújja csak a hanta port tovább )))
lényeg hogy szórakozik itt )))))))
Én elismertem, hogy nem jött be a tipp. A mentálisan sérült füllentős kamumedve viszont még ül a mentálisan és tényszerűen beragadtak fáján.
Ezt a mentális hozzáállást már többször szétgyalázta lefele a papír. Aztán jön a nagy mentális kussolás a bukóról, majd újra egy mentális aláállás.
gondolom innentől automatikus lesz a stratégialag kiemeltté nyilvánítás ilyenféle cégeknél
és ügyek is fognak akadni
a napi cikk pozitív volt?
na hiszen
benne volt hogy nincs pénz kv-re és olyan hitelt vásznaztak ami nem lesz
ott volt a csődegyezség belengetése
egy hete volt egy csődös napi cikk, nem esett rá
folyamatosan negatív hírek nem esett rá
a flash, majd egy napi cikk pozitív volt - ez utóbbi biztos a cég kérésére készült, hogy tisztázzák a helyzetet már amennyire már lehetséges -emelkedett rá
magyarul egy ilyen szétvert részvény inkább mentális hozzáállást igényel, mint ilyen olyan hír alapján dönteni - de októberben majd kiderül mi lesz -
"A magántulajdonosok irányítása alatt álló Székesfehérvári Fűtőerőmű Kft. működési nehézségei miatt kezdeményezte Székesfehérvár Önkormányzata, hogy a szolgáltatót stratégiailag kiemelt jelentőségű gazdálkodó szervezetté nyilvánítsák.
A város most köszönetet mond a kormánynak, hogy ezt megtette, hiszen ez a döntés garantálja azt, hogy a felszámolási eljárás idején is folyamatos legyen a fehérvári háztartások ellátása."
Egyértelmű a a közműszolgáltatás állami kézbe vételének kommunikációs előkészítése.
csúnya magántulajdonosok vs jó kormány
előre nem innék a medve bőrére....akkor van nyerő, ha zsebben van. Ha most emelkedésben is veszel, simán felmehet még úgy az átlagárad, hogy egy éles korrekció pikkpakk mínuszba viszi az egész pakkot
a) piacon.
Az esésben a több hónap alatt hogyne lett volna magasabb forgalom, mint most az emelkdésben???! Egyébként irreleváns a forgalom azon túl, hogy a shortolt pár százezer rv-re megvan a forgalom. Mindenkor, mind a sokezres árnál megvolt a lehetőség, mind a zárására 1000 ft alatt, sőt, még az utóbbi napok felhúzó/tömő forgalma is elég volt.
Sehol nincs logikai bukfenc, csak vmit nagyon nem akarsz megérteni, ami nyilvánvaló.
Lélekerősítő fundás duma, kell az extrém sportolóknak. Bejött neki. Akik bukta azok meg sunyítanak vagy kamuznak.
a fundás kamut miszerint a hónap kiválóra sikeredett nem kéne nyomnia
Ex, ezekben mindben igazad van. De ha keres vele akkor hol a probléma? Végül is ezért csinálja mindenki, nem?
jó számok?
először is nem auditált és nem is hiszem
mérleg meg nincs
220K EUR az jó?
5m felett kéne egy hónap műlva
amíg e-starban tolják.... volt már moderálás, de túl jó ez az oldal, hogy elhagyják :)