Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: nincs cím

#553649 macika Előzmény: #553643

ne erőlködjön papa , ne tereljen )))

a lényeg: rendesen besült az 500-as szövegével

legyen egyszer az életben úriember!

#553648 Hathor Előzmény: #553646

Én nem olvasok ilyeneket.

Saját fejem után megyek. Múlt héten megint lecinkeltél, hogy azt hiszem chartom után megy..

meg 250es E-star lesz....

Próbálok mindentől független lenni.

#553646 Kissherceg Előzmény: #553645

Az augusztusi havi jelentésében javuló számokat tett közzé az E-Star, bár a befektetőket vélhetően jobban érdekli a lengyel hitel lehívásának híre. Negatívumként hathat azonban a vezérigazgató azon kijelentése, hogy a hitel nagy részét a likviditási gondok orvoslására kellett felhasználni, így nem ez lesz a kötvény visszafizetések forrása. Ennek ellenére 10 százalékos emelkedéssel indította a napot a részvényárfolyam.

(+/-) A júniusban aláírt 36 millió zlotys lengyel hitelt lehívta az E-Star, ami mindenképp egy olyan hír, amire már rég óta vártak a befektetők. Egy Soós Csabával készült interjúból azonban kiderült, hogy a mielec-i gázmotos beruházás refinanszírozására és a magyarországi likviditási helyzet kezelésére kellett felhasználni ennek nagy részét, ezért az októberi kötvény visszafizetés forrása még mindig ismeretlen.

(+) Bevétel és EBITDA soron is meglepően jó eredményt hozott az augusztus (a szokásos nyári hónapokhoz képest), köszönhetően a tovább csökkenő központi költségeknek és az emelkedő lengyelországi bevételeknek. A bevételek 27 százalékkal nőttek az előző hónaphoz képest, míg az EBITDA soron a 113 ezer eurós veszteség 222 ezer eurós nyereséggé változott.

(-) A képet valamelyest árnyalja, hogy még mindig csak a magyar operáció tud pozitív EBITDA-t szállítani, azonban az ügyfelek fizetési morálja miatt ez sem jár jelentős pénzbeáramlással. Mind a román, mind a lengyel tevékenység veszteségtermelése csökkent augusztusban, köszönhetően a román projektbezárások folytatódásának és a lengyel felújítások befejeződésének.

(+) A központi költségek további 20 százalékkal apadtak augusztusban. A júniusi 248 ezer euró és a júliusi 214 ezer euró után augusztusban már csak 172 ezer eurót költött a cég.

#553645 Hathor Előzmény: #553638

Napos fülescsészénk szépen halad, ma benne egy gapes nyitó, megint zöld gyertyában megerősítés forgalomban, illetve kitörő gyertya zöld megint..

http://postimage.org/image/hvvj81x6p/full/

Eddig minden rendben. Múlt heti kis dupla alj képem teljesült, na meg múlt héten lefele csökkenő ötös elliott C.pontja is..

#553644 rbbj11 Előzmény: #553637

500 körül megérheti beugrani egy speki körre. Akinek van rá épp likvid pénze és mogyorója

#553643 Arsene Lupin Előzmény: #553637

Szerintem ma is belevett az 550 feletti pakk mellé. Nem véletlenül tüntette el a Pepés karikatúrákat.

#553638 Hathor Előzmény: #553628

Na figyeljünk csak, lassan feltöltődik vételi oldal, és kikopik majd eladási oldal. Mindeközben BUX 1.43% mínuszban..

540fölé felesleges eladói pakkokat rakni majd, attól megijedni, mert 540 a mai felsőlimit ,-)

#553637 cédrus Előzmény: #553632

Szerintem most újra vett, és nem izgul. (Macika)

Az előző talány megfejtése talán: a csődvédelem lebegtetése és egyéb rossz hírek ellenére vaskos pluszban van, nagy forgalommal, tehát veszik. Nyilván nem ezekre a hírekre, mert az érdekes volna, hanem másra. Így venni kell.

De lehet, hogy más a megfejtés, pont az ellenkezője, még sosem tudtam kitalálni.

Sly egyébként percenként nyit és zár, nem tudná közölni

#553636 macika Előzmény: #553632

többször írtam, nincs most, ne ragozza papa )))

de látom továbbra is kerüli a mogyorózás témát, siklik ki mellébeszélős a szöveggel, mint mindig ugye korányiska

egyébként a klón cédrusa is röhejes már )))

#553635 exmnbs1 Előzmény: #553634

én is kerestem a hírt

annyit találtam hogy élelmiszer árrobbanás lesz azaz magasabb infla

no és azt hogy usa bankoknak eszében sincs jelzáloghitelezni így q3 xart sem ér

#553634 cédrus Előzmény: #553626

Könyörögve kérlek, egyszer fejtsd ki, mit akarsz mondani

percek óta gondolkodom, hogy ez a beírás long vagy short, de megint nem bírom eldönteni, mit jelent

Ha valaki tud benne segíteni, és meg tudta fejteni, annak is megköszönöm

Mivel utólag mindig bejön, fontos lenne tudni

#553632 Arsene Lupin Előzmény: #553629

"megmogyorózták helyettem is"

Főleg beragadt kamumedvék. Azért majd közölje, ha zárt. Remélem, nem kapta el a füllentés kórját az 550 felett beragadt kamumedve haverjától.

#553629 Sly-- Előzmény: #553612

Semmit.

Épp elegen ráugrottak a témára és magára a hétvégén és megmogyorózták helyettem is.:-)

Esetleg annyit, hogy a jövőben tartózkodjon az olyan szélsőséges kijelentésektől, mint pl. ez is: "igen kicsi az esélye, hogy valaha lesz 500", amelyek elég nagy eséllyel már a kijelentés pillanatában sem állják meg a helyüket, mivel egyrészt a tőzsdén vagyunk, másrészt az e-starról van szó, aminek a helyzetét Ön különösen reális szemlélettel átlátja és azt is érzékeli, hogy a "tömőgépeknek" még működniük kell egy darabig.

#553628 Hathor Előzmény: #553623

Aham vagy nagy réssel ugrottunk reggel 11.27%kal, ami után kinyomtuk 15%-kal a 15perces bollingert, amit be kell várni, addig konszolidáció zászló alakzatban.

http://postimage.org/image/pnqqb99on/full/

Nap végére limites kiakadást várok vételi könyvet feltöltve..

de ez az én várakozásom, ettől más szerint eltérhetünk.

#553626 macika Előzmény: #553623

veszik? ezekre a rossz hír áradatokra?

érdekes volna

mentálisan kellene nézni a dolgokat inkább

A hétvégét nem volt erőm…

#553625 Fornit

A hétvégét nem volt erőm végigolvasni, de szerencsére rátaláltam egy gyöngyszemer. Taresz a hsz #13373 odab@szik rendesen :)))))

Az árfolyamról: Úgy látom a Standard Gúnár félgőzzel is bírja...

#553623 Camilla2 Előzmény: #553620

Erről beszéltem és akik 5oo alatti spekik ,előbb utóbb realizálnak,az pedig lejjebb viszi