Sajnos nem vagyok látnok, de simán megeshet, hogy a " buta libák" kitömetik magukat egy jó kis haszonnal, a bölcsek meg a partvonalon túl iszogatják a teájukat , szigorúan cukor nélkül.
Sajnos nem vagyok látnok, de simán megeshet, hogy a " buta libák" kitömetik magukat egy jó kis haszonnal, a bölcsek meg a partvonalon túl iszogatják a teájukat , szigorúan cukor nélkül.
Ilyen címre:"Vastag a buksza,megjött a lengyel hitel"biztos,hogy ma UP lesz.Akinek még nem volt
ilyenje egyből ráugrik,mi azért továbbra is szkeptikusak vagyunk,bár szerintem a csőd esélye jelentősen csökkent-egyenlőre!
ha beáll a moratórium és az e-star nem mondja fel addig akkor az E-starnak kellene
és akkor ki fog fűteni ezekben a városokban októberben?
az államnak miért nincs erre pénze? minden másra szórják a pénzt....
egyrészt vitatják a követeléseket másrészt nincs nekik miből
Megmondaná vki, tulajdonképpen miért is nem fizetnek az önkormányzatok az E-Star-nak?
én végig egy felszámolás esetéről beszéltem. Pl. idén. Akkor teljesen lényegtelen a lejárat, mindegy, h. a 2014-es kötvények 2 év múlva jártak volna le, v. Soós pakkja hamarabb v. később. Nem?
én is úgy nézem hogy ezek egyéb követelések kategóriába tartoznak pl a szállítókkal egyetemben
rbbj, Soós alárendeltje egyéb RÖVID kötelezettségként van nyilvántartva
szvsz határozott időtartamra szól
így az időtényező is bejátszik
http://cegvezetes.hu/2002/11/a-hitelezoi-igenyek-kielegitese/
régi, de részletes
10-es pontban a lényeg
"Az alárendelési megállapodások igazi súlyát azonban végső soron mégis az adja meg, hogy az adós fizetésképtelensége esetére is kiterjedően megállapítja a hitelezők kielégítésének egymás közötti sorrendjét. Erre a megállapodásra azért van szükség, mert a felek azt akarják, hogy a felszámolási eljárás során ne a törvényben meghatározott kielégítési rend érvényesüljön. Mivel az alárendelési megállapodás tárgya annak a helyzetnek a szabályozása, amikor az adós fizetésképtelenné válik, minden alárendelési megállapodás igazi próbája az, hogy fizetésképtelenségi eljárás esetén hogyan működik."
Számomra nem világos, h. ebben a konkrét esetben a kötvényesek többet kapnának -e vissza, mint Soós. Kötve hiszem. U.annyit, talán.
én a könyveit és az oktatási tréningeit ismerem kyosakinak, azok nagyon jók, de arról nem tudok, itthon ki és mit szervez a nevében
dehogynem. Bedőlés esetén a felszámolás során a lehető legnagyobb mértékben kell a hitelezőket kártalanítani. És ha minden hitelező ki van fizetve, akkor kap a részvényes is. Na amikor idáig jutunk, akkor derül ki, h. a részvényes egy garast sem kap. Így volt ez a General Motors-nál is. Ott még mindig nincsenek a beszállítók sem kártérítve, pedig már mióta megy a tőzsdén az új GM.
Simán visszakapja Soós a pénzét vagy annak egy jelentős részét, ha felszámolják E-start.