Regisztráció Elfelejtett jelszó

E-Star

Re: Büdös a "hitel"

#553410 rbbj11 Előzmény: #553362

ott kezdődik, h. azt a nevet adtad magadnak, h. klón. Ha ennyire olvastad a topikot, h. pont ezt a nevet választottad, akkor a világ legegyértelműbb dolga, h. tudod, ki az a former...

#553409 rbbj11 Előzmény: #553359

- a céget egyetlen egyszer próbáltani menteni Soós, mikor berakott némi saját pénzt, azt is kölcsönként, aminek jó részét végelszámolásban úgyis visszakapja (v. más formában már kitalicskázta a cégből). Mi ezen a különös?? Senki nem állította, h. Soós célja a cég csődbe vitele volt, de attól még afelé robog a cég egy éve.

- Hogy látszani a tul. megfeleltetésnél, ha a cég 5%-a alatti pakkok vannak kölcsönadva???? Soós a saját csomagját is kölcsönadhatja, és mivel visszakapja (hisz az a lényege...), semmiféle bejelntési kötelezettséggel nem tartozik. De ha tartozna is, nem jelenti, oszt kész. Ennél a cégnél ez nem probléma, még az sem, ha BET és PSZÁF büntet. Itt ez már jó ideje nem gond.

Mikor zárnak?? Miért kéne ezt megtudnia bárkinek? Pl. zárhattak most, 550-es átlaggal. A shortoló megkapta a jutalékát, és a pénz magánszemélyeknél, cégvezetés közeli körökben landol. Persze ez mind csak elmélet.

- Ha 490-ről vagy benne, akkor ezért vagy olyan ideges, így megértem. Én azért szálltam ki, mert Makra támadása óta túl sok kiszámíthatatlan és ismeretlen tényező bukkant fel, ezért nem tudok már nagyságrendileg sem kockázatot becsülni.

#553406 Zotya32 Előzmény: #553401

pf-ről, gorogyeckij :

"gyerekek, SCS-t becsülöm, mert nem adja meg magát ezeknek, kérdés még mi fog kiderülni, hogy ki vásárolta be magát, hiszen a papírt folyamatosan vették, nem csak adták... és ennyit kisbüfik nem tudnak felszippantani, hiába akarjátok bemesélni nekünk.

...és az alapok sem adták el ex, érted? "

Jaj, ezt a mondatod én is leírtam már párszor.... :)) re: phyl, keg, estmédia....

és hol állnak azok??? lehet valóban nem kisbüfik nyelték be a sok papírt, de ez semmit nem jelent... sőt, csak rosszabbat... phyl, keg is betonstabil 30 ill. 40 ft környékén hónapok óta.

közgyűlésre is csak 2-3 megszállott jár... pedig kitömtek ott is minden kisbüfit :))

szóval attól még, hogy új "nagybüfi" veszi a papírokat nem jelenti azt, hogy hatalmas emelkedés lesz, mint tudjuk a vezetést nem érdekli az árfolyam, ők másképp nyernek milliárdokat....

#553405 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #553399

Milyen cikk vazzeg? Van valami szuper mindenttudó zsurnapista aki megmondja a tutit? Cikket én is írok, olyat amit rendelnek ugye :-)

#553401 exmnbs1 Előzmény: #553399

múltkor belinkeltem pár hitelüket

a jelzálog mindegyikben ki volt kötve

#553400 nemértem Előzmény: #553398

Most már biztos, hogy én erre rámegyek! Nem élek nemi életet, nem nevelem a gyereket, nem megyek levegőre, alig eszem, alig iszom, lassan egy éve napi 24 órában az gyötör, ki klón, és ki nem.

Tegnap akartam venni a zöldségesnél két sózott retket, hát nem a klónja árulta?!

Na persze a retek is gyanús volt...

#553399 Grizzly Géza Előzmény: #553395

Vsz büdös a hitel,de arra jó lesz hogy holnap emelkedjen,kérdés milyen lesz a cikk. Limiten kiszórom a lombard papírokat:)

szvsz a hitel tökéletesen alkalmas arra hogy a részvényesek után a kötvényeseket is lenullázza,ha tényleg a lengyel gyémánt a zálog... Mikor lesz közgyüli? Gatyába kellene rázni addig a céget,mert így a Csabi nem mer eljönni,múltkor is hóágyúzott vagy mit csinált...:)

#553398 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #553397

Na majd holnap nem lesz ilyen jókedve a formereknek... mert ugye:

"Feltűnően megnőtt a klónok és háryjánosok száma az érintett topikokban. Ez mindig is az esés előjele."

Szvsz, holnap reggel átüti az 500-at (mint Matolcsy a vasbetont, vagy mi a rákot) de csak a mogyorózás miatt ugye, aztán vissza... Nem lesznek itt kiakasztós napok!

#553397 Trianont Tagadó Tibi Előzmény: #553396

Szerintem gáz ez az új former gyerkőc. Semmi anyázás,zsiráfozás. Kicsi még a darabszáma is... 5k,haha,miért nem vett inkább egy wartburgot? Az legalább megyen előrefele,mint a NER gyornaszádja. Ráadásul okosnak érzi magát,pedig azt nem fejtette ki,mi lesz a resszel,pedig ex háromszor is megkérdezte... Szép napot klónok!

#553395 Dicsák Előzmény: #553394

Szabadidőmben sok Győzikét nézek, onnan loptam. Kicsit félek is, nehogy bepereljenek érte.

A former név nem jó már, mindenkinek az a neve mostanában, ezért egyedi kellett. :)

Holnap? Holnap az összes former adni fogja, mi már 400 alatt tele szívtuk magunkat :)

#553394 Grizzly Géza Előzmény: #553393

Jó reggelt Dicsák! Honnan jött ez a hülye név? :) A régi jobb volt. Mennyit veszel holnap? Pár 10k-t?

#553393 Dicsák Előzmény: #553364

Tegnap még én voltam former, kikérem magamnak, hogy most meg lecserél??!

Nem emlékszem már milyen szót használtam, de attól változtam át.

#553380 Klón Előzmény: #553378

Értem.Sajnálom a névválasztást. Majd csak túlélem valahogy:-)