Regisztráció Elfelejtett jelszó

Facebook a parketten

Re: röhej...

#555018 Zotya32 Előzmény: #553037

17-18-ról egész szépen visszakúszott 23 fölé... a végén egyik nap arra ébredünk, hogy újra 38 dolcsi....

#552497 rbbj11 Előzmény: #552488

brutál bukóban repült is egy harmad pakkom. Sírkő doji már sok nekem a pánik utáni felpattanás elején

#552487 Csusza Előzmény: #550747

OK, hiszek neked, csak azért engem is megértesz talán, hogy ilyen megfordult a fejemben. ;-)

#551639 Roberrtto Előzmény: #551612

Leírtam már többször, eladtam 25 körül asszem.

Év végén várom a beszállót, addig is biztosan lesznek kilengések mint pl ma, de ilyenekbe nem merek beszállni, akár el is mehet 25ig, de csak, hogy legyen honnan szórni.

#551630 rbbj11 Előzmény: #551324

nem bántottál meg, és én se akartam bunkó lenni, csak gondoltam jobb tisztán látni. Sztem annyira nem áll rosszul az a táblázatom, annak függvényében, h. rel. alacsony de stabil hozamú stratégiaként volt meghirdetve. A célja nem is volt több, mint verni platina pí alapot v. vm alapot.

Nincs benne semmi hatalmas bukó, apró kilengések vannak a teljes portfólióra vetítve

#551612 Bendeguz Előzmény: #551324

Szerencsétlen Szoldán úr alig kapott valamit, teljesen visszafogtuk magunkat. :)

Most akkor mégis tartod az IPO-n vett FB pakkodat? Mégse adtad el?

#551324 Roberrtto Előzmény: #551315

Bocsánat, nem akartalak megbántani. Valóban méretes buktában vagyok, nem tagadom, de kicsit itt midnenki úgy osztja az észt mintha Soros vagy Buffet volna..

Most nem rád értem, hanem amilyen stilusban kiosztották a Szolidán Pétert a cikke alapján.

Másra itt nem tudok maúgy célozgatni csak rád, mert beírod a kötéseid, de ezt látnod kell neked is, hogy ebben is hatalmas nagy bukta van. Én is oszthatnám az észt, hogy miért nem szállsz ki facebookból, mikor minden jel arra utal, hogy esni fog még, Te mégsem teszed.

Neked ez a stratégiád. Ennyi.

Teljesíteni meg megpróbálok majd, igyekszem:)

#551315 rbbj11 Előzmény: #551309

miért, hogy jártam? Ezek a vesztes üzletekre célozgatások (már sokadjára) elég szemtelen dolog egy olyan embertöl, aki szétbukta magát már nem elöször, és semmilyen trédet elöre nem közöl. Elöbb teljesíteni kéne, utána lehet talán kritizálni.

#551309 Roberrtto Előzmény: #551150

Igazad van, de nem is modntam, hogy ez befektetés, a részvénypiacra egészére illik, hogy spekuláció, nagyon gyorsan változhatnak a dolgok.

De ne ragadjunk le a szavak jelentésénél:)

Azzal viszont vitatkoznék, hogy mi éri meg jobban, akár komolyabb ki be ugrálások nélkül beleülni egy pár részvénybe, vagy pedig napizni.

Robaj, Te is, hogy jártál, first solarral, facebookkal és még egy másikkal is ha jól emlékszem.

Nehéz dió a tőzsde, akár napizik az ember, akár hónapokban, vagy években gondolkodik.

Jó tudni, hogy Ti itt az én pénzem barátai vagytok:)

Szerintem én éppenhogy nem hangulati alapon kereskedek, ezt honnan vetted.

Hacsak nem az a hangulat, hogy pl nokiában vagy facebookban látok lehetőséget.

#551178 rbbj11 Előzmény: #551163

sztem írhat az ember akármit, erre csak maga jön rá egy idő után.

Változó, kinek mennyi idő után és mennyi pénz elégetése után lesz elege a dologból.

#551163 Bendeguz Előzmény: #551150

Csak arra nem jön rá, hogy mi az ő pénzének barátai vagyunk, ő maga a saját pénzének ellensége. Én is kereskedtem így az elején, hangulati alapon, saját fejem után menve. Nem jártam jól.

#551150 Konkapot Előzmény: #550763

"Más stilusú befektetők vagyunk, én egy jó árat várok, ahol beszállhatok és fél, egy évig várok."

Már jó, ha az elején tudatosítja magában az ember, hogy ennek nem sok köze van a befektetéshez. Egy "jó árat" vársz, utána meg "fél, egy évig" vársz. Azaz spekulálsz, és nem befektetsz. Nehéz kenyér. ;)