igaz, nem iszom előre a macika bőrére :)
Szerinted én tudom? Persze, hogy tudom! (de majd megy a pü :-)
A kötvényesdiről a macika által linkelt cikkben tesz említést Csabika. Emliti, hogy ha szükség van rá akkor tárgyalni fognak a kötvényesekkel, csődvédelem is lehetséges stb. Az ügy tényleg zavaros...
"Arra a kérdésre, hogy ha minden kötél szakad, reális opció-e a végelszámolás vagy a csődvédelem kérése, a vezérigazgató elmondta, a végelszámolás semmiképpen sem célja a társaság vezetésének."
Nem arról megy a disputa, hogy Gizike milyen erkölcsös, hanem hogy mekkora k*rva.
"az is szent, h. a hitel nem lesz szöveg lim végtelen alkalommal elhangzott"
Egészen pontosan egyeseknél valami végtelenített petting szerepét töltötte be, sajátos perverzió módjára, mely lételem szerűen szabályos függőséget idézett elő náluk.
Kérdés, ezek után milyen formában jelentkeznek az elvonás tünetei.
""Stock33: én nem hívtam volna le, helyette csődvédelmet kértem volna és rákényszerítem a kötvényeseket minimum a kötvények lejáratának átütemezésére (ez is olyan lett volna, mint egy hitelfelvétel).
így most lehet, hogy "gond nélkül" rendezik a 2012-es kötvényeket, de én őket is bevontam volna az átütemezésbe. ""
Lehet hogy még kicsikarnak(bár kicsi az esély a politikai széljárást látva) egy átütemezést és a pénzt be lehetne fektetni ill. új projektekre költeni? Esetleg RESZ-re vagy mittom én?
De nem én hangoztattam el végtelen alkalommal ugye (csak párszor :-)
Ami érthetetlen számomra , hogy kidobnak egy ilyen havi jelentést vagy mi ez, amiben leírják, hogy lehívták a hitelt, de ebből 1 rész ,itt van konkrét összeg egy lengyel hitelnek a kiváltására megy, aztán leírják, hogy a maradék összeg a hitelszerződés értelmében teljes egészében nem kerülhet Mo-n felhasználásra.
De azt már nem nevesítik , hogy ebből mennyit lehet Mo-n használni.Leírják teljes egészében nem fordítható kötvények kifizetésére ez a magyar részösszeg mert vannak lejárt szállítók. De ezt már nem nem írják bele, hogy mennyi fordítható végülis a kötvényekre, tudják e egyáltalán a lejárt szállítókat rendezni, miből lesz kötvényfizetés cirka 1 hónap múlva erről sem írnak. Tárgyalnak e a kötvényesekkel stb későbbi fizetés miatt ? Épp a lényegről nagyon diszkréten nem szólnak. :)
Mondjuk azt sem értem így hogyan tudtak hitelt lehívni (auditált 2011 nélkül még ha a lengyel részleg vette is fel) , és azt sem, ahogy te is írod miért nem jelezték ezt azonnal, hogy sikerült a hitellehívás. Mikor előtte június végét jósoltak, hogy addigra tuti. Amikor viszont le is hívták akkor kuss.
Egészen furcsa dolgok vannak a cégnél, régi árnyéka önmagának, mi lesz ebből árfolyamilag ? :)
Egyelőre nincs meg az 500.
A pf-en meg ilyenek vannak asszongya:
"Ahha,szóval az XL-ről neked a gun ugrik be... Tudom ajánlani nyeretlen kétéves kollégát,neki állítólag akkora van... XL+áfa"
Igaz ami igaz, de az áfa még csak az a régimódi, ortodox fajta.. max 25%
Alighanem lesz még pár cikk a médiákban hétfő 9 óráig egy jó kis tömés előkészítéséhez.
Nem túl hihető,hogy nem tudott senki a hitelről, miközben a klónok ezerrel nyomták a feldumát. Valami bűzlik itt még erősen és nem a közeli október vagy a mérleg hiánya.
Egyáltalán milyen feltételek mellett kapták meg a hitelt? Mit adnak érte cserében? Gondolom, EETEK van betolva fedezetként. Erről látványosan hallgatnak,ahogy a hitel lehívásáról HETEK ÓTA ma zárás utánig.
Nekem büdös a történet.
az is szent, h. a hitel nem lesz szöveg lim végtelen alkalommal elhangzott
a cikk szerint eltapsolódik a hitel(egy része) gondolom szállítóknak és még nem tudjuk mi lesz a kötvényekkel...
2012.09.10 13:53 Arsene Lupin (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Sly--
Annak is kicsi az esélye, hogy valaha lesz még 500.
privát üzenet válasz erre
12352 2012.09.10 13:19 Sly-- (VIP) Re: nincs cím Címzett: @rbbj11
Szerintem ma már nem lesz 500.:-(
Én továbbra is sávosan veszem, egy holnapi 420-410 még belefér.
12472 2012.09.11 12:10 Arsene Lupin (VIP) Re: nincs cím Címzett: @Sly--
Előbb lesznek a kerály orra alá dörgölve ezek csöcsök a közelgő látogatáson, mint nekem az 500. Ha belegondolok a két fél magasságába,... lehetnek itt még diplomáciai bonyodalmak.
Ez igaz, hogy azt írtad hogy "kicsi az esélye" , de azért volt ott olyan is régebben, hogy hitel az nem lesz! (június) A lenagyobbak is tévedhetnek néha. Mondjuk ezektől függetlenül a cég azért sz@rban van ugye. (oszt nem is kicsit)
Nem kell, aki bevásárol E-Starból, az már a miénk szőröstül-bőröstül.
Erre tippelek én is.
Klónok jönnek hétvégén feldumálni szvsz.
Mérleg továbbra sincs, október a kertek alatt.
A "soha" és a "pöcsörészés" Sly fékevesztett fantáziájának szüleménye.
http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/1753/13/#post551487
Arról nem tehetek, hogy egy felajzott nő nem tud különbséget tenni a "soha" és a "kicsi az esélye" között.