fizetni kell hathornak is, mint a többi bértollnoknak
fizetni kell hathornak is, mint a többi bértollnoknak
Ja, költségcsökkentés. Ha nem lenne meg a hitel, mehetett volna az egész iroda fémet gyűjteni októberig.
Remekbe szabott kis blog elemzés, már felhívták rá a figyelmem. Csak egy a baj, alig lehet megtalálni az E-start a sok ízé között-mögött. Szinte átsiklottam rajta. Minek az a sok sallang (dax bux meg ilyesmi) amikor azokkal nem lehet hatszorozni idén. E-Start az első helyre, meg valami jó kis figyelemfelkeltő 6000 környéki célár! (Ezt a Csabron kérné.)
Te felszedted amit elpotyogtattam??? Szánalmas...
3 oldal az egész! (80% copy-paste) Mondjuk az igaz, hogy a klónok közt nemértem az olvasás felelős ugye!
ilyen nagy üzletember audi leszállítások közt konzervre szorult? :)
ilyen nagy üzletember audi leszállítások közt konzervre szorult? :)
Pluszos lett? Nem néztem,majd róka koma kielemzi,én lusta vagyok:)
nekem nincs arra időm, h. visszakeressem a hsz-ét, de nem úgy volt az. Azt mondta, előbb csöcsörészik Merkellel Viktor, minthogy ez 500 legyen. És azt is, hogy soha többet nem lesz 500. Kijelentő módban, kétségek nélkül kinyilatkoztatva
Hát a cég mostani helyzetében nem csodálkozom a konzerv vacsin (költségcsökkentés része gondolom...) :]
Na, volt itt pezsgés!
Én is megjöttem Varsóból, ugyanis egész héten ott tárgyaltunk a Csabronnal karöltve a hitelről (vagyis ő tárgyalt a jó öreg Kénes meg ezalatt a banktisztviselőket zaklatta, jól meg kellett puhítani őket. Összekentem pacitrutymóval egykét polski audit, mire beadták a derekukat. Úgyhogy a hitel tényleg bűzlik, de csak a szónak ebben az értelmében) Úgyhogy meglett a hitel, hétfőn roboghat az árfolyam felfelé az E-csillagokba! Limitveszély!
Amúgy Varsó szép város, csak hát nem volt sehol egy jó kis babfőzike, kénytelen voltam valami bigos meg fasola nevű konzerveken élni.
Látom, Ön is az én mogyoróimra van rácuppanva:
:-) Olyan jól megy a "tettetés" hogy a tecchalottnak már szaga van..
De hol van Ex? Gondolm súlyos csapás lehetett ez a 6.3m ojró kp állomány (tudom, hogy semmire sem elég, de azért mégis) Aztán hogy lett +ebitda augusztusban?
Lesz haszon itt télire :-)
A nem fizető önkormányzatokkal mit sz@rakodnak, 2-3 héten belül lépni kell!
Gyanús is ,meg büdös is, de azért az az 500 az sanszos...
Auditált mérleg hiányában csak durván t*könszúrós és a cég által nem reklámozott feltételekkel kaphattak hitelt. Leginkább az gyanús és büdös, hogy a bennfentesek nem tolták be a nagymama járókeretét is a vételi oldalra.
Jó eséllyel "sell on the news" lesz ebből.
azt biza kirakhatták a cégből. Nyilván megéri a nyereségadóját is kifizetni a strómannak meg a megbízási díját, mert máshogy nem lehet kivinni egy veszteséges cégből pénzt? Gondolom, az hülyén nézne ki, ha Csabi felvett volna most 100 milla osztalékot vagy hasonlót. :)
Hát ez a "tettetés" egyelőre jól megy :)
Valóban nem logikus,senki nem érti!Azért az eszembe jutott,ha valakit hidegre akarnak tenni,úgy is
megúszhatja ha magát halottnak tetteti!
A 35k-t én sem értem 20 millióért,az valszeg Ursi-elmélet szerint ki lett lopva vagy ekkora **** volt az equilor,zsarolt vagy mittomén... Persze nem 20 millióról beszélünk,hisz 5400 óta volt nyitva és folyamatosan újrakötve és itt zárva. Szopatás vagy bűnszervezet